Hvor mange unge har Instagram?

Instagram – For mange, men særligt de yngre målgrupper Det er nemlig blandt de unge målgrupper (15-25 år og 26-35 år), at der er allerflest brugere. Godt 7 ud af 10 af de 15-25 årige, og knap 6 ud af 10 af de 25-35 årige er på Instagram, mens det tal er godt 2 ud af 10 for de + 56 årige (tal fra 2020).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på atakdigital.dk

Hvor mange unge mennesker bruger Instagram?

Mest for de unge

Ser man på aldersgruppen på mediets brugere, er 72 procent af brugerne på Instagram mellem 15 og 25 år, mens det kun er 36 procent af brugerne, som er mellem 46 og 55 år. Anderledes er fordelingen på Facebook, hvor 77 procent af danskerne mellem 46 og 55 år har en profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vafo.dk

Hvilke sociale medier bruger de unge mest?

personer i aldersgruppen 16-74-årige, som er den population statistikken dækker. Facebook var fortsat det sociale medie, som flest brugte med 84 pct. Det næstmest udbredte sociale medie var Instagram (56 pct.) efterfulgt af Snapchat (45 pct.).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dst.dk

Hvilken aldersgruppe bruger Instagram?

Den primære aldersgruppe ligger mellem 15-35 år, men hele 36 % af de 46-55-årige er også tilstede på platformen, hvilket giver udtryk for dens mangfoldighed. Nu til dags er det de færreste virksomheder som ikke er på Instagram, og særligt virksomheder der har et fysisk produkt (som f.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på startupcentral.dk

Hvor mange unge bliver påvirket af Influencer?

Nye tal fra Dansk Erhverv viser, at 37 procent af danskerne følger virksomheder eller influencers på sociale medier. Det er en lille fremgang fra sidste år, hvor tallet var 34. Fremgangen er især båret af de unge, hvor andelen, der følger virksomheder og influencers, er steget fra 57 procent til 67 procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskerhverv.dk

How Old Do You Have To Be To Use Instagram?



Hvad gør Instagram for unge?

Unge der bruger meget tid på Insta udvikler en større optagethed af krop og udseende og et større selvfokus. Unge, der bruger meget tid på at tjekke andres profiler ud, føler sig mindre attraktive, usikre og er i større risiko for at udvikle angst og føle sig mindreværd.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kognitivpsykologpraksis.dk

Er Instagram for børn?

Man skal egentlig være 13 år for at oprette en Instagram-konto, men det er brugeren selv, der skal bekræfte sin alder, og ethvert barn kan derfor uden problemer omgå den kontrolmekanisme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor mange procent af unge bruger sociale medier?

De 12-18-årige bruger 80 minutter om dagen på YouTube og 46 minutter på TikTok. 43 minutter på Snapchat og 13 minutter på WhatsApp (se kilder). De sociale medier har i meget høj grad overtaget SMS'ernes og telefonsamtalens funktion og er blevet de unges primære kontaktkanal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvor mange danske brugere har Instagram?

Knap 40% af den danske befolk- ning har en Insta- gram-konto. Der er en overvægt af kvinder på plat- formen og en god andel unge brugere. Knap 40% af den danske befolkning har en profil på Youtube.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kl.dk

Hvem følger de unge på Instagram?

➢ Flertallet af unge følger og ser indhold fra influencere på sociale medier Lidt over halvdelen (52 procent) af 1.010 gymnasieelever svarer, at de følger bestemte influ- encere. Undersøgelsen viser imidlertid, at et større antal unge følger store profiler, som også kan defineres som influencere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sdu.dk

Hvor mange unge er på TikTok?

Også her er der sket en betydelig stigning i, hvor ofte og i hvilket omfang unge under 17 år benytter sig af TikTok. I 2019 var der kun 8% af unge under 17 år, som brugte TikTok dagligt eller flere gange dagligt. I 2020 var det tal steget til hele 48% og i 2021 er vi nået helt op på 70% af de unge under 17 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.companyoung.com

Hvordan påvirker TikTok unge?

Børn og unge, der bingewatcher korte videoklip i timevis dag efter dag på TikTok, risikerer at få ødelagt deres koncentrationsevne. Appen TikTok fortsætter med at stige i popularitet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 24tech.dk

Hvilke aldersgrupper bruger hvilke medier?

I gennemsnit har de 71+-årige en profil på 2 sociale medier, mens de 55-70-årige i gennemsnit har på 3 sociale medier. De yngste på 12-18 år har i gennemsnit en profil på 5 sociale medier. 46 % af denne aldersgruppe har mellem 2 og 5 profiler, mens 41 % har profiler på 6-8 sociale medier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kum.dk

Er unge afhængige af sociale medier?

For mange, der taler om, at de er afhængige af sociale medier, skyldes det blot, at medierne er blevet et vigtigt redskab i forhold til deres sociale relationer, som de ikke har lyst til at være foruden. Derfor svarer 36% af unge mellem 15 og 24 år i en undersøgelse, at de er afhængige af sociale medier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dcaa.dk

Hvilken målgruppe bruger Instagram?

Instagram – For mange, men særligt de yngre målgrupper

Det er nemlig blandt de unge målgrupper (15-25 år og 26-35 år), at der er allerflest brugere. Godt 7 ud af 10 af de 15-25 årige, og knap 6 ud af 10 af de 25-35 årige er på Instagram, mens det tal er godt 2 ud af 10 for de + 56 årige (tal fra 2020).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på atakdigital.dk

Hvor mange brugere er der på Instagram?

Hvor mange bruger Instagram? På verdensplan havde Instagram i 2020 omkring 854,5 millioner månedlige brugere. Det er en fordobling siden 2016, hvor platformen havde 428,1 millioner månedlige brugere. I 2023 forventes antallet af brugere at være vokset til lige under én milliard månedlige brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvor mange unge i Danmark har TikTok?

I Danmark er andelen af 15-29-årige, der ugentlig bruger TikTok steget fra 3 procent i 2019 til 41 procent i 2022. Det viser tal fra DR's medierapport 2022 (se kilde 2). Her fremhæves det også, at de 9-14-årige danske børn er den største brugergruppe i Danmark trods TikToks aldersgrænse på 13 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvem bruger mest sociale medier drenge eller piger?

Piger bruger meget tid på sociale medier, og drenge spiller. Det viser en ny undersøgelse af unges skærmforbrug. En stor del af livet for unge i alderen 11-15 år foregår foran skærme. Eksempelvis er hver fjerde 15-årige pige på sociale medier mindst fire timer hver dag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvorfor skal børn ikke have Snapchat?

Grunden til, at man skal være 13 år er, at amerikansk lovgivning siger, at man ikke må indsamle personlige oplysninger, fx dit navn og alder, eller vise reklamer for børn under 13 år. Når man er under 13 år, kan det også være svart at vide, hvad der er okay at dele på nettet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sletdet.redbarnet.dk

Hvordan påvirker de sociale medier de unge?

Undersøgelser peger på, at især introverte unge kan opleve udfordringer ved at begå sig på sociale medier, hvor det er en forudsætning, at man deler til tider ret private ting om sig selv. Forskning viser, at børn og unges forbrug af sociale medier har stor betydning for deres fællesskaber, både negativt og positivt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad er det dårlige ved Instagram?

Instagram er et vigtigt medie for mange børn og unges socialisering og vedligeholdelse af venskaber. Derfor kan det også få altoverskyggende betydning, hvis børn eller unge oplever, at de ikke får nok likes eller kommentarer på deres opslag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bornsvilkar.dk

Hvad tjener en gennemsnitlig influencer?

Og selvom det er de færreste influencere, der vil – eller må – sige noget om, hvor meget de tjener, kan hun løfte sløret for, hvor mange penge der er i de korte internetreklamer. »De store influenter i Danmark tjener omkring 300.000 kroner om måneden i gennemsnit,« fortæller hun i 'Stories for millioner'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvilken dansker har flest følger på TikTok?

Oscar Rosenstrøm er på rekordtid blevet et kæmpe hit på det sociale medie TikTok. Med 1,6 millioner følgere er han i dag en af Danmarks absolutte største TikTok-stjerner. Hvad der begyndte som sjov hjemme på drengeværelset for tre-fire år siden, er i dag big business for 18-årige Oscar Rosenstrøm.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvem er den mest fulgte person på Instagram?

Cristiano Ronaldo: 261 millioner følgere på Instagram

På førstepladsen finder vi ingen ringere end Cristiano Ronaldo med 261 millioner følgere. Cristiano er kendt som en af verdens bedste fodboldspillere, og nogle mener endda, at han er den bedste spiller nogensinde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på elle.dk