Hvor mange tandlæger anbefaler Zendium?

De potentielle købere har mulighed for at komme med input til spørgsmålene, men den endelige udformning er Kikkenborgs beslutning. Blumøllers annonce med "Vidste du, at 4 ud af 5 danske tandlæger anbefaler zendium!" blev udarbejdet på baggrund af en tidligere Kikkenborg markedsanalyse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på selskabsadvokaterne.dk

Er Zendium eller Colgate bedst?

Målt på overordnet indtryk vinder Zendium (59%) knebent over Colgate (55%), men blandt danske kvinder ser det anderledes ud. De har en klar favorit, nemlig Zendium som 64% af kvinderne har et positivt indtryk af mod 54% af mændene. De danske mænd har til gengæld et lige så godt indtryk af Colgate som af Zendium (54%).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Hvorfor anbefaler tandlæger Zendium?

Zendium giver dig stærke tænder, sundere tandkød, mindre plak og frisk ånde, for en komplet mundbeskyttelse. Zendium anbefales af tandlæger i Skandinavien. 1. Det er påvist, at Zendium booster gode bakterier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på zendium.dk

Hvilken Zendium er bedst?

Efter gennemgang af mere end 9 tandpastaer, har Simone H. Olesen valgt Zendium Classic tandpasta, som den bedste tandpasta i 2023.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bapoon.dk

Hvilken tandpasta bruger tandlæger?

Tandpasta med fluor anbefales af mange tandlæger, da fluorholdige tandpastaer styrker det hårde tandvæv. De fleste tandpastaer er tilsat smag. Smagen er med til at give en god smag i munden og modvirke dårlig ånde. Alle tandpastaer indeholder slibemiddel, som afhjælper misfarvninger af dine tænder efter f.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på altomtaender.dk

Zendium Classic - Bedst i testEr der plastik i Zendium tandpasta?

Alle Zendiums tandpastatuber vil nu bestå af mere end 60% plantebaseret plastik. Der benyttes genanvendt pap til indpakningen og mundskylflaskerne indeholder 96% genanvendt plastik. Produktionen bliver endvidere drevet af 100% vedvarende energi fra fornybare kilder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Er der fluor i Zendium?

Zendium Sensitive indeholder ekstra beskyttende og milde ingredienser og beskytter blottede tandhalse imod isninger i tænderne. Tandpastaen har et højt indhold af fluor (natriumfluorid 1450 ppm), der beskytter mod caries.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på webapoteket.dk

Er Zendium godt?

Zendium er et firma som i mange år har specialiseret sig i at give sine kunder det bedste af det bedste inden for tandpleje. Zendium tandpasta er derfor et resultat af mange års klinisk forskning og udvikling.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mundfrisk.dk

Hvilket land kommer Zendium fra?

Zendium er opfundet af den danske virksomhed A/S Blumøller. Navnet kommer fra den latinske betegnelse Zendiose og betyder ren mund. Zendium indeholder som de fleste andre tandpastamærker fluor, men bruger ikke det skumdannende middel natriumlaurylsulfat (SLS).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er Zendium lavet af?

VORES INGREDIENSER
 • Ingrediens. Hvad det gør.
 • Amyloglucosidase. Et naturligt enzym som booster de gode bakterier i din mund. ...
 • Glukoseoxidase. Et naturligt enzym som booster de gode bakterier i din mund. ...
 • Kolostrum* ...
 • Lactoferrin* ...
 • Lactoperoxidase* ...
 • Lysozym* ...
 • Natriumfluorid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på zendium.dk

Hvem ejer Zendium?

Unilever ejer og producerer en lang række brands herunder Dove, Zendium og Frisko.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politiken.dk

Hvad er mest skadeligt for tænderne?

Mad- og drikkevarer spiller en stor rolle for din mundhygiejne. Sukkerholdigt, klistret mad og drikke kan skade dine tænder. Sukkerholdige føde- og drikkevarer er medvirkende til syredannelse og nedbrydning af tænderne. Det er denne syre, der ætser emaljen væk, så kroppens hårdeste væv nedbrydes i sidste ende.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på altomtaender.dk

Hvorfor er danske tandlæger så dyre?

Prisen skyldes, at behandlingen kræver ekspertise fra tandlægens side og dyrt, sterilt engangsmateriale. Nogle gange skal flere tænder behandles, og så ganges prisen tilsvarende op.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvilken tandpasta giver hvide tænder?

Colgate Expert White er særligt udviklet til dig, der gerne vil have hvidere tændere - eller går efter det eftertragtede Colgate-smil. Tandpastaen hjælper med at fjerne misfarvninger, som er kommet over længere tid på grund af mad og drikke og virker på overfladen, men også på mere dybdeliggende misfarvninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matas.dk

Er der Skummemiddel i Zendium?

Sammen med de naturlige enzymer og proteiner, som allerede er til stede i munden, booster den de gode bakterier, mens den reducerer de dårlige bakterier. Tandpastaen skummer mildt uden SLS skummemiddel, hvilket gør Zendium velegnet til selv de mest følsomme munde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apotekeren.dk

Er der slibemiddel i Zendium?

Zendium Sensitive Tandpasta er velegnet til følsomme tænder. Tandpastaen indeholder et mildt slibemiddel, som er skånsomt mod tænderne og beskytter lange, blottede tandhalse mod slibeskader.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på webapoteket.dk

Er Colgate dansk?

Colgate-Palmolive Company, amerikansk koncern, som bl. a. fremstiller tandpasta, sæbe, rengørings-, toilet- og hygiejneartikler samt dyremad. Selskabet blev skabt i 1928 ved en sammenlægning af Colgate- og Palmolive-virksomhederne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad koster Zendium tandpasta?

39 kr.
 • Zendium Classic tandpasta, 75 ml ståtube. 33 kr. Stadsing.
 • Zendium Classic tandpasta 75 ml á 12 stk. 650 kr. Dania Nova.
 • Tandpasta, Zendium, Classic, 75 ml, 12 stk. 596 kr.
 • Tandpasta, Zendium, voksen, 15 ml,50 stk. 369 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricerunner.dk

Hvad indeholder Zendium tandpasta?

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Disodium Phosfate, Sodium Fluoride, Amylglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Lysozyme, Potassium Thiocyanate, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinapoteker.dk

Hvilken tandpasta er bedst for tænderne?

Det anbefales at bruge tandpasta med fluorid, da fluorid i tandpasta hæmmer udviklingen af caries. Brug tandpasta fluorid, da fluorid i tandpasta hæmmer udviklingen af caries. Mængden af fluorid i din tandpasta fremgår af indholdsfortegnelsen (ppm F). Voksne bør børste tænder med 1.450-1.500 ppm fluortandpasta.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tandlaegeforeningen.dk

Hvad skal man undgå i tandpasta?

Undgå tandpasta med triclosan, medmindre din tandlæge har rådet dig til at bruge det. Triclosan er mistænkt for at kunne udvikle resistens hos bakterier og er i de fleste tilfælde ikke nødvendigt. Hvis du har tendens til blister, så undgå tandpasta med skummidlet sodium lauryl sulfat (SLS).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mst.dk

Hvilken tandpasta når man har paradentose?

Parodol tandpaste er udviklet og bliver produceret i Danmark. 75 ml. Fluor: 1400 ppm. Vil du have en af de mest effektive og velfungerende tandpastaer til behandling af betændelse i munden eller paradentose, skal du vælge Parodol.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mundfrisk.dk

Er fluor godt for tænderne?

Fluorid forhindrer caries i at udvikle sig

Fluorid sænker simpelthen hastigheden af udviklingen af caries. Tandbørstning med tandpasta med fluorid menes derfor at have en stor del af æren for nedgangen i caries (huller i tænderne) i den vestlige verden de seneste årtier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tandlaegeforeningen.dk

Hvorfor tandpasta uden fluor?

Tandpasta tilsættes ofte fluor (fluorid), da det hjælper med at beskytte mod huller i tænderne (caries) og styrker emaljen på tænderne. Nogle er dog skeptiske over for fluor i tandpasta, mens andre simpelthen ikke kan tåle det, og foretrækker derfor fluorfri tandpasta.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mundfrisk.dk

Er fluor godt?

Indholdet af fluor vil beskytte emaljen på dine tænder. Dette er særligt godt i kampen for at undgå syreangreb ved indtagelse af blandt andet syreholdige drikkevarer såsom juice og sodavand. Samtidig har det vist sig, at fluor i tandpasta kan forhindre udviklingen af caries i den tidlige udviklingsfase.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vorestaender.dk