Hvad er beløbsgrænserne? Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Hvor stort et beløb kan man overføre på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvad er den daglige beløbsgrænse på MobilePay?
Du kan sende op til 4.000 kroner gebyrfrit til den samme person inden for en periode på 24 timer. * Læs mere om gebyret her. Du kan sende op til i alt 100.000 kroner inden for en periode på 7 dage.
Hvor kan jeg se min beløbsgrænse på MobilePay?
Der findes tre niveauer: ✔️CPR-nummer ✔️NemID/MitID ✔️Billedlegitimation Hæv lynhurtigt din beløbsgrænse i MobilePay. Tag din mobil i den ene hånd og din legitimation i den anden – gå til menuen, tryk på tandhjulet øverst i hjørnet, find 'beløbsgrænser' og hæv din grænse.
Hvor mange penge må man overføre?
Har du en overførsel, der skal gå igennem i dag, er beløbsgrænsen 50.000 kr. - uanset om det er en standard- eller straksoverførsel. Hvis du opretter en standardoverførsel, der først skal ske frem i tiden, er der ingen grænse. Skal du overføre mere end 50.000 kr.
Earn $30 Per Word You Type (Make Money Online 2024)
Hvordan ændrer jeg min beløbsgrænse på MobilePay?
Ønsker du en endnu højere årlig beløbsgrænse, skal du kontakte MobilePay support på 45 144 447. Overførsler omfatter både de beløb, du afsender og modtager. Du kan se dette maksimum og følge det i MobilePay under "Beløbsgrænser". Her kan du også se det fastsatte daglige maksimum for hvor meget, du kan afsende.
Hvorfor kan jeg kun overføre 3000 på MobilePay?
Der er ingen grænse for, hvor stort et beløb du samlet kan modtage.
Hvad er de nye regler for MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Hvad koster det at overføre penge via MobilePay?
Overførsler mellem danske brugere er fortsat gratis. Når du overfører til en bruger i Norge eller Finland koster det dig 4 procent af det beløb, du overfører. Det vil sige, at hvis du overfører 100 kr. bliver der lagt 4 kr.
Kan man straksoverføre i weekenden?
Om straksoverførsel
inden for få sekunder. Straksoverførslen kan udføres døgnet rundt alle årets dage. Når du taster oplysningerne i Netbank og Mobilbank, vælger du selv om overførslen skal være en straksoverførsel eller en alm.
Hvad er alternativet til MobilePay?
Mobilbetaling som betalingsløsning:
Her kan betaling med betalingskort i gennem Apple Pay og Google Pay være et alternativ til MobilePay, hvis du ikke har mulighed for at modtage betaling gennem MobilePay. Dermed kan du stadig imødekomme forbrugernes behov, som i højere grad bevæger sig imod mobilbetalinger.
Hvem ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Kan MobilePay misbruges?
Vi arbejder tæt sammen med politiet og har nul-tolerance overfor misbrug. Ved misbrug efterlader den kriminelle typisk et digitalt spor, så politiet og MobilePay kan finde frem til misbrugeren og tage aktion.
Kan man have MobilePay på 2 telefoner?
Du kan kun være aktiv med MobilePay på én enhed ad gangen.
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal du som bruger logge ind med både MitID og SMS-kode, når du logger på MobilePay på en ny enhed – for eksempel på din tablet. Heldigvis er det meget, meget nemt.
Hvor mange kontanter må man sætte ind i en dansk bank?
Indsæt kontanter: Har du behov for at indsætte danske kroner, er det muligt i mange af vores pengeautomater. I pengeautomaterne ved vores rådgivningscentre kan du også indsætte euro. Du kan indsætte op til 20.000 kroner pr. løbende 30 dage via vores pengeautomater.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1. oktober?
150.000 brugere af MobilePay MyShop blev 1. oktober 2023 mødt af nye priser. MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger.
Hvad er det nye ved MobilePay?
Den nye app håndterer de samme brugerbehov som den gamle MobilePay-app. Men der vil, som tidligere kommunikeret, alligevel være nye tiltag, blandt andet følgende forandringer: En ny chat-tråd oprettes første gang, man sender penge til en anden. Samtidig samles beskeder, overførsler og anmodninger mellem to personer her.
Hvor mange penge kan man overføre pr. dag?
Som udgangspunkt har vi sat den daglige beløbsgrænsen til at 50.000 kr. Overførsler mellem dine egne konti tæller ikke med.
Hvor ser jeg beløbsgrænsen på MobilePay?
Desværre er funktionen til at se, hvor tæt du er på at nå din årlige beløbsgrænse, ikke en del af den nye app.
Hvornår kommer der gebyrer på MobilePay?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Kan banken trække penge tilbage fra MobilePay?
Ja. Først skal du dog kontakte din bank for at få dit betalingskort spærret. Hvis der er hævet beløb, du ikke har godkendt, kan du få banken til at tilbageføre pengene.
Kan man fortryde en betaling på MobilePay?
Hvis du vil fortryde en MobilePay Pengegave som du har købt i MobilePay-appen, så kan du fortryde pengegaven ved at udfylde fortrydelsesblanketten her. For grønlandsk version, klik her. Ønsker du som virksomhed at fortryde din aftale inden for de første 14 dage, så send en e-mail til [email protected].
Er MobilePay gratis?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.