Hvor mange omdrejninger tager en Puch Maxi?

Puch Maxi II Plus' opbygning: 1 cylindret AC (Air Cooled) 2 taktsmotor på 48,8 ccm. Med en boring/slaglænge på 38,0-43,0 mm, yder den 1,2 Hestekræfter ved 3000 Omdrejninger i minuttet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor langt kører en Puch Maxi på en tank?

På Puch Maxi P & K finder du en benzintank, som kan rumme ca. 3,2 liter benzin – heraf 0,35 i reserve. På trods af den beskedne størrelse, kunne din trofaste følgesvend altså transportere dig intet mindre end 50 km pr. liter – svarende til cirka 150 km.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mopedspeed.dk

Hvordan stiller man tænding på en Puch Maxi?

Hvis du ønsker højere omdrejninger på din maskine, drejes bagpladen med motorens rotationsretning (Dette giver lavere fortænding). Ønsker du derimod lavere max omdrejninger samt bedre bundtræk, drejes bagpladen mod motorens rotations retning (Dette giver højere fortænding).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mopedspeed.dk

Hvor mange gear har en Puch Maxi?

Puch Maxi 2 gear er kendetegnet ved at være trofast og holdbar, og mange har derfor et helt specielt forhold til deres knallert.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kgi.dk

Hvad står Puch Maxi KL for?

Puch Maxi K, modellen der kom efter Maxi P, K står for kickstart. Puch Grand Prix/Monza, findes fra 2 til 6 gear (opkaldt efter racerbanen). Puch Maxi KL, Kickstart Luksus.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Slip kraften i din Puch-knallert løs: Hemmeligheder til ignition Timing Revealed!Hvor hurtigt kører en Puch Maxi?

Pauseklovnen Finns Puch Maxi har mælkekasse og jetmotor: Kan køre over 100 kilometer i timen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på amtsavisen.dk

Hvad er forskellen på Puch Maxi K og KL?

Fra 1974 importeres Puch Maxi med en model med kickstarter og en 2 gears model med støddæmper. Fra 1977 importeres Puch Maxi KL modellen, som har det samme stel som 2 gears, men med en almindelig Maxi K motor. Denne model kom i 1977 og 1978 også i en deluxe udgave. Deluxe udgaven blev navngivet Puch Maxi KLS.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mopedparts.dk

Hvad kostede en Puch Maxi fra ny?

"Alt ialt, en meget praktisk og moderne knallert". (Reklame fra dens udgivelse) I 1983 da den blev udgivet kostede den fabriksny, 4999 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad koster en Puch Maxi fra ny?

En Puch Maxi koster i dag et sted mellem 10.000 og 25.000 afhængig af, hvilken stand den er i.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

Hvilket land kommer Puch Maxi fra?

Puch Maxi blev gennem 1970erne og 1980erne fremstillet af Puch, beliggende i Graz, Østrig, og blev kendt for sin pålidelighed, lette vedligeholdelse og gode brændstoføkonomi.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvorfor 4 takter min Puch Maxi?

Hvis din knallert "4 takter" når du kører med fuld gas derudaf får den for meget benzin og du skal stille nålen en rille eller to. Selve nålen sidder/kører ned i bunddysen som kan skiftes til en anden størrelse hvis nødvendigt, så der er muligheder nok.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lav-det-selv.dk

Hvordan virker platin tænding?

Hver gang der skal springe en gnist i et tændrør, åbner platinerne og bryder strømmen hvorved der induceres en spænding i sekundærkredsen og efterfølgende springer en gnist i et tændrør.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på motoguzzi.dk

Hvad er CDI tænding?

En CDI er en boks med elektronik som styrer hvornår tændrøret skal give gnist. Her ses 2 CDI-bokse. Her ses en CDI med indbygget tændspole. Elektronikken er indkapslet i kunstharpiks så fugt ikke kan komme ind.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scootergrisen.org

Hvornår stoppede de med at lave Puch Maxi?

Produktionen af Puch Maxi, stoppede i 1987 i Østrig, men fortsatte nogle år hos Vespa Piaggio i Torino.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kgi.dk

Hvornår blev den sidste Puch Maxi lavet?

model Puch Maxi er modeller frem til 1979 og har rund karburator og gl. type styr med styrstamme. Ny model Puch Maxi er modeller fra 1980-1991 og har firkantet karburator og ny type styr med styrholder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på knallert-info.dk

Hvor er Puch Maxi produceret?

Puck startede i Østrig

Produktionen ophørte i 1987, men fortsatte dog i Indien. Der var på det tidspunkt solgt 1,8 millioner af den kendte knallert Puch Maxi.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvad koster det at forsikre en Puch Maxi?

En kaskoforsikring kan stort set aldrig svare sig, hvis du har en Puch Maxi. Men en ansvarsforsikring skal du altså have på din Puch Maxi, inden du sætter dig op og kører på den. Forvent en årlig pris på mellem 500 og 1000 kroner for denne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aalborges.dk

Hvad er den mest solgte knallert i Danmark?

MotoCr er Danmarks mest solgte scooter. Det er den, fordi det er den scooter, der giver mest kram for kasse, når du ser samlet på køb, drift og vedligeholdelse. MotoCr er skræddersyet til det danske klima og våde veje og så er MotoCr noget af det frækkeste, der kan køre på 2 hjul!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vollerup2hjul.dk

Er en Puch Maxi en knallert?

Puch Maxi er en klassisk knallert, der har været elsket af mange generationer, den første Puch Maxi kom til Danmark i år 1970. Med sin kraftige motor og nemme håndtering er Puch Maxi perfekt til både bykørsel og ture ud på landet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på msp-tuning.dk

Er Puch Maxi S Dansk?

1952 begyndte man at udvikle på knallerter, og i 1954 kom de første på gaden under navnet MS 50, der først kom til Danmark i 1956. Den første Puch Maxi blev lanceret i Danmark i 1969 som en pedal model, og i 1974 blev den første model med kickstarter lanceret.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aros-forsikring.dk

Hvad olie bruger en Puch Maxi?

Kroon Olie ATF 250ml

Bruges som motorolie i Puch Maxi og Tomos A3, A35 og A55 motorer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kgi.dk

Er Puch dansk?

Puch, motorcykelfirma grundlagt i 1891 som cykelfabrik i Graz i Østrig af Johann Puch (1862-1914). Indtil 1925 byggede firmaet cykler, motorcykler og biler. Puch blev i 1928 slået sammen med Daimler i Østrig, og i 1934 dannedes industrikoncernen Steyr-Daimler-Puch.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvilken dyse til Puch Maxi?

På den gamle model Puch Maxi P og K (1969 - 1979) sidder der fra fabrikken monteret en rund 12mm Bing karburator med en standard 3,5mm dyse i #54 eller #56. På den nye model Puch Maxi P og K (1980 - 1991) sidder der fra fabrikken monteret en firkantet 12mm Bing karburator med en standard 4mm dyse i #44 eller #46.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mopedspeed.dk

Hvornår lukkede Puch?

I 1928 blev Puchwerke-A.G. sluttet sammen med Austro Daimler. 6 år senere fusionerer man med Stey-Werke A.G. Firmaet kom nu til at hedde: Steyr-Daimler-Puch Fahrzeugtechnic GMBh.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på puchklub.dk