Han har tidligere vundet titlen "Årets Kok" for professionelle kokke i 1999 og 2000. Han vandt "Årets Forret", og i 2004 modtog han Dansk Gastronomisk Akademis hædersdiplom. Syttende hvor Jesper Koch var chefkok modtog i 2021 sin første Michelin-stjerne.
Hvor mange stjerner har Jesper Koch?
Mandag blev der igen delt Michelin-stjerner ud og Hotel Alsiks Restaurant Syttende beholder den ene stjerne, som de fik i 2021 og det glæder hotellet gastronomiske chef, Jesper Koch. “Der er selvfølgelig ikke så stort at få en stjerne for tredje gang, som det var, da vi fik den første gang.
Hvad er Jesper Koch's titel på Alsik?
I 2019 åbnede han dørene til restaurant Syttende på Sønderborgs nye luksushotel Alsik, som BMC står bag. Syttende blev kåret som årets nye restaurant 2020 og Jesper Koch som årets kokkeprofil af restaurantguiden White Guide. Syttende var desuden samme år med i opløbet til titlen årets restaurant.
Hvor mange Michelin-stjerner har Alsik?
Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse på Alsiks gourmetrestaurant Syttende, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne for det høje gastronomiske niveau.
Hvor mange danske restauranter har 3 Michelin-stjerner?
Kun ganske få restauranter verden over opnår at få 3 stjerner, det maksimale antal stjerner en restaurant kan opnå. I Danmark har vi tre af disse, alle i København: Geranium, København. Noma, København.
Jesper Koch: Kom til Dinnerkoncerter på Sergenten
Hvad hedder Danmarks bedste restaurant?
Noma er restauranten, som placerede Danmark på det gastronomiske verdenskort. I 2003 slog Rene Redzepi dørene op, og siden er Noma blevet kåret til verdens bedste restaurant fire gange. Noma har to Michelin stjerner i dag. Noma har uden tvivl sat sit aftryk på Købehavn og specielt gourmetscenen.
Hvad koster en middag på Geranium?
Mens frokostmenuen på Angelika altså står i omkring 650 kroner, koster en middag på Geranium inde ved siden af i omegnen af 2.700 kroner. Siden 2016 har Geranium kunnet bryste sig af tre Michelin-stjerner som den eneste restaurant i Danmark.
Hvor arbejder Peter Rødsgaard?
I 2019 flyttede han til Sønderborg for at tiltræde stillingen som Executive Chef på restaurant Syttende, beliggende i Alsik Hotel. Syttende fik i 2021 en stjerne i Michelin-guiden.
Hvor mange penge er Jesper Koch god for?
Faktisk vurderes indholdet til at være mellem syv og otte millioner kroner værd. God mad kræver god vin og det lever han fuldt ud op til. Hans samling består af nogle af de mest eksklusive vine, og det er langt fra alle, der får lov at træde indenfor i vinkælderen.
Hvad koster menuen på Syttende?
Prisen for en aften på Syttende med 17 serveringer med vinmenu begynder ved 2.500 kroner per kuvert. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag.
Hvilke restauranter ejer Jesper Koch?
Koch har gennem årene startet flere nye restauranter op sammen med sine brødre, herunder Restaurant Koch, Frøken Koch, Kocherier, Vin og Vin brødrene Koch og Det Glade Vanvid. Desuden har han arbejdet på to- og trestjernede Michelin-restauranter i bl. a. Frankrig og Oslo.
Hvad laver Jesper Kochs bror?
Det er selvfølgelig brødrene Lasse, Michael og ikke mindst Jesper Koch, der er tale om. Sidstnævnte bror driver til dagligt Michelin-restauranten Alsik i Sønderborg og er også dommer i det populære TV-program Masterchef.
Hvad koster det at spise på Alsik?
- Laks & Peberrod 205,-
- Kalveculotte & Ramsløg 355,-
- Bergamot & Sesam 185,-
- 3-retters menu 685,-
- Ad libitum fra buffet 525,-
- Alt inklusiv 1045,-
- Vinmenu til 3-retters menu kr. 475,-
Hvad er Jesper Koch på Alsik?
Jesper Koch har siden åbningen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg stået i spidsen for udviklingen og driften af Alsiks restauranter, herunder Michelin-restauranten Syttende på toppen af hotellet.
Hvad laver Jesper Kochs kone?
I det ny år følger familien med, fortæller Jesper Koch, der er gift med Birgitte, som arbejder inden for det sociale område. Børnene Mikkel på 17 år, Mille Marie, 14 år, og Marius på 10 år flytter med og kommer til at gå på gymnasium og i skole i Sønderborg.
Hvad er der på 19 etage på Alsik?
Hotel ALSIK - Installationer i 19 etager
på det nye 4-stjernede konference- og forretningshotel ALSIK i Sønderborg.
Hvor bor Jesper Koch?
Jesper Koch er kok og restauratør og opførte i 2020 huset på Feddet i Sønderborg, hvor det ligger ned til vandet og har egen badebro og bådplads. HVEM Jesper Koch, kok og restauratør på Restaurant Syttende på Hotel Alsik. Bor sammen med sin kone og deres tre børn. HVOR Feddet i Sønderborg.
Hvor mange stjerner har Alsik?
kr. i etableringen af Alsik Hotel & Spa. Luksushotellet har 190 værelser, 19 etager og tre restauranter, hvoraf restauranten Syttende har en Michelin-stjerne. Restauranten er udviklet og ledes af den kendte kok Jesper Koch.
Hvor er Jesper Koch udlært?
Jesper Kock med k er fra Sønderborg og valgte sideløbende med universitetsstudierne at uddanne sig til kok. Han er udlært fra Hotel Baltic i Hørup Hav og Restaurant Bind i Sønderhav og rejste efter endt uddannelse over grænsen for at arbejde i den tostjernede Michelin-restaurant Meierei på Alter Meierhof.
Hvem ejer Syttende?
Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter. Siden gik turen til Århus, hvor han står bag successer som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Nu er sønderjyden endelig vendt hjem til Sønderjylland og Syttende.
Hvor mange børn har Jesper Koch?
Topkokken er vant til at have sine tre børn inden for rækkevidde. Topkokken Jesper Koch har været drivkraften bag 'Michélin'-restauranten Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede tilbage i 2019, og hvor han stadigvæk er køkkenchef i dag.
Hvad hedder den dyreste restaurant i Danmark?
Førstepladsen indtages af Restaurant WH i Trige ved Århus. Her koster den dyreste menu 2.000 kroner.
Hvad koster en middag på Kong Hans?
Kong Hans Kælder har to stjerner i Michelinguiden, og deres signaturmenu koster 2.800 kr. Se menuen og book bord på Kong Hans Kælder her.
Hvad koster det at spise på Frederikshøj?
Restaurant Frederikshøj
Her tror man på, at omhu, begejstring og dedikation kan mærkes og smages. Derfor er et bord på Frederikshøj ikke kun en spiseoplevelse – men en fordybelse i farver, lyde, følelser, dufte og smage. På Frederikshøj består menuen af 16 serveringer, og den koster 2000 kroner.