Hvor mange må man køre med på B kørekort?

B: Person- og varebil på indtil 3.500 kg og med plads til højst ni personer. C1: Lille lastbil på over 3.500 kg, men ikke over 7.500 kg. C: Stor lastbil på over 3.500 kg. D1: Lille bus med plads til over ni men højst 17 personer og med en længde på højst 8 meter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvilket kørekort til 9 personers bus?

C: Stor lastbil på over 3.500 kg. D1: Lille bus med siddepladser til over 9, men højst 17 personer inkluderet føreren og på højst 8 meter. D: Stor bus med siddepladser til flere end 9 eller med en tilladt totalvægt på over 3.500 kg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvor meget må man køre med et B-kørekort?

Med et almindeligt kørekort (kategori B), må du køre med en trailer med en totalvægt på op til 750 kg. Hvis din bil må trække det. Er trailerens totalvægt på mere end 750 kg, skal du også se på bilens tilladte totalvægt. Bilens tilladte totalvægt og anhængerens tilladte totalvægt må tilsammen ikke overstige 3.500 kg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvor mange personer må der være i en bil?

Hvad må du køre med Kørekort B? Personbil med op til 9 pladser, inklusiv føreren og en samlet totalvægt på maksimalt 3.500 kg. Varebil – så længe totalvægten (det vil sige inklusive last) ikke overstiger 3.500 kg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skorstensgaard.dk

Hvor stor campingvogn kan man køre på klasse B?

Du må med kategori B-kørekort eksempelvis lovligt spænde en trailer med en tilladt totalvægt på 750 kg efter en bil med en tilladt totalvægt på 3.000 kg, selvom vogntogets samlede tilladte totalvægt så overstiger 3.500 kg. Husk at traileren aldrig må veje mere, end bilen maksimalt må trække.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkertrafik.dk

UK KØREKORT FORKLARET | Ved alt om UK kørekortHvor mange passagerer må man køre med?

B: Person- og varebil på indtil 3.500 kg og med plads til højst ni personer. C1: Lille lastbil på over 3.500 kg, men ikke over 7.500 kg. C: Stor lastbil på over 3.500 kg. D1: Lille bus med plads til over ni men højst 17 personer og med en længde på højst 8 meter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Kan man køre campingvogn med B kørekort?

Med et kategori B kørekort, har du ret til at køre en bil med en totalvægt på højst 3500 kg. Det giver desuden altid ret til at køre med en trailer eller campingvogn, med en totalvægt på op til 750 kg - Dog aldrig mere end bilen er godkendt til at kunne trække.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på trailerfix.dk

Kan 2 personer stå som ejer af en bil?

Man kan godt være 2 ejere registreret som ejere af en bil, men der er kun plads til en ejer på registreringsattesten. Står bilen i afdødes navn, skal den omregistreres inden 6 måneder. Det siger loven: Registreringsbekendtgørelsen § 63.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagligsenior.dk

Hvad betyder 4b på kørekort?

Udstedelsesdatoer for eventuelt tidligere erhvervede kategorier er anført i kolonne 10 på kørekortets bagside. 4b. Kørekortets udløbsdato.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på elov.dk

Hvor stor trailer må man køre med B-kørekort?

Med et almindeligt B-kørekort må man trække en campingvogn, hvis den samlede vægt af bil og campingvogn ikke overstiger 3.500 kg. Hvis vogntogets samlede vægt overstiger 3.500 kg, kræves et B/E kørekort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jydekrog.dk

Hvad er reglerne for campingvogn?

De fleste danske bilister har et kategori B-kørekort, det vil sige et almindeligt kørekort, der giver ret til at køre en bil på højst 3.500 kg totalvægt. Med et B-kørekort må du må altid køre med en anhænger på op til 750 kg totalvægt, men altså kun hvis bilen er godkendt til at kunne trække en sådan vægt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvad er forskellen på B og B+ kørekort?

januar 2013 har det været muligt at tage et kørekort kategori B+. Det giver dig lov til at køre med bil og anhænger, der har en samlet tilladt totalvægt på op til 4.250 kg. Køreundervisning og teoriprøver er de samme som til kategori BE, men til den praktiske køreprøve kører du med et mindre vogntog end til BE.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkertrafik.dk

Hvornår skal man have kørekort til campingvogn?

2. Hvornår skal man have trailerkørekort til campingvogn? Man skal have trailerkørekort til campingvogn, når vægten på bil+campingvogn overstiger 3500 kg som det gælder ved trailer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nettotrailer.dk

Hvem må køre en minibus?

Hvis du gerne vil køre en minibus, har du mulighed for at gøre det med det almindelige B-kørekort, så længe der maksimalt er plads til ni personer. Derudover må minibussen ikke veje mere end 3.500 kg, og de ni personer er inklusive chaufføren selv.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dekra.dk

Hvor mange i en minibus?

Skal du på ferie i udlandet, på udflugt, til fest, på firmaevent eller på tur med familie eller venner i Danmark, så er leje af minibus en smidig løsning. Minibusserne har typisk plads til 7, 8 eller 9 personer, og du skal blot have kørekort til personbil (B) for at være chauffør.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hertz.nu

Hvor mange kan der være i en minibus?

Endelig kan nævnes minibusser, der oftest har plads til 9-20 passagerer – mod normalt 25-50 siddende passagerer + stående i bybusser og 50-75 passagerer i rutebiler og turistbusser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder 425 på kørekort?

have bestået køreprøven til erhvervsmæssig personbefordring: Kode 400(erhvervsmæssig personbefordring til kategori B) kode 425(erhvervsmæssig personbefordring til kategori D) kode 450(erhvervsmæssig personbefordring til kategori B og D)

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lemvig.dk

Hvorfor står der 141 på mit kørekort?

Når du får kørekort som 17-årig, vil dit kørekort få påført kode 141. Koden betyder, at du frem til du fylder 18 år kun må køre bil på særlige vilkår: Du må kun køre bil, hvis du har en ledsager i bilen. Ledsageren skal opfylde nogle specifikke krav, som du kan læse mere om på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvad betyder 12 på kørekort?

Koderne angiver hvilke vilkår, begrænsninger og rettigheder der gælder for indehavere af kørekort. Koderne er anført i kørekortets rubrik 12. Efter koden kan der stå en dato for rettighedens udløb, hvis udløbsdatoen er en anden end den, der gælder for kategorien.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lejre.dk

Hvem ejer bilen ved dødsfald?

Når en person går bort, vil bilen indgå i boet på linje med alt andet, der er en del af dødsboet. Det vil sige, at det er arvingerne, som står for at omregistreringen eller afmeldelse af bilen finder sted.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nembilhandel.dk

Kan jeg forsikre min kærestes bil?

Din samlever eller ægtefælle kører mest i bilen

Er det din samlever eller ægtefælle, der typisk bruger bilen, er det også dig som ejer, der skal stå på bilforsikringen. En samlever eller ægtefælle sidestilles med dig i forhold til forsikringsselskabet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på santanderconsumer.dk

Kan jeg forsikre min bil i en andens navn?

- Det er bedrageri at forsikre bilen i en andens navn, så man risikerer at blive politianmeldt, fastslår chefkonsulent i Forsikringsoplysningen, Christian Skødt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ekstrabladet.dk

Hvad er et B+ kørekort?

Det er muligt at udvide B-kørekortet med B+, som giver dig ret til at føre et vogntog med en totalvægt på op til 4250 kg, uanset at anhængerens totalvægt overstiger 750 kg. Undervisning til at erhverve B+ vil følge samme plan som undervisning til erhvervelse af det trailerkørekort - B/E.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Kan man tage kørekort i en bil med automatgear?

Men tager du kørekort i en bil med automatgear, får du et kørekort med kode 78 på. Det betyder, at du kun må køre bil med automatgear. Et kørekort med kode 78 gælder altså ikke til biler med manuelt gear.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fstyr.dk

Hvilket kørekort skal man have for at køre en autocamper?

Når autocamperen er over 3500 kg er spørgsmålet, hvilket kørekort til autocamper, vigtigt. Her er det alm. b-kørekort nemlig ikke nok, og du skal op at have lastbilkørekort også kaldet C1 eller C. Når du har C1 må du køre op til 7500 kg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lejautocamper.dk