Hvor mange danskere har en iPhone?

Du kan læse hele undersøgelsen her, som kigger på danskernes medieforbrug, men som også ser på, hvilke typer enheder danskerne ejer. 49 procent af alle danskere benytter sig af en iPhone, hvilket må siges at være en del i et land, hvor cirka 80 procent ejer en smartphone.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Hvor mange procent af danskere har iPhone?

Men det er ikke hvilken som helst smartphone, som danskerne taler i, skriver på eller leger med. Ifølge statistikbanken Statcounter sidder Apples iPhone på over halvdelen af det danske marked med en markedsandel på 60 procent mod Androidtelefonernes 40 procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Hvor mange mennesker har en iPhone?

Næste måned faldt Apples andel en smule til 27,1 procent, og det samme gjorde Samsungs andel til 26,75 procent. I øjeblikket har verden omkring 6,84 milliarder smartphone-brugere, hvoraf 1,85 milliarder bruger iPhones og 1,82 milliarder har valgt en Samsung.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobil.nu

Hvilken iPhone er den mest solgte?

iPhone 13 var den mest solgte smartphone på verdensplan, hver måned siden den blev lanceret i september 2021 og frem til august 2022. Herhjemme var det ikke iPhone 13, som blev den bedst solgte i alle måneder, da danskerne også har været glade for promodellen. Men den var blandt andet den mest solgte i juli 2022.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Er en Samsung bedre end iPhone?

iPhones er kendt for deres brugervenlighed, høje kvalitet og sammenhængende økosystem, mens Samsung-telefoner er kendt for deres tilpasningsmuligheder, større skærme og kameraer med højere opløsning. Pris kan også være en faktor, da iPhones generelt er dyrere end Samsung-telefoner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på shop.refurb.eu

Overrasker Naja - du må købe en Iphone 14!Er iPhone SE ved at udgå?

er iPhone SE udgået. Apple sælger nu officielt ikke længere iPhones med mini jack-stik. Samtidig med de tre nye iPhones, iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr, som Apple har præsenteret onsdag aften, ryger flere af de ældre modeller ud af Apples sortiment. Det gælder iPhone 6s og iPhone 6s Plus samt iPhone X.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på onx.dk

Hvilken mobil er mest sikker?

De adspurgte mente at de to sikreste telefoner var Apples iPhone 13 Pro Max samt Samsung Galaxy S22 Ultra. De mente dertil, at iPhone 13 Pro Max var den sikreste at alle telefonerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvad er den mest solgte mobiltelefon i Danmark?

For tredje måned i træk er iPhone 14 den mest solgte telefon hos teleselskaberne i Danmark.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Hvorfor er iPhone 14 Så dyr?

Der er massive prisstigninger på iPhone 14-serien i Danmark og Europa, fordi Apple har justeret priserne for øget inflation. Se hvor dyr iPhone 14 er i forhold til iPhone 13.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

Hvilken iPhone er bedst at købe?

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max er de bedste iPhones, du kan få fingrene i lige nu. Men de mere budgetvenlige iPhone 12 og 12 mini er også toplækre og dækker de flestes behov. Med iPhone 12 og 12 mini får du også 5G performance, den nyeste A14 Bionic-chip og den klare Super Retina XDR-skærm.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telia.dk

Hvor mange danskere har en mobiltelefon?

85 pct. af befolkningen bruger en smartphone som privatperson, hvoraf halvdelen svarer, at smartphonen har sikkerhedssoftware installeret auto- matisk. To tredjedele af befolkningen har begrænset eller nægtet en app adgang til personlig data mindst én gang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dst.dk

Hvilket land har flest iPhone?

Danmark er et iPhone-land

Over 88 % af den danske befolkning har en smartphone, og det gør Danmark til det land i verden, hvor flest ejer en smartphone.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på avisen.dk

Hvor gammel bliver en iPhone?

I et forsøg på at skabe gennemsigtighed omkring deres indflydelse på miljøet, fortæller elektronikgiganten Apple, at de regner med en levetid på omkring tre år for en ny iPhone, mens en MacBook har en forventet levetid på fire år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på version2.dk

Hvorfor er Apple så dyrt i Danmark?

De er kort fortalt dyrere end i mange andre lande, fordi Apple ved, at vi kan og er villige til at betale en højere pris. Den tredje, og nok mest betydningsfulde, faktor er beskatning og afgifter på varer. Hvert land bestemmer selv sine egne skatterater og importafgifter, når det kommer til luksusgoder som iPhones.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.telerepair.dk

Hvorfor er iPhone dyrere i Danmark?

Du betaler ikke for materialet og nødvendigvis kvaliteten, men for mærket og designet. En iPhone er ligeledes ikke hurtigere eller teknisk bedre end samtlige konkurrenter på markedet. Taktikken Apple bruger, er ikke at sælge deres teknologi som teknologi - de sælger deres varer som modeartikler og kører på deres brand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.quora.com

Er der flest iPhone eller Android?

Samlet set køber og bruger mange flere mennesker Android-telefoner: 74 % af markedet har dette OS på enheder ifølge Forrester Research. Apple-telefoner udgør ca. 21 % af markedet, og Windows Phone sakker langt bagud med 4 procent, afslører Forrester Research.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kaspersky.dk

Er iPhone 14 bedre end 13?

10.414 kr. De største forskelle mellem iPhone 13 og iPhone 14 kan faktisk findes i Pro-modellen; her kommer den nye model i et forfinet design, nye farver, forbedret batteri og bedre kamera. Dette er dog forventede opgraderinger som vi ser ved hver generation.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricerunner.dk

Kan iPhone 14 tåle vand?

Ja, iPhone 14 kan tåle vand og er IP68-klassificeret. Det betyder, at den er støvtæt og tåler langvarig nedsænkning i vand på minimum 1 meter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på yousee.dk

Kan man købe iPhone 15 i Danmark?

iPhone 15 6,1" skærm¹ Fra 7.799 kr. iPhone 15 Plus 6,7" skærm¹ Fra 8.799 kr. Har du brug for hjælp til at vælge en model? Se nærmere på forskellene i skærmstørrelse og batteritid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apple.com

Hvor mange iPhones er der solgt i Danmark?

Det svarer til omkring 400.000 solgte telefoner. Apple solgte lige under 360.000 iPhones i Danmark i dette halvår – januar til juni 2019. Det kan læses i en fortrolig rapport fra analysefirmaet GfK. Der er ikke grund til at tro, at fordelingen i andet halvår 2019 vil se væsentligt anderledes ud.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Hvad koster verdens dyreste mobiltelefon?

16 millioner danske kroner. Her er verdens nok dyreste mobiltelefon.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvor mange iPhones er der blevet solgt?

En ny sammentælling fra Statista og IDC viser, at Apple fra 2013 til 2022 samlet set har solgt godt to milliarder iPhones (2,07 milliarder styk).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Hvad er bedst Samsung eller Apple?

iOS VS Android

Det,de fleste dog er enige om, er, at Apple stadig er Samsung overlegen på denne front - iOS er proprietær software, hvilket betyder, at Apple har mere kontrol over slutbrugerens oplevelse. Det giver en mere sømløs fornemmelse i softwaren, bedre RAM-håndtering, pålidelighed og sikkerhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skalhuset.dk

Hvilken iPhone har det bedste batteri?

Da Apple tilbage i 2021 lancerede iPhone 13 Pro Max var det med mange forbedringer i forhold til tidligere modeller, hvoriblandt en enorm forbedring af batteritiden. Den dag i dag er iPhone 13 Pro Max stadig en af de telefoner på markedet, der har den længste batteritid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvilken iPhone har det bedste Kamera?

iPhone 15 Pro Max har bedste videokvalitet

Her scorer den hele 158 point, og er dermed vurderet til at have den bedste videooptagelse af alle smartphone, som DxOMark har testet. En konkurrent som Samsung Galaxy S23 Ultra scorer samlet 140 point og har derved en 15. plads på toplisten.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk