Hvor kan man få rabat som Seniorpensionist?

Her kan du få rabat som pensionist
 • Aftenskole. Du kan få pensionistrabat på nogle aftenskoleaktiviteter. ...
 • Biografen. Abonnerer du på Faglige Seniorers nyhedsbrev, kan du få rabat på biografbilletter i Faglige Seniorers fordelsklub.
 • Briller. ...
 • Camping. ...
 • Dyrskue. ...
 • Fagforening. ...
 • Fartbøder. ...
 • Fisketegn.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på seniornews.dk

Kan man få rabat på fartbøde som pensionist?

Der kan ikke ske nedsættelse for parkeringsafgifter. Der er, foruden bøde, risiko for at få klip i kørekortet i situationer, der ikke i sig selv medfører frakendelse af kørekortet, men som er farlige, og hvor der mangler forståelse af den risikable situation.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvor får man rabat som 60 årig?

Oplevelser, seværdigheder og museer i Danmark

Det er også muligt at få rabatter på en række forestillinger såsom teater, opera og biograffilm rundt omkring i Danmark. Har du lyst til en musikalsk oplevelse, kan du få rabatter på skønne koncerter inden for forskellige genre.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvornår kan man få pensionist rabat?

Den 1. juli 2022 blev aldersgrænsen for pensionistrabat hævet fra 65 til 67 år. Aldersgrænsen for rabatten blev hævet for at følge den faktiske pensionsalder, som tidligere på året blev hævet til 67 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Hvilke fordele har man som pensionist?

Er du pensionist, har du mulighed for at søge om en række økonomiske tillæg og ydelser, der kan bidrage til en del af dine udgifter til fx husleje, varme, tandpleje og medicin. Måske kan du også få ældrecheck. Det afhænger af din økonomiske situation og din eventuelle ægtefælle/samlevers indkomst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pensionforalle.dk

De bedste ældrerabatterKan man få tilskud til briller når man er pensionist?

Ja, hvis du er pensionist eller førtidspensionist efter de gamle regler og desuden opfylder betingelserne for helbredstillæg, kan du søge om tilskud til briller ved kommunen. Hos Louis Nielsen giver vi alle personer over 60 år 25 % rabat på både stel, glas og tilvalgsmuligheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på louisnielsen.dk

Kan man få hjælp til tandlæge når man er pensionist?

Er du pensionist, kan kommunen give økonomisk tilskud til tandpleje. Du kan som pensionist søge om økonomisk tilskud til tandbehandling udført i Danmark.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på voksentandplejen.kk.dk

Hvem giver rabat til Apollo rejser?

Apollo Rejser har pt. 2 rabatkode(r), der giver dig stor rabat på dit næste køb! Hos LogBuy får du adgang til en fantastisk rabataftale hos Apollo Rejser. Med LogBuy kan du spare op til 0% på din næste rejse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på logbuy.dk

Er der rabat i Tivoli med Ældre Sagen?

Kan jeg få rabat på billetter og turpas i Tivoli? Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på både billetter og turpas. Med et turpas får du meget mere ud af dit besøg i Tivoli især, hvis du har børnebørn eller oldebørn der elsker suset i maven. Du kan købe billetter og turpas hele året og benytte dem når du har lyst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvad er rabatten på Pensionist Rejsekort?

rabat på rejser med Rejsekort med kundetype 'Pensionist' og yderligere 20 pct. på rejser udenfor myldretiden. Rabatten vil automatisk blive fratrukket prisen på dine rejser fra 17. januar 2021, hvis dit Rejsekort er med kundetype 'Pensionist'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsekort.dk

Hvad er et Seniorkort?

Pensionistkort er et tilbud til alle personer på 67 år og derover samt førtids-, seniorpensionister eller personer på tidlig pension (Arne pension) i Region Midtjylland. Prisen afhænger af, hvilken kommune du bor i.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk

Hvordan får man et Seniorkort?

Aldersgrænsen for rejsekort personligt til pensionister er 65 år. Er du førtidspensionist, skal du kontakte Rejsekort Kundecenter på 70 11 33 33, hvis du gerne vil rejse med pensionistrabat. Med rejsekort personligt til pensionister får du 25 % rabat, uanset hvornår på døgnet du rejser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvad er det man kan få udbetalt som 60 årig?

Du kan få udbetalt din opsparing i Lønmodtagernes Dyrtidsmidler, når du er fyldt 60 år. Men du kan også vælge at udskyde udbetalingen til senere. I visse tilfælde kan du få udbetalt opsparingen, selvom du endnu ikke er fyldt 60 år. Du skal dog opfylde helt særlige kriterier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvem kan få halveret sin fartbøde?

Hvis du har særlig lav indtægt, kan du få nedsat visse typer af fartbøder til det halve beløb, dog er der et minimumsbeløb for bøden. For at du kan søge om at få nedsat en bøde, skal du: Fremvise dokumentation på, at din årlige indkomst ikke overskrider 167.700 kr. før skat, det vil sige 13.975 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på legaldesk.dk

Kan man få rabat på parkeringsbøder?

Du kan ikke få en parkeringsafgift nedsat, heller ikke selvom du eksempelvis er studerende på SU, lærling, modtager overførselsindkomst eller er pensionist. Dette gælder også parkeringsafgifter udstedt af politiet. Du kan klage over en parkeringsafgift til den myndighed, der har udstedt afgiften.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Kan man tjekke om man har fået fartbøde?

Se foto fra din hastighedssag

Fotoet er tilgængeligt i op til 30 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget bøden. Hvis din fartbøde er ældre end de 30 dage, skal du i stedet kontakte Politiets Administrative Center, for at få adgang til at se dit foto.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Er der rabat til førtidspensionister?

Pensionistrabatten gælder for personer over 65 år samt personer, der modtager førtidspension. Det vil sige, at pensionistrabatten gives uafhængigt af pensioniststatus for borgere 65+, mens borgere under 65 skal modtage førtidspension for at være berettigede til rabatten.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vive.dk

Hvad giver Ældre Sagen rabat til?

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alt fra bolig interiør, møbler, planter til haven, maling, alt til vedligeholdelse af boligen og meget mere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Er der pensionistrabat i Legoland?

Køb en billet til hele familien, du får rabat som medlem af Ældre Sagen på op til 6 personer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvem giver rabat til Tui?

Som Coop-medlem* kan du få op til 5% i bonus, når du køber en pakkerejse med charterfly eller pakkerejse med rutefly hos TUI. For at opnå 5% i bonus, skal du blot bestille din rejse senest 120 dage før afrejse. Se vilkår. *Tilmelding som Coop-medlem sker hos Coop og koster 200,- ved indmeldelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tui.dk

Hvor kan man få rabat med LO PlusKort?

Eksempler på rabat med PlusKort:
 • Få 10 % rabat på forsikringer hos Alka.
 • Få 10 % rabat på nye dæk til bilen, olieskift, syn og meget mere hos Super Dæk Service.
 • Få 10 % rabat på leje af sommerhuse i Danmark og ferieboliger i resten af Europa hos NOVASOL.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 3f.dk

Er Apollo Rejser dansk?

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og hører under den tyske REWE-koncern. Den nordiske del af koncernen hedder Der Touristik Nordic AB, og foruden Apollo i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apollorejser.dk

Hvor meget må man have stående på kontoen som pensionist?

For at være berettiget til ældrecheck og helbredstillæg skal du have en tillægsprocent, der er over 0 pct, og din formue må ikke overstige formuegrænsen. Formuegrænsen er 99.200 kroner i 2024. Der er ingen formuegrænse ved beregning af varmetillæg og licens.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Kan man få tilskud til fodpleje som pensionist?

Der kan ydes tillæg til betaling af pensionistens egne udgifter til medicin, tandlæge, høreapparat, fysioterapi, fodterapi, psykologhjælp og kiropraktorbehandling, som Regionsrådet også yder tilskud til.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på star.dk

Hvad kan jeg få i tilskud som pensionist?

Som folkepensionist kan du søge tillæg, der kan dække nogle af dine udgifter til fx varme, tandpleje og medicin. Du kan måske også få ældrecheck. Vær opmærksom på at varmetillæg, helbredstillæg og personligt tillæg ikke udbetales med tilbagevirkende kraft.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk