Hvis man sletter sin Facebook-profil permanent, mister man alt indhold, profilen forsvinder for andre, og der er en fortrydelsesfrist på 30 dage. De vigtigste konsekvenser er:
Kan man slette sin Facebook og beholde Messenger?
Ja, man kan godt beholde Messenger, hvis man deaktiverer sin Facebook-konto, men ved en permanent sletning lukkes Messenger også. Du kan læse mere om reglerne på Facebook Hjælp.
Kan folk se, hvis man sletter dem på Facebook?
Når du sletter din konto, vil andre ikke kunne se den på Facebook.
Er det en god idé at slette Facebook?
OBS: Vær opmærksom på, at Facebook gemmer din profil i 30 dage, hvor den ikke vil være synlig for andre. Men hvis du logger ind igen, så genskabes profilen. Log derfor ikke ind, hvis du fortsat gerne vil slette din profil. Det kan være en god idé at slette appen.
Hvordan sletter jeg min Facebook profil helt?
For at slette din Facebook profil gennem Kontocenter, kan du gå ind i Indstillinger, som du finder ved at trykke på dit profilbillede. Derefter skal du ind på 'Kontocenter' < 'Personlige oplysninger' < 'Deaktivering og kontrol over konto' < 'Deaktivering eller sletning' < 'Slet konto'.
Hvordan sletter du en gammel Facebook-konto uden e-mail og telefonnummer?
Hvad sker der, hvis man sletter sin Facebook-profil?
Hvad sker der, hvis du sletter din Facebook-profil permanent? Du vil ikke kunne genaktivere din profil. Dine billeder, opslag, videoer og alt andet, du har tilføjet, bliver slettet permanent. Du vil ikke kunne hente noget af det, du har tilføjet.
Kan folk se, at jeg har været inde på deres Facebook?
Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, at du har besøgt deres profil, medmindre du laver en handling der afslører dig, som at like et opslag eller se en story. Du kan læse mere i den officielle Facebook Hjælp.
Hvor lang tid tager det at slette en Facebook-profil?
Nu tager det 30 dage at komme endegyldigt af med sin Facebook-profil. Dermed mere end fordobler Facebook den tid, det tager at slette en profil på det sociale medie.
Kan man være på Messenger uden Facebook?
Ja, det kan du godt, men det kræver, at du først opretter en Facebook-konto. Derefter kan du deaktivere din Facebook-profil (en såkaldt DEMA-konto), så selve din Facebook-side er væk, mens du stadig kan chatte på Facebook Messenger.
Kan folk se, at man fjerner dem som ven på Facebook?
Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.
Hvordan undgår man, at andre kan se, at man er på Facebook?
Facebook:
- Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger).
- Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed"
- Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.
Kan man se, hvem der tjekker ens Facebook-profil?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Kan man skjule sin Facebook-profil?
Tryk på Kontocenter, og tryk derefter på Administrer konti. Tryk på Administrer ud for den profil, du vil deaktivere. Tryk på Deaktivering eller sletning. Vælg den, du vil deaktivere.
Kan man sætte sin Facebook profil på pause?
Ja, du kan godt sætte din Facebook-profil på pause ved at deaktivere den midlertidigt. Du gør det via Indstillinger og privatindstillinger, Kontocenter og Ejerskab og kontrol over konto.
Kan man slette en samtale på Messenger for begge parter?
Man kan ikke slette en hel samtale på én gang for begge parter på Facebook Messenger; man kan kun slette sine egne sendte beskeder én for én ved at vælge Slet for alle.
Hvordan lukker man Facebook ved dødsfald?
Du kan slette en afdød persons Facebook-profil permanent ved at indsendes en anmodning til Facebook, hvilket kræver dokumentation som en dødsattest, dødsannonce eller fuldmagt fra dødsboet.
Hvis man sletter Facebook, sletter man så også Messenger?
Dine billeder, opslag og videoer vil ikke blive slettet. Du kan stadig bruge Facebook Messenger. Dit profilbillede kan stadig ses i dine samtaler, og folk kan stadig søge efter dig ved at skrive dit navn, hvis de vil sende en besked til dig.
Hvad er forskellen på Facebook og Messenger?
Forskellen er, at Facebook er et stort socialt medie med nyheder og opslag, mens Messenger er en særskilt app til at sende beskeder og ringe sammen.
Kan andre se, når jeg er på Messenger?
Se, hvem der er aktiv på Messenger
Personer, der har en aktiv indikator ved deres navn eller billede, er aktive eller har for nylig været aktive på Messenger eller Facebook. Når din Aktiv-status er slået til, vises du som aktiv, for nyligt aktiv og i øjeblikket i samme chat som andre.
Hvad sker der, hvis jeg sletter min Facebook?
Hvis du sletter din konto: Du kan ikke få adgang igen, når først kontoen er slettet. Vi udskyder sletningen, indtil et par dage efter at du har anmodet om den. En sletteanmodning bliver annulleret, hvis du logger på din Facebook-konto igen i løbet af dette tidsrum.
Hvad sker der med min Facebook, når jeg dør?
Sletning af din konto, når du dør
Det betyder, at når vi bliver informeret om, at du er død, så vil alle dine beskeder, billeder, opslag, kommentarer, reaktioner og oplysninger straks blive slettet permanent fra Facebook. Din hovedprofil og eventuelle ekstra Facebook-profiler bliver også slettet.
Hvis man har to profiler på Facebook?
Det strider mod Facebook Fællesskabsregler at have flere personlige konti, men du kan enten have en hovedprofil med ekstra profiler tilknyttet eller risikere, at en ekstra konto bliver lukket.
Kan jeg se, hvem der tjekker min Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.
Hvordan gør jeg så folk ikke kan finde mig på Facebook?
Sådan forhindrer du dine venner i at slå indhold op på din profil
- Tryk på Menu nederst til højre på Facebook.
- Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger.
- Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Profil og tagging.
- Tryk ud for Hvem kan lave opslag på din profil?