Ja, hvis du har slået iCloud-fotos til, bliver billederne også slettet i iCloud og på dine andre enheder, når du sletter dem på din iPhone.
Hvordan sletter jeg billeder på min iPhone, og beholder de i iCloud?
Ja, hvis du bruger iCloud-fotos, slettes billederne også i iCloud, når du sletter dem på din iPhone. iCloud er en synkroniseringstjeneste, og ændringer slår igennem på tværs af alle dine enheder.
Hvordan rydder jeg op i mine fotos på iPhone?
Fjern fotos og videoer fra et album
- Gå til appen Fotos på din iPhone.
- Tryk på Samlinger, og tryk derefter på Album.
- Tryk på et album for at åbne det.
- Hold en finger på det foto, du vil fjerne, og tryk på Fjern fra album.
Hvordan frigør jeg plads i iCloud?
For hurtigt at frigøre plads i iCloud, kan du slette gamle enhedsbackups, rydde ud i tunge videoer i iCloud Fotos eller slette store filer direkte i iCloud Drive. Følg disse trin direkte på din iPhone, iPad eller Mac:
Er mine billeder gemt i iCloud?
Se dine fotos og videoer
- Gå til icloud.com/photos, og log derefter ind på din Apple-konto (om nødvendigt).
- Gør et af følgende: Vælg Bibliotek i indholdsoversigten for at se miniaturer af alle dine fotos og videoer. Vælg et album eller en mappe i indholdsoversigten for at se indholdet.
Ny iPhone? Sådan flytter du billeder, apps og data (nem guide)
Hvad gør man, når ens billeder fylder for meget på iPhone?
Din enhed kan hurtigt blive fyldt op afhængigt af størrelsen på dens lagringskapacitet, og hvor meget indhold du har. Hvis der vises en besked om, at din enheds lagringsplads er fyldt op, kan du frigøre plads ved at bruge iCloud-fotos eller ved at slette indhold på din enhed.
Er iCloud og lagringsplads det samme?
iCloud-lagringsplads opbevarer dine billeder, arkiver, noter og andre data sikkert i skyen og holder dem automatisk opdateret på alle dine enheder, der er logget på med den samme Apple-konto. Lagringsplads på din enhed er lagringspladsen på din Apple-enhed, f. eks. din iPhone eller iPad.
Hvad kan man slette for at få mere plads i iCloud?
Du kan frigøre mere iCloud-plads ved at slette e-mails på din e-mailkonto i iCloud. Beskeder med bilag optager mere plads end e-mails med kun tekst. Hvis du nemt vil slette gamle kampagner, opdateringer eller transaktioner, kan du bruge Oprydning i iCloud-mail, eller du kan slette beskeder manuelt.
Er Apple-konto og iCloud konto det samme?
Du bruger din Apple-konto til at få adgang til iCloud og alle andre Apple-tjenester.
Hvordan frigør jeg lagringsplads på min iPhone?
Du kan frigøre lagringsplads på din iPhone ved at slette ubrugte apps, rydde op i dine billeder og videoer samt slette gamle beskeder. Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone-lagringsplads for at se, hvad der fylder mest.
Hvad fylder mest på min iPhone?
For at finde ud af, hvilke apps der optager mest plads, kan du følge disse trin: Åbn “Indstillinger” på din iPhone. Gå til “Generelt” og vælg derefter “iPhone-lagringsplads”. Her ser en liste over alle dine apps, sorteret efter hvor meget plads de optager.
Hvordan får jeg mere lagringsplads på min iPhone?
Du kan få mere plads på din iPhone ved at slette ubrugte apps, rydde op i billeder og videoer samt købe mere iCloud+ lagringsplads.
Hvor ligger slettede Fotos på iPhone?
Gendan slettede fotos eller videoer
Åbn Fotos, og tryk derefter på Samlinger i bunden. Skub opad, og tryk på albummet Slettet for nylig under Andet. I iOS 16, iPadOS 16.1 eller nyere skal du trykke på Vis album og derefter bruge Face ID eller Touch ID for at låse albummet Slettet for nylig op.
Kan jeg slette billeder i Google Fotos og beholde dem på min iPhone?
Ja, du kan godt slette billeder fra Google Fotos og beholde dem på din iPhone, men du skal gøre det på den rigtige måde, ellers sletter du dem ved en feiltagelse fra din telefon.
Hvad er forskellen på at slette og nulstille en iPhone?
Når du sletter din iPhone, gendannes fabriksindstillingerne. Se Nulstil iPhone til standardindstillingerne, hvis du vil nulstille indstillingerne på din iPhone, men beholde dit personlige indhold.
Hvis man sletter billeder på iPhone, slettes de så også i iCloud?
Ja, hvis du har slået iCloud Fotos til, slettes billederne også i iCloud og på dine andre enheder. iCloud er et synkroniseringslager og ikke en separat backup.
Er iCloud det samme som Skyen?
iCloud er den tjeneste fra Apple, der gemmer dine fotos, arkiver, noter, adgangskoder og andre data i skyen på en sikker måde og automatisk holder dem opdateret på alle dine enheder.
Hvad koster en iCloud-konto?
iCloud+ priserne i Danmark starter ved 9 kr. om måneden for 50 GB, hvor 5 GB er helt gratis. Du kan se de officielle månedlige priser for Apple (DK) herunder:
Hvordan rydder jeg op i billeder på min iPhone?
Du kan nemt rydde op i dine billeder på en iPhone ved at slette dubletter, fjerne uønskede fotos og tømme papirkurven via Apple Fotos-app.
Hvad gør jeg, når iCloud er fyldt?
Når din iCloud er fuld, kan du slette gamle sikkerhedskopier, rydde op i billeder og filer eller købe mere plads.
Hvordan laver jeg plads på min iPhone?
Slet Ubrugte Apps
Gå gennem din app-samling og fjern de apps, du ikke længere bruger. Mange apps fylder mere, end man tror, især hvis de indeholder offline data. For at finde de største pladsslugere kan du gå til Indstillinger > Generelt > iPhone-lager, hvor du får en oversigt over, hvor meget plads hver app optager.
Hvordan frigør man plads på iCloud?
For hurtigt at frigøre plads i iCloud, kan du slette gamle enhedsbackups, rydde ud i tunge videoer i iCloud Fotos eller slette store filer direkte i iCloud Drive. Følg disse trin direkte på din iPhone, iPad eller Mac:
Er iCloud og Apple ID det samme?
Nej, Apple-id (nu kaldet Apple-konto) og iCloud er ikke det samme, men de hører sammen. Dit Apple-id er selve din personlige brugerkonto, og iCloud er en af de mange lagringstjenester, som dit Apple-id giver dig adgang til.
Hvordan frigør jeg plads på min iPhone?
Du kan nemt frigøre plads på din iPhone ved at tjekke dit lager, slette eller aflaste apps, og optimere dine billeder.