Hvilket land har flest NORMAL?

Danmark ligger i top. Undersøgelsen er lavet blandt 180.000 personer fra 26 lande. Den viser, at Danmark er det land i Europa, hvor flest personer har en normal vægt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvilket land har flest NORMAL butikker?

Normal har 345 butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrig og Holland – de 102 butikker ligger i Danmark. Medregner man omsætningen i de andre lande, runder salget 3,7 mia.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dagligvarehandlen.dk

Hvilke lande har NORMAL butik?

Der er over 400 butikker (primo 2023) i de følgende lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, hvor man åbnede i februar 2021, Holland og Frankrig, hvor man åbnede i august 2019, Portugal, Spanien. Antal ansatte (deltid inkl.) januar 2021: 1.972.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilket land har opfundet NORMAL?

Normal, der har hovedsæde i Skanderborg, er en af de yngste og hurtigst voksende butikskæder i Danmark. Den første butik åbnede i 2013 i Silkeborg, og siden er der etableret butikker overalt i Danmark, hvor kæden i 2019 omfattede ca. 100 butikker. Et tilsvarende antal butikker var i 2019 åbnet i udlandet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på trap.lex.dk

Hvor ligger Danmarks største NORMAL?

NORMAL er en af de mest fremadstormende kæder i hele Norden. Danskerne er vilde med butikkerne, hvor man kan få kendte mærkevarer til helt særlige skarpe priser. Nu satser de endnu mere på Aalborg. Til efteråret åbner Danmarks største NORMAL i Aalborgs midtby på over 700 kvadratmeter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på migogaalborg.dk

Jeg er bange for min farEr der en NORMAL i Tyskland?

Normal har netop kastet sig over Frankrig, mens modeselskabet Ball Group indtager Tyskland. Normal-kæden har siden etableringen i 2013 åbnet over 200 butikker i fem lande. Arkivfoto: Charlotte de la Fuente. Antallet af danske detailbutikker falder, og der er pres på hele sektoren.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvem ejer NORMAL i Danmark?

Hovedaktionær i Normal er Heartland, som er investeringskoncernen for Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, der siden 2014 har været en del af detailselskabet. Blandt de øvrige ejere er udover Torben Mouritsen også medstifter Bo Kristensen og bestyrelsesformand Jan Lehrmann.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Er Normal en dansk kæde?

NORMAL er en danskejet detailkæde. Vi åbnede dørene til den første butik i Silkeborg i april 2013, og siden da er NORMAL vokset til en kæde med mere end 500 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Er der Normal butikker i andre lande?

Normal har aktuelt 456 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrig og Holland. Senest er Portugal kommet med i det igangværende regnskabsår som marked for Normal-butikker.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailwatch.dk

Hvor meget ejer Søren Fauli af Normal?

Ifølge cvr-registeret ejer han i dag 71 procent af selskabet. Også Løvens Hule-investoren Jan Lehrmann er en del af ejerkredsen. Navnet, maskotten og markedsføringen har filminstruktøren Søren Fauli været med til at udvikle.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvem starter normal?

En dag Torben Mouritsen kedede sig startede han Normal - Nu er butikskæden vokset med 12.000 procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borsen.dk

Hvem er direktør for normal?

direktør for Anders Holch Povlsens investeringsselskab Heartland, i en mail til Finans. Udover Anders Holch Povlsens familiekoncern er direktør Torben Mouritsen, Jan Lehrmann og Bo Kristensen en del af ejerkredsen bag Normal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailwatch.dk

Hvor meget omsætter normal for?

Af regnskabet fremgår det, at overskuddet lander på 463 millioner kroner for regnskabsåret 21/22. Omsætningen er også vokset betydeligt og er på næsten 4,5 milliarder kroner. Året inden var overskuddet 275 millioner kroner, så der er tale om en fremgang på næsten 70 procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på watchmedier.dk

Hvorfor er det så billigt i NORMAL?

Hovedårsagen til at Normal A/S kan sælge varer 30-40% billigere end andre detailbutikker, skyldes at de parallelimporterer. Det vil sige, at de opkøber varer i europæiske lande hvor købekraften er lavere end Danmark og derefter sælges det i landet, til en dyrere pris og dermed opnår profit (Bohsen, 2014).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rucforsk.ruc.dk

Hvornår åbnede den første NORMAL i Danmark?

til 71 pct. Allerede året efter Normal åbnede sin første butik i 2013, blev Anders Holch Povlsen med 25 pct. af aktierne majoritetsaktionær i detailvirksomheden, der i dag har næsten 400 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland. Kæden havde i 2021 et overskud på knap 275 mio.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på watchmedier.dk

Hvor mange fakta butikker er der i Danmark?

Kæden bestod af 370 butikker i Danmark (2019) og tre butikker i Sydslesvig/Tyskland (2022). I 2010 var kæden med en markedsandel på 22,9 procent af discount-dagligvaremarkedet den næststørste aktør på det danske marked, kun overgået af Netto. hentes fra Wikidata.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem har opfundet butikken NORMAL?

Normal blev stiftet i 2013 af Torben Mouritsen og Bo Kristensen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Hvad er NORMAL kendt for?

Normal sælger forskellige husholdningsartikler som rengøringsmidler, vaskepulver og produkter til personlig pleje. Der er hovedsagelig tale om kendte mærkevarer samt et sortiment af... Butikskæden Normal er en hurtigtvoksende kæde på det danske marked, som på få år har åbnet 25 butikker fordelt over hele landet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på marketing.systime.dk

Hvem er Normals konkurrenter?

Når folk vil have normale råvarer er det typisk i Netto, Rema1000, Kvickly og lign. de går i, fordi de også har alt andet de skal bruge når de handler. Normals sortiment er rigtig meget personlig pleje og der er der butikker, som for eksempel Matas.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på inspo.dk

Hvad koster kondomer i NORMAL?

Fra 37 kr. Kondomer med almindelig pasform med smag og farver til ekstra underholdning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kondomvarehuset.dk

Hvad er NORMAL målgruppe?

Normal har en meget bred målgruppe, deres målgruppe kan i bund og grund være alle mennesker, for deres sortiment indeholder produkter til både mænd, kvinder, unge og gamle. Det vil altså sige, at de rammer en meget bred målgruppe i forhold til nogle af deres konkurrenter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på inspo.dk

Hvilken kæde er Meny med i?

Kæden er en del af NorgesGruppen. Den første Meny-butik åbnede i 1992 i Norge, og i dag er der 184 Meny-butikker fordelt rundt omkring i Norge. I Danmark erstattede Meny de 190 SuperBest og Eurospar-butikker i foråret 2015. I dag er der 113 Meny-butikker i Danmark.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem er Normal leverandører?

Normal har leverandør i hele EU, hvor de får deres vare fra, derudover har virksomheden også meget stiftende leverandører, hvilket vil sige at der er korte leverandøraftaler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på inspo.dk

Hvem er Torben Mouritsen?

Torben Mouritsen er medstifter og CEO for detailkæden NORMAL. På blot 6 år er kæden vokset til mere end 200 butikker i 5 lande, hvilket i 2017 gav Normal årets Gazellepris som Danmarks hurtigste voksende virksomhed. Torben Mouritsen er også co-founder af Wupti.com, som ligeledes voksede sig stor på rekordtid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på seedster.dk

Hvem er Normals kunder?

Det budskab passer godt til Normals største kundegruppe – unge kvinder. - Hvor et supermarked skal have en fast forsyning af varer, er vi mere fleksible. Hvis der er et spændende parti varer, så tager vi det ind, også selvom der ikke er til alle vores butikker, men kun til en del af butikkerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailfolk.dk