Hvilken spiller har spillet flest VM?

16 - Miroslav Klose er topscorerer i verdensmesterskabernes historie med 16 mål på tværs af de fire verdensmesterskaber, han deltog i (2002, 2006, 2010 og 2014). 25 - Lothar Matthäus er den spiller med flest optrædener ved VM. Den tyske landsholdsspiller spillede 25 kampe mellem 1982 og 1998.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på flashscore.dk

Hvem har vundet VM 5 gange i fodbold?

Brasilien har vundet mændenes VM-turnering fem gange, mens Italien og Tyskland har fire sejre hver. I alt otte forskellige nationer har i tidens løb vundet VM-turneringen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvilken spiller har scoret flest mål i VM?

Verdensmesterskabet (VM) i fodbold for mænd har været afholdt hvert fjerde år siden 1930, undtagen i 1942 og 1946 pga. 2. Verdenskrig. Miroslav Klose fra Tyskland er den mest scorende spiller i VM-historien med i alt 16 mål.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem har vundet VM i håndbold flest gange?

Det mest vindende hold er Frankrig med i alt seks titler, mens Rumænien og Sverige har vundet turneringen fire gange hver. Danmark har vundet VM tre gange (2019, 2021 og 2023). Det er desuden blevet til sølv tre gange og bronze en enkelt gang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvor mange gange har Norge vundet VM?

Hvor mange gange har Norge vundet VM? Norge har vundet VM-guld 4 gange.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

De fleste FIFA World Cup vindere spillere.Hvad er det højeste antal mål i en fodboldkamp?

Selv kan 19-årige Patrick Hadler fra Tyskland kalde sig indehaver af en verdensrekord. Guinness rekordbog har netop registeret ham som den person, der har scoret flest mål i en enkelt kamp i spillet Fifa World Cup. 321 af slagsen scorede han i en kamp, hvor han selv spillede som Tyskland – computeren som Cookøerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fyens.dk

Hvem har scoret det hurtigste mål i fodbold?

Hvad er verdens hurtigste mål scoret i fodbold? Det hurtigeste mål scoret i fodbold er scoret af Damian Mori i 1995 i den australske liga i en kamp mellem Adelaide City og Sydney United. Målet blev scoret efter bare 3,69 sekunder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på legestue.net

Hvor mange gange har Sverige vundet VM i fodbold?

Sveriges fodboldlandshold (svensk: Sveriges herrlandslag i fotboll) for herrer har vundet en sølv- og to bronzemedaljer ved VM, en bronzemedalje ved EM samt en guld- og to bronzemedaljer ved de olympiske lege.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilket land har vundet EM i fodbold flest gange?

Turneringen har været afholdt siden 1994. Sverige har vundet EM-turneringen flest gange, i alt fem, mens Frankrig har taget guldet fire gange. Det danske landshold har deltaget i 14 ud af 15 EM-slutrunder og vundet turneringen to gange (2008 og 2012). Det er desuden blevet til sølv to gange og bronze fire gange.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvilket land har deltaget flest gange i VM i fodbold?

21. gange har Brasilien deltaget i VM. Landet er dermed den eneste nation, der har deltaget i samtlige slutrunder. Brasilien har desuden vundet VM flest gange (5), spillet flest finaler (7) og spillet flest kampe (109).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på historienet.dk

Hvem har scoret flest mål i en VM finale?

Foruden at kunne lade sig kåre som vinder af Den Gyldne Støvle, har Kylian Mbappé nu også scoret flest VM-finalemål i historien. Det er blevet til fire, efter han scorede et enkelt i 2018 mod Kroatien og altså et hattrick til aften mod Argentina.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Hvor mange mål har Ronaldo scorede?

Han har spillet 203 landskampe for Portugal. Spillerstats - Trofæer. I nuværende sæson har Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro scoret 0 mål og lavet 0 assists på klubhold. I hele karrieren har han scoret 858 mål, lavet 78 assists, fået 156 gule kort og 6 røde kort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på xn--fodboldtrjer-3jb.dk

Hvornår afholdes VM 2026?

VM i fodbold 2026 bliver den 23. udgave af VM i fodbold. Turneringen organiseres af FIFA, der 13. juni 2018 udpegede USA, Mexico og Canada som arrangører af slutrunden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem har vundet flest trofæer i verden?

Hvilken klub har vundet flest trofæer? Real Madrid har vundet 64 trofæer; en rekord på 33 La Liga titler, 19 Copa del Rey og 10 Supercopas.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvad er rekorden for flest mål i en sæson?

To måneder senere brød Messi Gerd Müllers rekord (67) for flest mål i en sæson med 68 scoringer i sæsonen 2011/12. Messi sluttede 2012 af med slå endnu en Gerd Müller-rekord for flest mål i et kalenderår med de 91 scoringer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fcbarcelona.dk

Hvem har scoret flest mål i en sæson?

Premier League er den bedste fodboldrække i England. Ligaen fik sit nuværende navn i 1992. Med i alt 36 mål i sæsonen 2022/2023 har den norske spiller Erling Haaland fra Manchester City rekorden for flest scoringer i en enkelt sæson.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad er verdens bedste mål?

Verdens bedste mål er en podcast om FN's Verdensmål for og med unge. I 11 afsnit undersøger vi, hvordan FN's Verdensmål kan blive en konkret del af vores hverdagsliv. Det skal handle om både fake news, genbrug af plastik, ligestilling på ungdomsuddannelser, indre psykologi og meget mere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på open.spotify.com

Hvad er den største sejr i fodbold?

Fodboldkampen Australien-Amerikansk Samoa spillet 11. april 2001 endte 31-0, hvilket er den største sejr i en landskamp i fodboldens historie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor mange mål har Haaland score?

Erling Haaland har startet 30 kampe og spillet 2577 minutter i alt for Manchester City denne sæson (2023-2024). Erling Haaland har været involveret i 34 mål , heraf scoret 28 og assisteret 6. Han skal bruge ca. 76 minutter på banen for hvert mål han er involveret i for Manchester City denne sæson (2023-2024).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mcfc.dk

Hvem er verdensmestre i herrehåndbold?

Danmark genvandt VM-titlen med en finalesejr på 34-29 over Frankrig og blev dermed det første hold, der har vundet VM-turneringen tre gange i træk. Mathias Gidsel blev turneringens topscorer med i alt 60 mål.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvor mange gange har Danmark været verdensmestre i håndbold?

Herrelandsholdet vandt sit andet verdensmesterskab ved VM i 2021. Mesterskabet blev afholdt i Egypten, hvor Danmark den 31.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danmarkshistorien.dk

Hvor mange gange har Italien vundet VM?

Italiens fodboldlandshold er det nationale fodboldhold i Italien, og landsholdet bliver administreret af Federazione Italiana Giuoco Calcio. Holdet har vundet fire Verdensmesterskaber henholdsvis i 1934, 1938, 1982 og senest 2006. Derudover har Italien vundet to Europamesterskaber.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org