Hvilken slags butik er Harald Nyborg?

Harald Nyborg er et dansk lavprisvarehus grundlagt i 1904. Vi forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere. Vi er kendt for vores landsdækkende bytteservice og altid lave priser, og du finder vores butikker fordelt rundt i Danmark.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på harald-nyborg.dk

Hvilke butikker ejer Harald Nyborg?

Siden 1983 har Harald Nyborg a/s været ejet af Kurt Daell. Harald Nyborg-koncernen består udover Harald Nyborg af Daells Bolighus samt discount-byggemarkskæden jem & fix. Koncernen omfatter også en række andre selskaber, og koncernen beskæftiger samlet set omkring 2.200 medarbejdere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på daugaardp.dk

Hvorfor hedder Harald Nyborg Harald Nyborg?

Virksomhedens historie går tilbage til 1839, da G. Sillo etablerer en isenkram-, våben- og bøssemagerforretning i Vestergade 65 i Odense. Denne forretning overtages af grosserer Harald Nyborg (1880 – 1944), og efter hans død videreføres butikken af enken.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor gammel bliver Harald Nyborg?

Harald Nyborg A/S blev grundlagt i 1904 og er en dansk, familieejet butikskæde. Vi forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på harald-nyborg.dk

Hvad land kommer Harald Nyborg fra?

Postordre-firmaet Harald Nyborg i Odense fylder 100 år og har i den anledning netop netop udgivet en jubilæumsbog. I den kan man læse, at Harald Nyborg blev født i Vigerslev Sogn den 27. september 1880.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på morud.dk

Metallic batteri 61 skudHvem ejer Harald Nyborg og Jem og Fix?

jem & fix A/S er en del af Harald Nyborg koncernen, der også består af A/S Harald Nyborg og Daells Bolighus. Vores daglige ledelse består af adm. direktør Claus Petersen og økonomidirektør Ole Nielsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jemogfix.dk

Hvem er direktør i Harald Nyborg?

Harald Nyborg har skrevet under på kontrakter for de næste 12-14 butikker i Danmark, der forventes at åbne de næste par år. Det bliver dog ikke Arne Gerlyng-Hansen, der kommer til at stå i spidsen for åbningerne af dem, men i stedet Gert Sand, som overtager posten som adm. direktør for Harald Nyborg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailwatch.dk

Er Harald Nyborg et byggemarked?

Harald Nyborg - webshop og butikker. Altid lave priser! Harald Nyborg er et dansk lavprisvarehus grundlagt i 1904. Vi forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på harald-nyborg.dk

Hvor mange butikker har Harald Nyborg?

Ejerskabet er fordelt på Erling Daell med 50 pct., Kurt Daell med 30 pct. og Njal Daell med 20 pct. Harald Nyborg-kædens hovedsæde og centrallager ligger i Højme på Fyn. Harald Nyborg tæller samlet godt 250 butikker og næsten 5000 medarbejdere fordelt over Skandinavien i både Danmark, Sverige og Norge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailwatch.dk

Hvor rig er Kurt Daell?

-rigeste. Hele 6,4 milliarder kroner er det lykkedes den nordsjællandske rigmand Kurt Daell og hans sønner, Erling og Njal Daell, at forøge formuen med det seneste år. Det viser Økonomisk Ugebrevs liste over Danmarks 100 rigeste.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvilket land stammer Jem og Fix fra?

jem & fix starter op i Norge og har nu 118 butikker i Danmark, 46 butikker i Sverige og 4 butikker i Norge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jemogfix.dk

Hvorfor lukkede Daells Varehus?

Pga. svigtende salg og manglende held med at finde nye investorer valgte man at lukke varehuset, inden konkursen indtraf, og den 31. marts 1999 holdt Daells Varehus på Nørregade åbent for sidste gang. Bygningen på hjørnet af Nørregade og Krystalgade rummer i dag Hotel Sankt Petri.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor gammel skal man være for at arbejde i Harald Nyborg?

Harald Nyborg søger servicemedarbejder o/u 18 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på elevportalen.dk

Kan man bytte i Harald Nyborg?

Ja, du kan altid tage din defekte vare og din købsfaktura med i nærmeste butik og reklamere der. Der kan være særtilfælde ved hvidevarer, og varer afsendt direkte fra leverandør. Ved tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på harald-nyborg.dk

Kan man Click og Collect i Harald Nyborg?

Du kan nu handle med click & collect på www. harald- nyborg.dk 👈.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad omsætter Harald Nyborg?

Harald Nyborg-koncernen tæller samlet godt 260 butikker og næsten 5000 medarbejdere fordelt over Skandinavien i både Danmark, Sverige og Norge. Harald Nyborg leverede et rekordregnskab for 2021 med en omsætning på 7,5 mia. kr. og et overskud på 586 mio.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på detailwatch.dk

Er der prisgaranti i Harald Nyborg?

Hvis man ligeledes gør brug af vores prisgaranti, vil der være særligt mange penge at spare. Hos Harald Nyborg forhandler vi nemlig Milwaukee til skarpe priser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på harald-nyborg.dk

Hvornår kommer Harald Nyborg til Hobro?

Fredag 26. august får Hobro endnu et byggemarked, når detailkæden Harald Nyborg klokken 8 slår dørene op til butikken på Drejøvej 5 i den sydlige del af byen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ligeher.nu

Er Jem og Fix og Harald Nyborg det samme?

Organisation. jem & fix A/S er en del af Harald Nyborg koncernen, der også består af bl.a. A/S Harald Nyborg og Daells Bolighus.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jemogfix.dk

Er Jem og Fix norsk?

jem & fix A/S er en dansk kæde af lavpris byggemarkeder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Er Jem og Fix dansk?

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vi er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontor i Vejle og over 2300 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark, 61 butikker i Sverige samt 11 butikker i Norge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jobindex.dk