Processen for hittegods: DSB Hittegods kan kontaktes man-fredag fra kl. 09-11 på 70 10 14 15.
Hvad gør man, hvis man glemmer sin cykel i toget?
Har du glemt cyklen i toget, skal du kontakte politiet. Glemte cykler bliver ikke registreret i vores hittegodssystem, men overdrages til politiet, der registrerer dem.
Kan man ringe til Hittegods?
Hvis du ser en genstand, som tilhører dig, kan du ringe til politiets servicecenter på telefon 114 eller det angivne telefonnummer og spørge efter det hittegodskontor, der står ved hver fremlysning. Oplys hittegods- eller journalnummeret, hvis oplyst, ved henvendelse.
Hvad gør man, hvis man har mistet noget?
Hvad gør du, når du selv har mistet en ting? Du kan vælge at efterlyse ting, der har et serienummer eller et andet unikt nummer. I sådanne tilfælde skal du ringe tlf.: 114 og anmelde det til politiet eller møde personligt op. Du vil modtage en kvittering for anmeldelsen.
Kan man ringe til toget?
Ring til os
Åbningstiden for køb og bestilling af billetter er kl. 7-20. Har du brug for hjælp under din rejse, kan du kontakte os hele døgnet.
Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er!
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt noget i toget?
- Jeg har glemt noget på min rejse. Hvad gør jeg? Du kan efterlyse dine glemte sager direkte på dsb.dk/efterlys-hittegods. Herefter vil vi eftersøge det i vores system. Hvis vi finder dine ting, hører du fra os. og du kan hente dit hittegods på vores hittegodskontor i København. ...
- Efterlys Hittegods her.
Kan man ringe til DSB kundeservice?
Kontakt DSB Kundeservice på 70 13 14 15, så kan de hjælpe dig. Kontakt DSB Kundeservice på 70 13 14 15, så kan de hjælpe dig.
Hvor ligger dsb Hittegods?
DSB Hittegods kan kontaktes man-fredag fra kl. 09-11 på 70 10 14 15. Du finder DSBs Hittegodskontoret på Københavns Hovedbanegård, Banegårdspladsen 7B, 1570 København V. Læs mere om Hittegodskontorets åbningstider og kontaktoplysninger på dsb.dk/kobenhavn-h.
Hvad er Hittegodskontoret?
Hittegodskontorer findes i alle politikredse i Danmark. Finder man tabte ting, skal de normalt indleveres til nærmeste hittegodskontor, som opbevarer tingene i op til tre måneder. Genstande, hvor man ikke kan identificere ejeren, og hvor genstanden ikke er afhentet, vil normalt blive solgt på en offentlig auktion.
Hvad skal man gøre, hvis man ikke kan finde sit pas?
Mistet dansk nationalitetspas
Såfremt dit pas er blevet stjålet, skal du kontakte politiet på tlf. 1-1-4. Politiet kan efterlyse dit pas i pasregistret.
Hvor længe ligger ting på Hittegods?
Når hittegods modtages hos politiet opbevares det i 1 til 3 måneder. Nøgler, punge og effekter med serie- eller stelnummer opbevares i 3 måneder, dog ikke cykler, der ligesom tøj, tasker og lignende effekter kun opbevares 1 måned, inden de bortauktioneres eller foræres til velgørende formål.
Hvad gør man, hvis man glemmer sine ting i bussen?
Hvis du har glemt noget i bussen, skal du kontakte det busselskab, der kører busruten. Du kan finde navn og telefonnummer til busselskabet på køreplanen under fanen 'Glemte sager'.
Er det ulovligt at ringe til politiet?
Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du ikke selv bryder færdselsloven, når du ringer til politiet.
Hvor mange penge må man beholde, hvis man finder dem?
Selv hvis man finder et mindre beløb, for eksempel 200 kroner, liggende på gaden, må man ikke putte dem i sin egen pung. - Det er strafbart. Det står i hittegodsloven, at man skal indlevere dem på den nærmeste politistation, hvis man ikke kender ejermanden.
Kan man miste sit kørekort ved at køre fuld på cykel?
Bøde for at køre fuld på cykel
Der er ikke nogen fast promillegrænse for cyklister. Men vurderer politiet, at du ikke er i stand til at cykle forsvarligt, får du en bøde på 1.500 kr. Du kan ikke miste kørekortet, hvis du kører fuld på cykel. Men der sker rigtig mange ulykker med fulde cyklister, der falder og slår sig.
Hvad gør man, hvis man har glemt noget i letbanen?
Jeg har glemt noget i Letbanen – hvad gør jeg? Har du glemt noget i Letbanen, skal du kontakte Midttrafiks kundecenter. Adresse og åbningstider for Midttrafiks kundecenter finder du her. Letbaneføreren må desværre ikke udlevere glemte sager.
Hvad skal man gøre, hvis man finder en cykel?
Indberet efterladte cykler og knallerter
Fortæl politiet om efterladte, fundne hittegodscykler og hittegodsknallerter, som du ønsker, vi skal afhente.
Hvad skal jeg gøre med hittegods?
Hittegods skal så vidt muligt afleveres på den nærmeste politistation. Finderen kan dog aflevere godset til ejeren, hvis han ved, hvem det er. Indgår der kontante penge i hittegodset, der afleveres til politiet, skal finderen have udleveret en kvittering for beløbet.
Hvad gør man, hvis man taber sin pung?
Anmeld tabet eller tyveriet til det lokale politi og få en politirapport eller kvittering for anmeldelsen. Den kan du fremvise, når du søger om at få udstedt et nødpas. I visse lande skal anmeldelsen også bruges i forbindelse med din udrejse fra det pågældende land.
Er det ulovligt at beholde hittegods?
Svar: Pengene skal afleveres på det lokale hittegodskontor, og det vil være en strafbar handling – ulovlig omgang med hittegods – hvis den pågældende beholder pengesedlen.
Hvor holder politiet auktion?
Vi udbyder politiauktioner fra Nordsjællands Politi, Københavns Vestegns Politi, Midt-og Vestsjællands Politi, Københavns Politi og Nordjyllands Politi i et blandet udvalg, der skifter løbende.
Er DSB offentlig transport?
DSB er en statsejet selvstændig offentlig virksomhed, der drives på forretningsmæssige vilkår. DSB kører Intercity-, regionaltogs- og S-togstrafik på forhandlet kontrakt med Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.
Kan man ringe til et tog?
Når man ringer på 70 13 14 15, får man forbindelse til en valgmenu, hvor man skal taste det ciffer, der svarer til den funktion, man vil i forbindelse med. F. eks. skal man taste 1, hvis man ringer for at bestille en rejse på DSB 1'.
Hvornår kan man få kompensation DSB?
Hvis du på en rejse er blevet forsinket mere end 30 minutter, kan du få kompensation via DSB Basis Rejsetidsgaranti, når du har rejst med DSB fjern-, regional- eller S-tog i Danmark med billet eller rejsekort.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke når mit tog?
Hvis du bliver mere end 60 min forsinket og ikke ønsker at gennemføre din rejse, kan du få tilbagebetalt din billet. Hvis du har en Pladsbillet, kan togpersonalet hjælpe dig med at finde en plads, men du skal være opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere dig en ny plads.