Hvem har vundet Wimbledon flest gange i træk?

Björn Borg (1976–1980) og Roger Federer (2003–2007) deler rekorden for flest titler i træk, eftersom de begge har vundet fem turneringer i træk. I den åbne æra er mesterskabet kun to gange blevet vundet uden at afgive et eneste sæt. Denne præstation stod Björn Borg for i 1976 og Roger Federer i 2017.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem har vundet flest Wimbledon i træk?

Roger Federer er med otte Wimbledon-titler den mest vindende tennisspiller efterfulgt af Novak Djokovic, Pete Sampras og William Renshaw med syv titler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem har vundet mest i tennis?

Spillerne med flest Grand Slam-titler i tennishistorien er:

Margaret Court har rekorden for flest Grand Slam-titler vundet af en tennisspiller, med bemærkelsesværdige 24 titler. Serena Williams er en god andenplads med 23 titler og Steffi Graf er tredje med 22 titler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på superprof.dk

Hvor mange danskere har vundet Wimbledon?

Fire danskere har gennem tiden vundet en Wimbeldon-titel. Tre af titlerne er imidlertid blevet vundet i juniorrækkerne. Den første vinder var Kurt Nielsen, der i 1947 vandt juniortitlen i drengesingle. Men han huskes muligvis bedre for, at han som useedet spiller to gange nåede finalen i herresingle.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilken kvinde har vundet Wimbledon flest gange?

1. Martina Navratilova, Tjekkoslovakiet/USA (1956)Med 167 sejre er hun den i historien, der i single har vundet flest WTA-turneringer. Heraf kom de 18 i Grand Slam-turneringerne, hvor hun havde størst succes i Wimbledon, som hun vandt hele ni gange i perioden 1978-1990.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Alle mænds Wimbledon-vindereHvilken kvindelig tennisspiller har vundet flest grand slam?

Af Topfoto/Ritzau Scanpix. Margaret Smith Court og Novak Djokovic er de spiller, der har vundet flest grand slam-titler i single nogensinde, i alt 24. Serena Williams følger lige efter med 23 sejre, mens Steffi Graf og Rafael Nadal har 22.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem har vundet alle 4 grand slam?

Siden de fire turneringer begyndte at blive spillet på forskellige underlag, har kun to herrespillere vundet alle fire turneringer i løbet af deres karriere, nemlig Andre Agassi og Roger Federer. De vandt dog ikke turneringerne inden for et kalenderår, men kun lige akkurat inden for et årti.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilken amerikansk kvindelig tennisstjerne har vundet Wimbledon Hele ni gange?

Flest vundne Wimbledon-titler hos kvinderne

Martina Navratilova er med ni Wimbledon-titler den mest vindende tennisspiller. Navratilova, der voksede op i Tjekkoslovakiet, spillede først for sit fødeland og siden for USA, hvor hun blev statsborger i 1981.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvor mange gange har Djokovic vundet Wimbledon?

Djokovic brager i sin niende finale

Djokovic var overlegen i det meste af kampen og skal nu spille om at vinde Wimbledon for ottende gang og femte gang i træk. Han vandt således i 2018, 2019, 2021 og 2022. I 2020 blev Wimbledon ikke afholdt på grund af coronapandemien.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politiken.dk

Hvilke danskere har vundet en Grand Slam?

Kurt Nielsen er dermed den ene af tre danske tennisspillere, der har vundet en Grand-Slam-titel. De to andre er Kurt Nielsens barnebarn, Frederik Løchte Nielsen, der vandt Wimbledons herredouble-turnering i 2012, og Caroline Wozniacki, der vandt Australian Open i damesingle i 2018.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor mange penge har Caroline Wozniacki vundet?

Det er 237,2 millioner danske kroner. Dermed ligger hun nummer fire over de mest indtjenende kvindelige tennisspillere nogensinde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvad er den største turnering i tennis?

Wimbledons majestætiske græs

Wimbledon er den største tennisturnering i verden og emmer af tradition og engelsk klasse. Alle spillere skal spille i hvidt, og turneringen spilles på græs, som den eneste af de fire Grand Slam-turneringer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tennisshoppen.dk

Hvem er den yngste Grand Slam vinder?

I juni 2005 var spanske Carlos Alcaraz to år gammel og havde formentlig svært ved bare det løfte en tennisketsjer. Dengang vandt landsmanden Rafael Nadal sin første Grand Slam i en alder af 19 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor rig er Roger Federer?

Roger Federer - 665,630,610 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvor rig er Holger Rune?

Med sejren i München inkasserede Holger Rune 638.000 kroner, og dermed er han oppe på svimlende 28,6 millioner kroner tjent i præmiepenge i karrieren. Checken i München fylder ikke meget i det store regnskab, hvor sidste års triumf i ATP 1000-turneringen i Paris sikrede ham knap en fjerdedel af af de 28,6 millioner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvor mange penge har Djokovic tjent i sin karriere?

Novak Djokovic kan bryste sig af at have vundet hele 24 Grand Slam-titler. Derfor har han selvsagt også tjent rigtig mange penge. I løbet af sin karriere har han tjent mere end 1,1 milliarder kroner i præmiepenge. Hertil har han også tjent penge på lukrative sponsoraftaler med blandt andet Asics og Lacoste.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.dk

Hvem har vundet flest Grand Slam mænd?

Roger Federer blev den første spiller med 20 grand slam-titler i herresingle. Rekorden er senere blevet tangeret af Novak Djokovic og overgået af Rafael Nadal. Otte af Federers titler var Wimbledon-titler, hvilket også er rekord.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem er den bedste kvindelige tennisspiller i verden?

Margaret Court har rekorden for flest Grand Slam-titler vundet af en tennisspiller, med bemærkelsesværdige 24 titler. Serena Williams ligger på andenpladsen med Novak Djokovic med 23 titler, og Steffi Graf ligger på tredjepladsen med Rafael Nadal med 22 titler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på superprof.dk

Hvem er den yngste der har vundet Wimbledon?

· Tyske Boris Becker overtog tronen i Wimbledon med sin sejr i 1985, hvor han med sine blot 17 år blev den yngste mester nogensinde. Han vandt turneringen yderligere to gange i 1986 og 1989. Hans kraftfulde spil gav ham tilnavnet 'Boom, Boom Becker'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvem har vundet US Open flest gange?

Siden mesterskabet i 1968 blev åbent for professionelle spillere, har tre spillere vundet turneringen fem gange: Jimmy Connors (1974, 1976, 1978, 1982 og 1983), Pete Sampras (1990, 1993, 1995, 1996 og 2002) og Roger Federer (2004−2008), og Federer har rekoreden for flest titler i træk i den åbne æra: 5.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilken Grand Slam vandt Caroline Wozniacki?

Caroline Wozniackis første Grand Slam-triumf: Gense danskerens fantastiske sejr ved Australian Open. Caroline Wozniacki er igen klar til en Grand Slam-turnering til US Open 2023. Du kan i klippet gense danskerens fantastiske triumf ved Australian Open i 2018, hvor man besejrede Simona Halep i finalen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på eurosport.dk