Hvem er den bedste fodboldspiller der har levet?

Pelé, Brasilien Edson Arantes Dos Nascimento, i folkemunde kendt som Pelé, betragtes af mange fodboldkommentatorer, tidligere spillere, nuværende spillere og fodboldfans i almindelighed at være den bedste spiller nogensinde. Pelé er den mest succesfulde ligamålscorer i verden med 541 ligamål.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kaufmann.dk

Hvem er de 10 bedste fodboldspiller nogensinde?

Top 10: Bedste fodboldspillere nogensinde
 • Lionel Messi.
 • Pelé
 • Cristiano Ronaldo.
 • Diego Armando Maradona.
 • George Best.
 • Zinedine Zidane.
 • Johan Cruyff.
 • Ronaldo Nazario.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på indkast.dk

Hvem er den bedste fodboldspiller i historien?

Pelé, også kendt som Edson Arantes do Nascimento, var en brasiliansk fodboldspiller født i 1940'erne. Han er kendt som den bedste fodboldspiller nogensinde af mange mennesker på grund af hans imponerende karriere og utallige priser og anerkendelser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 24tech.dk

Hvem er de 10 bedste fodboldspiller 2023?

Her er de 100 bedste fodboldspillere i 2023
 • Erling Haaland.
 • Jude Bellingham.
 • Kylian Mbappé
 • Harry Kane.
 • Rodri.
 • Vinicius Junior.
 • Mohamed Salah.
 • Kevin De Bruyne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på plbold.dk

Hvem er topscorer i verden?

Pelé, Brasilien

Pelé er den mest succesfulde ligamålscorer i verden med 541 ligamål. I alt er Pelé noteret for 1281 mål i 1363 kampe og optræder i Guinness World Records for flest scorede mål i fodbold.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kaufmann.dk

Laver Najas værelse til en SlikbutikHvem er bedst Pelé eller Maradona?

Med hensyn til den samlede præstation er det svært at argumentere imod, at Pelé er fodboldens største spiller nogensinde. Men når det kommer til ren flair og underholdningsværdi, har Maradona kun få rivaler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på michaelmaze.dk

Hvor hurtigt løber den hurtigste fodboldspiller?

Mbappé er nummer ét

Ifølge avisen er det PSG-stjernen Kylian Mbappé, der med en tophastighed på 36 km/t i timen er verdens hurtigste fodboldspiller. På andenpladsen finder man Athletic Bilbao-angriberen Inaki Williams, mens Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang indtager tredjepladsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvem har vundet Ballon d Or 2024?

Lionel Messi vandt for ottende gang Ballon d'Or prisen. Messi vandt prisen foran Erling Haaland og Kylian Mbappé. For ottende gang i karrieren kan den argentinske fodboldstjerne Lionel Messi kalde sig for verdens bedste.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på flashscore.dk

Hvem er favorit til at vinde Ballon d Or 2023?

Ballon d'Or 2023 Favoritter

Favoritterne kommer dog ned til to spillere, Lionel Messi og Erling Haaland. Lionel Messi bliver tippet som den klare favorit til Ballon d'Or i år, hvilket ville se ham samle sin ottende Guldbold i alt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsporten.dk

Hvem er Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde?

1: Michael Laudrup

Michael Laudrup er ofte anset som en af verdens bedste spillere nogensinde. Han er en af de få spillere, som både har optrådt for både Real og Barcelona.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsporten.dk

Hvem vandt verdens bedste fodboldspiller?

Lionel Messi er for syvende gang i sin karriere blev kåret som verdens bedste fodboldspiller, da han mandag aften vandt Ballon d'Or. Det var en pris, som han vandt foran Bayern Münchens Robert Lewandowski og Jorginho fra Chelsea, som kom på podiet sammen med PSG's argentinske verdensstjerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Hvad hedder den gamle Ronaldo?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (født 5. februar 1985) er en portugisisk fodboldspiller, der spiller for Saudi Professional League-klubben Al-Nassr og det portugisiske fodboldlandshold. Han er indehaver af rekorden som mest scorende fodboldspiller nogensinde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem er verden bedste fodboldspiller 2023?

Verdens bedste fodboldspiller blev mandag aften kåret til den årlige Ballon d'Or-ceremoni i Frankrigs hovedstad, Paris. Og vinderen blev Lionel Messi.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på plbold.dk

Hvad er det bedste fodboldhold i verden?

Real Madrid sikrede sig lørdag titlen som verdens bedste klubhold for femte gang i historien. Med en finalesejr på 5-3 over saudiske Al-Hilal nappede det spanske storhold trofæet i Rabat i Marokko.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvor er der Ballon d Or 2023?

oktober 2023, og det forventes, at Lionel Messi og Erling Haaland vil kæmpe om det. Det er den mest ventede begivenhed i fodboldverdenen hvert år: den, der belønner verdens bedste fodboldspillere. Dette års Ballon d'Or-ceremoni finder sted mandag den 30. oktober 2023 på Théâtre du Châtelet i Paris.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sortiraparis.com

Hvem vandt Ballon d Or 1999?

The 1999 Ballon d'Or, given to the best football player in Europe as judged by a panel of sports journalists from UEFA member countries, was awarded to Rivaldo on 21 December 1999.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på en.wikipedia.org

Hvor mange ballon dåre har Messi?

Lionel Messi har vundet prisen 8 gange. Fra 2010 til 2015 var de slået sammen til en pris: Fifa Ballon d'Or, dette skyldes at det siden 2005 har været den samme der har modtaget priserne. Prisen uddeles af folk fra fodboldverdenden til den fodboldspiller, der har været bedst i det foregående år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor hurtigt kan Ronaldo?

Ifølge Dailymail ramte Ronaldo en topfart på hele 32,51 kilometer i timen ved målet. Dermed viste portugiseren atter, at han trods sin alder fortsat har fysik som en topatlet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvad er verdens hurtigste mål?

Dog har Guinness Rekordbog imidlertid identificeret Ricardo Olivera som den spiller, der har scoret det hurtigste mål i fodboldens historie, da han scorede efter 2,8 sekunder for Rio Negro Capital mod Soriano Interior 26. december 1998.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 888sport.dk

Hvem er Danmarks hurtigste fodboldspiller?

End of dialog window. Atletikudøveren Kojo Musah har papir på, at han er Danmarks hurtigste person. Sort på hvidt står det nemlig skrevet, at Århus-løberen er indehaver af danmarksrekorderne på både 100 og 60 meter-distancerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor mange mål har Pelé lavet?

I 2000 blev Pelé kåret til århundredets verdensspiller af IFFHS og var en af de to fælles vindere af FIFA-århundredets spiller. Hans 1279 mål i 1363 kampe, inklusive venskabskampe, er anerkendt som Guinness verdensrekord.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvornår stoppede Maradona sin karriere?

I 1992 drog han til den spanske klub Sevilla FC, inden han vendte tilbage til Argentina og klubben Newell's Old Boys 1993-1994 og endelig Boca Júniors 1995-1997, hvor han sluttede sin karriere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk