Igennem tre år har
Hvad ejer Jesper Koch?
Sønderjyske Jesper Koch har gennem årene startet flere restauranter sammen med sine brødre herunder Restaurant Koch, Frøken Koch, Kocherier, Vin og Vin brødrene Koch og Det Glade Vanvid. Han åbnede i 2019 Syttende i Sønderborg, hvor han også bor med sin familie.
Hvem er Peter Rødsgaard?
Peter Rødsgaard, Executive Chef på Sønderjyllands første og eneste Michelin-restaurant, Syttende, fortæller om at invitere regionens landmænd til råvare-audition, om områdets bedste spisesteder og om tyvstartende ramsløg, der skyder op i januar. Bragt i samarbejde med Destination Sønderjylland.
Hvem har betalt for Alsik?
Et nyt regnskab viser, at det er en dyr fornøjelse. På bare fem år har Danfoss-familiens fond, Bitten & Mads Clausens Fond, der ejer en kontrollerende del af Danfoss og står bag Alsik Hotel & Spa, tabt 205 mio. kr. efter skat på det sønderjyske luksushotel.
Hvad er Jesper Koch på Alsik?
Jesper Koch har siden åbningen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg stået i spidsen for udviklingen og driften af Alsiks restauranter, herunder Michelin-restauranten Syttende på toppen af hotellet.
Du vil aldrig se på SEVENTEEN på samme måde igen
Hvad laver Peter Rødsgaard i dag?
Jeg synes, det er en fantastisk by i en skøn region. Her er sådan en særlig lokal patriotisme og stolte madtraditioner, og så er vi blevet taget rigtig godt imod”, fortæller Peter Rødsgaard, der til dagligt er køkkenchef på Michelin-restauranten Syttende, der ligger i Hotel Alsik.
Hvad laver Jesper Koch i dag?
Topkokken Jesper Koch har været drivkraften bag 'Michélin'-restauranten Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede tilbage i 2019, og hvor han stadigvæk er køkkenchef i dag.
Hvem står bag Alsik?
Hotellet oplyser ikke sin omsætning, men det havde i 2022 en gennemsnitlig belægningsprocent på over 69 pct. og næsten 80.000 overnattende gæster. Hotellet beskæftiger omkring 170 fuldtidsmedarbejdere. Alsik er ejet af Bitten & Mads Clausens Fond og drives under brandet Steigenberger Hotel & Resorts.
Hvad koster det at spise på Syttende?
Prisen for en aften på Syttende med 17 serveringer med vinmenu begynder ved 2.500 kroner per kuvert. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag.
Hvor mange penge er Jesper Koch god for?
Faktisk vurderes indholdet til at være mellem syv og otte millioner kroner værd. God mad kræver god vin og det lever han fuldt ud op til. Hans samling består af nogle af de mest eksklusive vine, og det er langt fra alle, der får lov at træde indenfor i vinkælderen.
Hvad laver Jesper Kochs bror?
Det er selvfølgelig brødrene Lasse, Michael og ikke mindst Jesper Koch, der er tale om. Sidstnævnte bror driver til dagligt Michelin-restauranten Alsik i Sønderborg og er også dommer i det populære TV-program Masterchef.
Hvem ejer Mota?
For at udvikle disse produkter kontaktede vi Claus Henriksen, der i dag ejer Restaurant MOTA, som ligger 50 meter fra os.
Hvem ejer sergenten?
Bygningen er ejet af BMC Fonden, der også ejer Alsik Hotel & Spa, og værkstedet gennemgår netop nu en omfattende ombygning, så Sergenten bliver et topmoderne eventsted med eget køkken, eksklusiv lounge på 1. sal og handicapvenlige faciliteter. Faktisk bevares kun ydermurene i den gamle bygning.
Hvad laver Jesper Kochs kone?
I det ny år følger familien med, fortæller Jesper Koch, der er gift med Birgitte, som arbejder inden for det sociale område. Børnene Mikkel på 17 år, Mille Marie, 14 år, og Marius på 10 år flytter med og kommer til at gå på gymnasium og i skole i Sønderborg.
Hvad er der på 19 etage på Alsik?
Hotel ALSIK - Installationer i 19 etager
på det nye 4-stjernede konference- og forretningshotel ALSIK i Sønderborg.
Hvor mange Michelin-stjerner har Syttende?
Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse på Alsiks gourmetrestaurant Syttende, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne for det høje gastronomiske niveau.
Hvad koster en middag på 17 på Alsik?
Syttende – Dining with friends
Pris: Fra kr. 7.340,- for 2 personer.
Hvad koster det at spise på Frederikshøj?
Restaurant Frederikshøj
Her tror man på, at omhu, begejstring og dedikation kan mærkes og smages. Derfor er et bord på Frederikshøj ikke kun en spiseoplevelse – men en fordybelse i farver, lyde, følelser, dufte og smage. På Frederikshøj består menuen af 16 serveringer, og den koster 2000 kroner.
Hvor bor Jesper Koch?
Om Jesper Koch, Sønderborg
Jesper bor i Sønderborg.
Hvem ejer Vesterhavshotellet?
Ejerskab og drift
Hotellet er ejet af Absalon Fonden, en familiefond, og hotellet drives af direktør Karen Nedergaard, der er barnebarn af stifterne. Absalon Fonden ejer ligeledes Andersen Boutique Hotel, der også er beliggende i Helgolandsgade. Dette hotel er opkaldt efter stifteren Erna Andersen.
Hvem står bag Gastromand?
Om forfatterne: Mændene bag Gastromand er: Anders Damm Christensen, Brian Lambæk, Klaus Kjeldsen og Mads Schytte. Gastromand er Danmarks største blog og online community om mad og drikke - for mænd! Gastromand har 260.000 månedlige besøg, heraf 190.000 unikke, som genererer mere end 500.000 sidevisninger.
Er Peter Rødsgaard stadig på Alsik?
Vi er på Alsik Hotel, som åbnede 6. maj i år. Peter Rødsgaard er executive souschef og har sammen med Jesper Koch ansvaret for hotellets tre restauranter og seks køkkener.
Er Jesper Koch Michelin kok?
Priser. Han har tidligere vundet titlen "Årets Kok" for professionelle kokke i 1999 og 2000. Han vandt "Årets Forret", og i 2004 modtog han Dansk Gastronomisk Akademis hædersdiplom. Syttende hvor Jesper Koch var chefkok modtog i 2021 sin første Michelin-stjerne.
Hvad laver Jesper Olsen i dag?
Jesper Olsen der er 55 år, bor i dag i Australien, hvor han indtil for fire år siden var assistenttræner i Melbourne Hearts. Det job har han forladt, men har bevaret sin tilknytning til klubben i en mentorrolle.