Bouillon er ejet af Torben Klitbo med en ejerandel på 30 pct.. Han var også med til at starte Cofoco i 2004. Bouillon er også ejet af blandt andre Michael Kjærgård Bargfeldt og Peter Lentz Thomsen.
Hvem står bag Bouillon?
Cofoco-stifter og iværksætter Torben Klitbo står bag restaurantkonceptet Bouillon.
Hvilke restauranter ejer Torben Klitbo?
- Mattone. Sønderborg. Gastronomisk destination for alle! ...
- The Grand Café Sønderborg. ...
- Colloseum. Sønderborg. ...
- Yaffa. København. ...
- The Shrimp. København. ...
- Bistro Grand Mére. Sønderborg. ...
- Bella Italia. Sønderborg.
Hvem ejer restauranten Bouillon?
Restauranten er ejet af Torben Klitbo, Linda Banner, Pierre Simon, Peter Thomsen og Michael Bargfeldt. Bouillon-konceptet er inspireret af parisiske spisesteder, hvor fokus er lagt på det, der selv beskriver som ”ærlig mad til billige priser.”
Hvem står bag Cofoco?
Virksomheden blev grundlagt af kok og iværksætter Torben Klitbo, der i 2004 åbnede den første restaurant i Abel Cathrines Gade på Vesterbro.
Det bedste af det billige - Hønsebouillon
Hvem står bag Kadeau?
Rejsen med Kadeau startede i 2007, da Magnus Klein Kofoed sammen med to barndomsvenner åbnede den første restaurant på Bornholm. I 2011 udvidede Kadeau så med åbningen af en ny restaurant, der lå placeret i nogle små lokaler på Vesterbrogade i København.
Hvem ejer Corsa Pizza?
Corsa Pizza, som er et samarbejde mellem Wood Wood stifter, Karl-Oskar Olsen og Cofoco-kædens ejer, Christian Lytje, har tre pizzarier i København og åbnede den første restaurant i 2019 på Islands Brygge. Siden er det gået stærkt og et pizzeria i henholdsvis Østerbro og Nordhavn er åbnet.
Hvem har startet bouillon?
Klitbo & Paris
I første halvdel af 2023 boede Torben Klitbo igen i Paris – og her opstod også idéen til Bouillon.
Hvilke restauranter ejer Jesper Koch?
Koch har gennem årene startet flere nye restauranter op sammen med sine brødre, herunder Restaurant Koch, Frøken Koch, Kocherier, Vin og Vin brødrene Koch og Det Glade Vanvid. Desuden har han arbejdet på to- og trestjernede Michelin-restauranter i bl. a. Frankrig og Oslo.
Hvad er Danmarks største restaurant?
Pincho Nation, der er en tapasrestaurant med farverig indretning og feststemt atmosfære, åbner den hidtil største restaurant i Danmark på Skt. Knuds Torv i Aarhus. De to 2022-åbninger i Aalborg og Randers er kommet godt fra start og har tilsammen rundet 100.000 gæster.
Hvem startede Madklubben?
Anders Aagaard er stifter og ejer af Madklubben. I 2007 havde han en drøm. En drøm om at skabe en restaurant, hvor man lavede god mad, til fornuftige priser, serveret i smukke omgivelser af søde og smilende mennesker.
Hvorfor er restaurant bouillon så billig?
Det er bare nogle af priserne på den nye restaurant Bouillon på Frederiksberg. Restauranten er bygget op om grundidéen ”God mad til billige priser i smukke lokaler'.
Hvem ejer La Table?
Copenhagen Concepts, kendt for Mash og Bistro Sommelier, åbner den nye bistro La Table på den historiske adresse Strandvejen 235 i Charlottenlund. Det sker efter et utilfredsstillende regnskab for 2023 med faldende omsætning og negativ drift, påvirket af stigende renter, skriver Finans.dk.
Hvad er den dyreste restaurant i verden?
Sublimotion, Ibiza, Spanien
Verdens dyreste restaurant ligger af alle steder på Hard Rock Hotel på Ibiza, Spanien. Her kan man for 1.500 euro eller ca. 11.000 kr. få en af de tolv pladser omkring bordet på Sublimotion.
Er Gordon Ramsay verdens bedste kok?
Gordon James Ramsay (født 8. november 1966 i Johnstone i Skotland) er en skotsk kok kendt fra tv-programmer som Gordon Ramsey's Kitchen Nightmares og Hell's Kitchen. Hans restauranter har modtaget Michelin-stjerner, og han er blandt verdens mest anerkendte kokke og har for øjeblikket syv michelinstjerner.
Hvad er Danmarks bedste restaurant?
Restauranten er kendt for sit fokus på nordisk køkken og innovation. Geranium: København, Danmark. Geranium blev kåret som verdens bedste restaurant i 2022.
Hvem ejer bouillon Århus?
Bouillon er ejet af Torben Klitbo med en ejerandel på 30 pct.. Han var også med til at starte Cofoco i 2004. Bouillon er også ejet af blandt andre Michael Kjærgård Bargfeldt og Peter Lentz Thomsen.
Er der kød i bouillon?
En bouillon fremstilles ved at lægge ingredienser som kød, fjerkræ, fisk, skaldyr og/eller grøntsager i en kold, vandig væske og langsomt varme den op til lige under kogepunktet, hvor temperaturen så holdes til bouillonen er færdigkogt.
Hvor længe har man bordet på bouillon?
Vores bedste råd, hvis du vil være sikker på et bord: Book i god tid. Hvis I kommer til frokost, har I bordet i 1 time og 30 minutter. Har I booket en middag om aftenen, er bordet jeres i 1 time og 45 minutter.
Hvem laver Danmarks bedste pizza?
Byens pizza og grill på Mors er bedste pizza . De laver bedste pizza i Danmark . Marselis Pizzaria i Aarhus er hermed tilføjet afstemningen, Mohammad.
Hvem ejer Llama?
Moderselskabet er COPENHAGEN FOOD COLLECTIVE ApS.