Alsik A/S er en del af et koncern med totalt 24 selskaber. Moderselskabet er BITTEN OG MADS CLAUSENS FOND.
Hvem er ejer af Alsik Hotel?
Hotellet oplyser ikke sin omsætning, men det havde i 2022 en gennemsnitlig belægningsprocent på over 69 pct. og næsten 80.000 overnattende gæster. Hotellet beskæftiger omkring 170 fuldtidsmedarbejdere. Alsik er ejet af Bitten & Mads Clausens Fond og drives under brandet Steigenberger Hotel & Resorts.
Hvilke restauranter ejer Jesper Koch?
Koch har gennem årene startet flere nye restauranter op sammen med sine brødre, herunder Restaurant Koch, Frøken Koch, Kocherier, Vin og Vin brødrene Koch og Det Glade Vanvid. Desuden har han arbejdet på to- og trestjernede Michelin-restauranter i bl. a. Frankrig og Oslo.
Hvem har betalt for Alsik?
Et nyt regnskab viser, at det er en dyr fornøjelse. På bare fem år har Danfoss-familiens fond, Bitten & Mads Clausens Fond, der ejer en kontrollerende del af Danfoss og står bag Alsik Hotel & Spa, tabt 205 mio. kr. efter skat på det sønderjyske luksushotel.
Hvem ejer Syttende?
Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter. Siden gik turen til Århus, hvor han står bag successer som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Nu er sønderjyden endelig vendt hjem til Sønderjylland og Syttende.
Alsik Hotel Sønderborg
Hvem er Peter Rødsgaard?
Peter Rødsgaard, Executive Chef på Sønderjyllands første og eneste Michelin-restaurant, Syttende, fortæller om at invitere regionens landmænd til råvare-audition, om områdets bedste spisesteder og om tyvstartende ramsløg, der skyder op i januar. Bragt i samarbejde med Destination Sønderjylland.
Hvad laver Jesper Kochs bror Michael?
Det er selvfølgelig brødrene Lasse, Michael og ikke mindst Jesper Koch, der er tale om. Sidstnævnte bror driver til dagligt Michelin-restauranten Alsik i Sønderborg og er også dommer i det populære TV-program Masterchef.
Hvem ejer sergenten i Sønderborg?
Bygningen er ejet af BMC Fonden, der også ejer Alsik Hotel & Spa, og værkstedet gennemgår netop nu en omfattende ombygning, så Sergenten bliver et topmoderne eventsted med eget køkken, eksklusiv lounge på 1. sal og handicapvenlige faciliteter. Faktisk bevares kun ydermurene i den gamle bygning.
Hvad har Alsik kostet at bygge?
Selve byggeriet er påbegyndt november 2015 med en beregnet byggeperiode på 41 måneder til en anslået udgift på 500 mio.kr med et brutto areal på 25000 m². Bygherren er Bitten og Mads Clausens Fond og som arkitekt er valgt Henning Larsen Architects A/S.
Hvor mange Michelin-stjerner har Alsik?
Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse på Alsiks gourmetrestaurant Syttende, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne for det høje gastronomiske niveau.
Hvad laver Peter Rødsgaard i dag?
Jeg synes, det er en fantastisk by i en skøn region. Her er sådan en særlig lokal patriotisme og stolte madtraditioner, og så er vi blevet taget rigtig godt imod”, fortæller Peter Rødsgaard, der til dagligt er køkkenchef på Michelin-restauranten Syttende, der ligger i Hotel Alsik.
Hvem er køkkenchef på Alsik?
Sådan beskriver køkkenchef Yves Matter Lindén turist-sæsonen på Hotel Alsik.
Hvad laver Jesper Kochs kone?
I det ny år følger familien med, fortæller Jesper Koch, der er gift med Birgitte, som arbejder inden for det sociale område. Børnene Mikkel på 17 år, Mille Marie, 14 år, og Marius på 10 år flytter med og kommer til at gå på gymnasium og i skole i Sønderborg.
Hvad er Jesper Kochs rolle på Alsik?
Når Alsik i Sønderborg slår dørene op, bliver det med en erfaren mand bag restauranterne på hotellet ved Sønderborgs havnefront. Den prisvindende kok Jesper Koch er manden, der skal forkæle gæsternes ganer og sætte den sønderjyske gastronomi på landkortet.
Hvad koster det at overnatte på Alsik?
Wellness i Danmarks største spa
1.027 kr. OBS: Spa-adgang i weekenden koster 375 kr. – vi har selv lagt denne pris oveni hotelopholdet (som koster 652 kr. pr.
Hvor mange penge er Jesper Koch god for?
Faktisk vurderes indholdet til at være mellem syv og otte millioner kroner værd. God mad kræver god vin og det lever han fuldt ud op til. Hans samling består af nogle af de mest eksklusive vine, og det er langt fra alle, der får lov at træde indenfor i vinkælderen.
Hvem står bag Alsik?
Alsik er ejet af Bitten & Mads Clausens Fond og drives under brandet Steigenberger Hotel & Resorts.
Hvad koster mad på Alsik?
- Laks & Peberrod 205,-
- Kalveculotte & Ramsløg 355,-
- Bergamot & Sesam 185,-
- 3-retters menu 685,-
- Ad libitum fra buffet 525,-
- Alt inklusiv 1045,-
- Vinmenu til 3-retters menu kr. 475,-
Hvad er der på 18. etage på Alsik?
På 18. etage ligger "The Loft", som er et multifunktionelt område med en guddommelig udsigt over Sønderborgs tage og garanterer et vellykket arrangement.
Hvor har Jesper Koch arbejdet?
Topkokken Jesper Koch har været drivkraften bag 'Michélin'-restauranten Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede tilbage i 2019, og hvor han stadigvæk er køkkenchef i dag.
Hvorfor hedder det Hotel Alsik?
“Navnet stammer fra betegnelsen på en kløverblomst, Alsike-kløver, der gror flere steder i det sønderjyske. Og der er mere endnu, for menuen på hotellet bliver selvfølgelig også ”fra jord til bord” på ægte sønderjysk manér”, fortæller Peter Mads Clausen til Børsen.
Hvem står bag Det Glade Vanvid?
Historien bag Det Glade Vanvid
En dejlig forårsdag tilbage i 2008 satte Brødrene Koch sig for at skabe et koncept med fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet.
Er Jesper Koch tvilling?
Men i år er det altså en ægte, men landskendt sønderjyde, der får prisen. 48-årige Jesper Koch er opvokset i Aabenraa sammen med sin tvillingbror, Michael, og lillebror Lasse.
Hvor bor Jesper Koch?
Jesper Koch er kok og restauratør og opførte i 2020 huset på Feddet i Sønderborg, hvor det ligger ned til vandet og har egen badebro og bådplads. HVEM Jesper Koch, kok og restauratør på Restaurant Syttende på Hotel Alsik. Bor sammen med sin kone og deres tre børn. HVOR Feddet i Sønderborg.