Hvad sker der når man slukker for en samtale på Messenger?

At slukke på Messenger betyder som regel at slå lyde og notifikationer fra for en bestemt chat, eller at slå din aktive status (grøn prik) fra, så andre ikke kan se, hvornår du er online.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad betyder det at slukke en samtale på Messenger?

Opkaldskreatører kan slukke for en hvilken som helst deltager i opkaldet. Hvis du er deltager, kan du slukke for alle med undtagelse af opkaldskreatøren. Du får en notifikation, hvis nogen slukker for dig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad sker der, når man slukker for en person på Messenger?

Hvis du vil fortsætte med at være venner med en person, men gerne vil holde pause fra at se vedkommendes indhold, kan du slukke for personen. Når du slukker for en person, side eller gruppe, vil vedkommendes story ikke længere blive vist i dit feed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meta.com

Kan den anden person se, hvis man sletter en samtale på Messenger?

Nej, hvis du sletter en hel samtale på FB Messenger, vil den ikke længere være synlig for den anden person. Det betyder, at alle medlemmer af samtalen ikke længere vil have adgang til den, og den vil blive fjernet fra begge sider.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.quora.com

Kan man skjule en samtale på Messenger?

Ja, du kan skjule samtaler på Messenger ved at arkivere chatten, slette en bestemt besked for alle, eller bruge midlertidige beskeder (forsvindende beskeder).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

🔴 HURTIGT! Den russiske raket X-101 er faldet i Polen. USA har genoptaget angrebene på Iran #новост



Kan man slette en samtale på Messenger for begge parter?

Man kan ikke slette en hel samtale på én gang for begge parter på Facebook Messenger; man kan kun slette sine egne sendte beskeder én for én ved at vælge Slet for alle.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder hemmelig samtale på Messenger?

Beskyt dine chats med end-to-end-kryptering

Personlige beskeder og opkald på Messenger vil blive end-to-end-krypterede som standard. Det betyder, at beskeder og opkald kun kan ses og høres af dig og den person, du sender dem til, og ingen andre – ikke engang Meta.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad sker der, når man begrænser en person på Messenger?

Når du begrænser en person på Messenger, skjuler du vedkommende diskret uden at blokere vedkommende helt. Personen får ikke besked, men kan ikke længere se, hvornår du er online, eller om du har læst deres beskeder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan sletter man en hel samtale på Messenger?

Slet samtalen fra din indbakke

  1. Åbn Messenger.
  2. Stryg mod venstre på den samtale, du vil slette (på Android: hold fingeren inde på samtalen).
  3. Klik på skraldespanden eller på 'Mere'
  4. Klik på 'Slet' ()
  5. Du bliver spurgt om du er sikker. Klik på 'Slet'.
  6. Din samtale er nu slettet fra din egen indbakke.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sletdet.redbarnet.dk

Kan man få en slettet samtale tilbage på Messenger?

Nej, du kan som udgangspunkt ikke gendanne permanent slettede beskeder på Facebook Messenger, da Meta ikke tilbyder en officiel funktion til at hente dem tilbage. Hvis chatten kun er arkiveret, eller hvis modtageren stadig har en kopi, kan du dog finde dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Kan man fjerne en person fra Messenger?

Ja, man kan godt fjerne folk fra Facebook Messenger ved at slette chatten, arkivere den eller blokere personen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan ved jeg om nogen har blokeret mig på Messenger?

Ja, du kan ikke se en direkte besked om det, men du kan bemærke det på visse tegn som at navnet ikke kan trykkes på, fejl ved afsendelse eller at profilen er væk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvorfor kan jeg ikke se, hvornår en person sidst var aktiv på Messenger?

Hvis du ikke kan se en anden persons Aktiv-status, kan det skyldes følgende: Denne profil har slået sin Aktiv-status fra. Denne profil har blokeret dig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man trække en besked tilbage på Messenger?

For at fortryde en afsendt besked på Facebook Messenger, skal du holde fingeren eller musen på beskeden, vælge "Mere" eller "Fjern", og derefter trykke på "Slet for alle" (eller "Fortryd afsendelse for alle"), så beskeden fjernes for alle i chatten.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad betyder skjul kontakt på Messenger?

Personer, du skjuler, får ikke besked, og du vil stadig kunne søge efter dem og chatte med dem. For at vise en person skal du gå til dine privatindstillinger i Messenger og trykke på Skjulte kontakter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad er forskellen på gruppe og fællesskab i Messenger?

Fællesskaber er ikke Facebook-grupper, og de har ikke de samme funktioner som Facebook-grupper. Husk, at fællesskaber er synlige for og kan vises som forslag til alle på Messenger, men kun medlemmer kan se gruppens medlemmer og hvilket indhold, der sendes.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad betyder det, når man slukker en samtale på Messenger?

At slukke på Messenger betyder som regel at slå lyde og notifikationer fra for en bestemt chat, eller at slå din aktive status (grøn prik) fra, så andre ikke kan se, hvornår du er online.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Kan man slette Messenger chat for begge?

Har du brug for at slette beskeder, billeder eller videoer i Messenger, kan du fjerne dem for dig selv eller for alle i samtalen. Det er også muligt at blokere beskeder og justere dine privatindstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på genvej.org

Kan man rydde en samtale på Messenger?

Tryk og hold nede på den samtale, du vil slette. Tryk på Slet, og tryk derefter på Slet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan finder jeg folk, der er begrænset på Messenger?

Tryk på Venner. Tryk på Rediger venneliste. Tryk på Begrænset.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvad sker der, hvis man blokerer nogen på Messenger?

Når du blokerer beskeder og opkald fra en persons profil, kan vedkommende ikke gøre følgende: Chatte med dig på din Messenger-app eller Facebook-chatten. Du vil ikke modtage beskeder eller opkald fra profilen, du har blokeret. Modtage beskeder eller opkald fra din Messenger- eller Facebook-profil til sin profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Kan man se om man er begrænset på Messenger?

Du kan tjekke, om du er begrænset eller blokeret på Messenger, ved at se efter tegn som manglende aktiv-status, beskeder der ikke bliver leveret, eller en fejlmeddelelse, når du prøver at skrive.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sletdet.redbarnet.dk

Kan man skjule samtaler på Messenger?

Klik på Messenger øverst til højre på Facebook. Peg på den chat, du vil arkivere, og klik dernæst på Valgmuligheder. Klik på Arkivér chat.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad sker der, hvis man sletter en samtale på Messenger?

Når du sletter en hel samtale på Messenger, forsvinder den kun fra din egen indbakke, mens den stadig kan ses hos den anden person, og den kan ikke nemt gendannes.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder sluk på Facebook?

Hvad sker der, når jeg slukker? Når du slukker en story fra en person eller side, vises storyen ikke længere øverst i dit feed. Det er kun dig, der kan se, når du slukker eller tænder nogens story.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com