Hvad sker der, når man skjuler et opslag på Facebook?

Når du skjuler et opslag på Facebook, fjernes det fra din egen profil eller feed, men det bliver som regel stadig vist andre steder, medmindre det er et opslag fra en ven, du fjerner fra din tidslinje.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man skjule opslag for enkelte venner på Facebook?

Skjul eksisterende opslag

Tryk på Profil øverst. Tryk på Indstillinger ud for det opslag, du vil skjule. Tryk på Rediger opslag. Tryk på Til/fra-knappen ud for Skjul for venner for at skjule dit opslag for venner på Facebook og Messenger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan får man skjulte opslag frem igen på Facebook?

Få vist indhold, du har skjult på din profil

  1. Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
  2. Tryk på Valgmuligheder og derefter på Aktivitetslog.
  3. Tryk på Loggede handlinger og anden aktivitet og derefter på Skjult fra profil for at gennemgå dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad sker der, når man skjuler en kommentar på Facebook?

Når du skjuler en kommentar på Facebook, forbliver den synlig for afsenderen selv og dennes venner, men den bliver usynlig for alle andre og giver ingen notifikationer til den person, der skrev den. Du kan læse mere om funktionen i den officielle Facebook Hjælp.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på m.facebook.com

Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?

Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på m.facebook.com

Hvorfor de rige er besatte af pengestrøm, ikke nettoformue



Hvordan undgår man, at andre kan se, at man er på Facebook?

Facebook:

  1. Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger).
  2. Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed"
  3. Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerdigital.dk

Kan jeg se, hvem der tjekker min Facebook?

Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan folk se, når man skjuler deres kommentar?

Når du skjuler en kommentar til et opslag på din profil: Kommentaren vil stadig være synlig for den person, der har skrevet den, og personens venner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder det, når nogen prikker til en på Facebook?

Når nogen prikker til dig på Facebook, betyder det, at vedkommende sender dig en lille digital hilsen for at sige "hej", fange din opmærksomhed eller minde dig om, at de er der. Det har ikke nogen fast eller dyb regel, men bruges på forskellige måder afhængigt af hvem der sender det. ·Radio 100

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan andre se, hvad jeg søger på Facebook?

Facebook-søgninger respekterer privatindstillingerne, hvilket betyder, at andre kun kan finde oplysninger om dig på Facebook på baggrund af, hvad der er delt med dem. Der kan kun søges efter indhold, som ikke deles offentligt, hvis du er direkte tilknyttet indholdet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man genskabe et slettet opslag på Facebook?

Nej, man kan ikke finde eller gendanne et opslag, der er slettet permanent fra Facebook. Hvis du derimod har flyttet opslaget til papirkurven i stedet for at slette det helt, ligger det der i 30 dage, før det forsvinder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvorfor forsvinder opslag på Facebook?

Dine opslag bliver fjernet, fordi de overtræder Facebooks fællesskabsregler eller handelspolitikker. Det sker ofte på grund af automatisk filtrering, spam eller anmeldelser fra andre brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder skjul på profil på Facebook?

Skjul fra profil.

Når du skjuler noget, du har delt på Facebook, fra din profil, betyder det, at folk ikke kan se det, når de besøger din profil. Husk, at de ting, du har skjult på din profil, stadig er synlige for den målgruppe, de er blevet delt med, på andre steder på Facebook, f. eks. i feedet og ved søgning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan ser man skjulte opslag på Facebook?

Få vist indhold, du har skjult på din profil

  1. Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
  2. Tryk på Valgmuligheder og derefter på Aktivitetslog.
  3. Tryk på Loggede handlinger og anden aktivitet og derefter på Skjult fra profil for at gennemgå dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvorfor ser jeg ingen opslag fra venner på Facebook?

Du ser ikke dine venners opslag, fordi Facebooks algoritme sorterer dit feed, du bruger hovedsiden i stedet for fanebladet 'Nyheder', eller du har ændret indstillinger for hvem du følger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagligsenior.dk

Kan man gøre sig usynlig på Facebook?

Ja, du kan ikke blive 100% usynlig, men du kan skjule din online-status, låse din profil for fremmede og deaktivere din konto midlertidigt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan folk se, hvis man kigger på deres Facebook?

Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, når du kigger på deres almindelige Facebook-profil, men der er få undtagelser som opslag og historier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder @alle på Facebook?

Tag @alle i et gruppeopslag eller en kommentar

Begynd at skrive @alle i opslaget/kommentaren. Vælg @alle fra forslagene i rullemenuen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder blå prik på Facebook?

Hvis der vises en blå prik ud for et søgeresultat, betyder det, at det er en konto, som har delt opslag, du endnu ikke har set. Læs mere om, hvordan du finder opslag med Søg og udforsk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man se, hvem der tjekker ens Facebook-profil?

Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvad sker der, hvis man skjuler en kommentar på Facebook?

Kommentaren vil være skjult for alle andre. Svar til kommentaren vil også være skjulte. Hvis du vil skjule bestemte svar til en kommentar, kan du vælge og skjule hvert svar separat. Hvis du kun skjuler svar til en kommentar, vil den originale kommentar stadig være synlig for alle.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?

Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man se, hvem der har fjernet mig som ven på Facebook?

Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan man se, hvem der har set opslag på Facebook?

Nej, man kan som udgangspunkt ikke se, hvem der ser ens almindelige opslag på sin personlige profil på Facebook. Man kan kun se hvem der interagerer (laver 'likes' eller kommentarer), medmindre det drejer sig om en Facebook-gruppe eller en Story, hvor seer-lister er tilgængelige.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com