Når du sætter en person på din begrænsede liste på Facebook, forbliver I venner, men vedkommende kan kun se dine offentlige opslag og opslag, du tagger dem i. Personen får ikke besked, og dine private opslag (hvor indstillingen er sat til "Venner") skjules for dem.
Hvad betyder det, når man begrænser en person på Facebook?
Hvis du begrænser nogen: Du får ikke notifikationer, når vedkommende skriver en besked til dig, og din telefon vil ikke ringe, når vedkommende ringer til dig. Du kan ikke ringe eller skrive en besked til vedkommende. Du kan ikke se din samtale med vedkommende på din chatliste.
Hvad betyder begrænset venner på Facebook?
Listen Begrænset er til personer, du har tilføjet som venner, men ikke ønsker at dele indhold med (f. eks. din chef).
Kan man begrænse venner på Facebook?
Ja, man kan godt begrænse venner på Facebook, og du kan gøre det ved at bruge funktionen Begrænset liste, skjule opslag for bestemte personer eller begrænse i Messenger.
Kan man se, hvem der kigger på min Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Er angstanfald farlige?
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem på Facebook. Ifølge Facebook Hjælp gemmer platformen dine søgninger, men de er helt private.
Kan man se på Facebook, hvem der har været inde på ens profil?
Facebook giver ikke folk mulighed for at spore, hvem der ser deres profil. Apps fra tredjepart kan heller ikke levere denne funktion.
Kan man sætte en person på pause på Facebook?
Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed
Gå til opslaget fra den profil, side eller gruppe, du vil snooze, og tryk derefter på Indstillinger øverst til højre i opslaget. Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.
Kan man se, hvis man bliver slettet som ven på Facebook?
Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.
Kan man skjule enkelte venner på Facebook?
Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned og tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Sådan kan folk finde og kontakte dig. Tryk på Hvem kan se din venneliste?
Hvordan gør jeg så folk ikke kan se mine venner på Facebook?
Du gør din venneliste privat på Facebook ved at gå til Indstillinger og privatindstillinger, vælge Sådan kan folk finde og kontakte dig og ændre indstillingen for Hvem kan se din venneliste?
Kan folk se, hvis man sletter dem på Facebook?
Når du sletter din konto, vil andre ikke kunne se den på Facebook.
Hvordan fjerner man begræns på Facebook?
Se og fjern begrænsningen af personer i indstillingerne
- Tryk på Menu og derefter på Indstillinger.
- Tryk på Privatindstillinger og sikkerhed.
- Tryk på Begrænsede konti.
- Tryk på den person, du vil fjerne begrænsningen for. Du bliver ført til din chat med vedkommende.
- Nederst i din chat skal du trykke på Fjern begrænsning.
Hvad betyder begrænset ven på Facebook?
Begrænset: Denne liste er til personer, du har tilføjet som venner, men ikke ønsker at dele med, f. eks. din chef. De personer, du tilføjer på listen Begrænset, kan kun se dit offentlige indhold eller opslag, som du har tagget dem i.
Hvordan begrænser man en profil på Facebook?
Føj en person til listen Begrænset
- Gå til din vens profil.
- Tryk på Venner.
- Tryk på Rediger vennelister.
- Tryk på Begrænset og derefter på Færdig.
Kan jeg se om en person har blokeret mig på Facebook?
Ja, man kan ikke se en direkte besked om det, men man kan opdage det ud fra nogle klare tegn.
Hvordan begrænser jeg en ven på Facebook?
For at begrænse en ven på Facebook og Messenger, skal du føje personen til din begrænsede liste eller bruge begrænsningsfunktionen i chatten. Personen får ikke besked om, at du har gjort det.
Kan man se, hvem der sletter en på Facebook?
Nej, Facebook har ikke en funktion, der viser, hvem der har slettet dig som ven. Du får heller ikke en besked, når nogen fjerner dig, men du kan tjekke det manuelt.
Hvorfor forsvinder venner på Facebook?
Hvis du har blokeret en person, eller personen har blokeret dig, kan du ikke se vedkommendes profil. Hvis du har ekstra Facebook-profiler, skal du administrere blokeringen fra hver af dine profiler separat. Læs mere om at blokere på Facebook.
Hvordan snoozer man en person på Facebook?
Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed
- Tryk på Indstillinger øverst til højre i opslaget i dit feed.
- Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.
Hvordan skjuler man, at man er på Facebook?
Du kan ikke skjule hele din Facebook-profil helt, men du kan gøre den privat, så fremmede kun kan se meget lidt. Gå til Indstillinger og privatindstillinger > Indstillinger > Målgruppe og synlighed, og begræns hvem der kan se dine ting.
Hvorfor kan jeg ikke blokere en person på Facebook?
Du kan også blokere en person ved at gå til Indstillinger og privatindstillinger > Indstillinger > Blokering og indtaste vedkommendes navn. Bemærk: Muligheden Bloker er ikke længere tilgængelig direkte fra opslagsmenuen i feedet. Du kan stadig blokere en person fra vedkommendes profil eller via dine indstillinger.
Kan man se, hvem der søger på ens Facebook-profil?
Nej, Facebook fortæller ikke folk, at du har set deres profil.
Hvad sker der, når man sletter en ven på Facebook?
Bemærk: Hvis du fjerner en persons profil som ven, bliver du også fjernet fra den pågældende profils venneliste. Hvis du ønsker at blive venner med denne profil igen, skal du tilføje vedkommende som ven igen.
Kan man lave en anonym profil på Facebook?
Ja, man kan godt være delvist anonym på Facebook, men det kræver, at man bruger specifikke funktioner som anonyme gruppeopslag, skjuler aktiv-status eller ændrer privatlivsindstillinger, da det ikke er muligt at oprette en helt fuldt anonym personlig profil.