Når du blokerer nogen på Messenger, kan personen ikke længere sende dig beskeder eller ringe til dig, og vedkommende kan ikke se din online-status. Du kan læse mere om funktionen på Messenger Hjælp.
Kan folk se, hvis man blokerer dem på Messenger?
Ja, du kan ikke se en direkte besked om det, men du kan bemærke det på visse tegn som at navnet ikke kan trykkes på, fejl ved afsendelse eller at profilen er væk.
Kan man sende beskeder på Messenger, hvis man er blokeret?
Når du blokerer beskeder og opkald fra en persons profil, kan vedkommende ikke gøre følgende: Chatte med dig på din Messenger-app eller Facebook-chatten. Du vil ikke modtage beskeder eller opkald fra profilen, du har blokeret.
Kan man se beskeder, hvis man er blokeret?
Svaret er nej. Hvis du har en kontakt der er blokeret, så kommer der ingen beskeder igennem. Efter de er blevet unblokeret, er der ingen beskeder at se, fordi de var blokeret. Havde du beskeder før du blokerede dem, så ser du dem stadig.
Hvordan kan jeg se om en person har blokeret mig?
Man kan se, om man er blokeret ved at tjekketegn som manglende profilopdateringer, beskeder der ikke leveres, og opkald der går direkte til svarer. Da apps fungerer forskelligt, afhænger tegnene af platformen.
Sådan blokerer du nogen på Facebook (hurtigt og sikkert)
Kan folk se, når man blokerer dem?
Når du blokerer et telefonnummer eller en kontakt, kan de stadig lægge en telefonbesked til dig, men du modtager ikke en notifikation om det.
Hvordan ser beskeder ud, hvis man er blevet blokeret?
Du kan ikke se opdateringer af en kontakts profilbillede. Alle beskeder, der er sendt til en kontakt, som har blokeret dig, viser kun ét gråt flueben for at vise, at beskeden er sendt. De viser ikke endnu et flueben. Alle opkald, du forsøger at foretage, vil ikke gå igennem.
Hvad sker der, når man blokerer en person?
Hvis du blokerer en person, kan vedkommende ikke se dine oplysninger eller din appaktivitet. Når du blokerer en følger, bliver personen også fjernet fra din følgerliste.
Kan man slette en samtale på Messenger for begge parter?
Man kan ikke slette en hel samtale på én gang for begge parter på Facebook Messenger; man kan kun slette sine egne sendte beskeder én for én ved at vælge Slet for alle.
Hvad sker der, når man bliver blokeret på Facebook?
Når du blokerer en persons Facebook-profil på Messenger, bliver vedkommendes profil på Facebook også blokeret. Personen vil ikke kunne sende dig beskeder, ringe til dig eller finde din profil på Messenger eller Facebooks chat. Hvis I er Facebook-venner, bliver vedkommende også fjernet som ven, når du blokerer dem.
Er jeg blevet begrænset på Messenger?
Du kan tjekke, om du er begrænset eller blokeret på Messenger, ved at se efter tegn som manglende aktiv-status, beskeder der ikke bliver leveret, eller en fejlmeddelelse, når du prøver at skrive.
Kan man blokere beskeder på Messenger?
Bloker beskeder
Åbn samtalen med den person, du vil blokere. Klik på personens navn øverst (på Android: det lille. i toppen af samtalen) Rul ned, og klik på 'Bloker' (
Hvordan ser det ud, hvis man er blevet blokeret på Messenger?
Hvis du var blevet blokeret, ville du enten få en pop-up, der siger at personen ikke modtager beskeder lige nu (blokeret på Messenger), eller du ville se 'Denne person er ikke tilgængelig på Messenger' hvor tekstboksen normalt er, hvis de har blokeret din Facebook-konto helt.
Kan man blokere nogen på Messenger?
Ja, man kan godt blokere på Messenger. Du kan enten blokere personens beskeder og opkald eller blokere hele deres profil.
Hvad betyder "denne person er ikke tilgængelig på Messenger"?
Denne besked betyder som regel, at personen har slettet eller deaktiveret sin konto, har blokeret dig, eller at du er blevet begrænset. Se flere detaljer i Facebook Hjælp til Messenger.
Kan folk se, at man har blokeret dem på Messenger?
Nej, folk får ikke en direkte besked eller notifikation om, at du har blokeret dem. De kan dog godt selv regne det ud over tid.
Hvordan ser det ud, når man er blokeret?
Man kan se, om man er blokeret ved at tjekketegn som manglende profilopdateringer, beskeder der ikke leveres, og opkald der går direkte til svarer. Da apps fungerer forskelligt, afhænger tegnene af platformen.
Hvorfor blokerer man en person?
En blokering af andre brugere på sociale medier forhindrer udvalgte personer i at se ens profil. Ved at blokere en person fra ens Facebook-profil, kan vedkommende ikke kontakte en, se ens profil eller kommunikere med en. Personens navn dukker heller ikke op i søgeresultater eller på ens venneliste.
Hvordan kan jeg se om en person har blokeret mig på Facebook?
Ja, man kan ikke se en direkte besked om det, men man kan opdage det ud fra nogle klare tegn.
Kan man sende besked til en man har blokeret?
Den blokerede person kan ikke sende dig beskeder. Hvis du gerne vil have, at vedkommende kan sende beskeder til dig, skal du fjerne blokeringen.
Hvordan lyder det, hvis man er blokeret?
Når du ringer op til en person, der har blokeret dig, lyder det enten som om, at der bliver lagt på efter ét enkelt ring, eller at den går direkte til telefonsvarer efter et kort tuut.
Hvad kan en blokeret person se på Facebook?
Billeder: Du kan måske se billeder eller tags af den blokerede profil, som er tilføjet af andre personer. Grupper: En profil, du har blokeret, kan ikke føje dig til en gruppe. Dog kan du stadig se grupper, som den blokerede profil har oprettet eller er medlem af.
Hvad sker der, hvis man bliver blokeret på Facebook?
Hvad sker der, når jeg blokerer? Når du blokerer en profil eller side, vil visse handlinger blive begrænset, såsom at interagere med hinandens tidslinjer, opslag, kommentarer eller beskeder. Dette omfatter ikke apps, spil eller grupper, som I begge deltager i.
Hvad sker der, hvis man blokerer en kontakt?
Opkald og beskeder fra dette nummer er markeret som Blokeret. Den, der ringer fra det blokerede nummer, får meddelelsen "Det kaldte nummer er ikke i drift", når vedkommende forsøger at ringe til dig. Du modtager ikke beskeder fra det pågældende nummer.