I oktober 2023 annoncerede MobilePay nye priser for foreninger og erhvervsdrivende kunder. Deres nye prismodel for deres MyShop-løsning gjorde, at foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder fremover kun skal betale ét enkelt gebyr på 0,99% pr. transaktion, når de benytter MyShop.
Hvad koster MobilePay for erhvervsdrivende?
MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger. En gruppe af eksisterende kunder får løsningen for 0,49%, bar baseret på transaktionsniveau og omsætningsstørrelse.
Hvor meget tager MobilePay i gebyr?
De første 4000 kr. er gratis. De resterende 100 kr. (over grænsen på 4000 DKK) bliver pålagt et gebyr på 1%.
Hvad koster betaling med MobilePay?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Kan en forening få MobilePay?
Uanset om du har en app, en butik eller er en forening, så har vi den gode MobilePay-løsning, der passer til jer. Det kommer blandt andet an på jeres betalingsudstyr og økonomisystem. Kom gratis og nemt i gang med MobilePay.
Så nemt er det at få MobilePay i din forening gennem MinForening
Hvad koster MobilePay til en forening?
I oktober 2023 annoncerede MobilePay nye priser for foreninger og erhvervsdrivende kunder. Deres nye prismodel for deres MyShop-løsning gjorde, at foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder fremover kun skal betale ét enkelt gebyr på 0,99% pr.
Hvad koster det at have en foreningskonto?
Dertil kommer et årligt gebyr, der ligger på mellem 0-4.000 kroner for at have en konto samt varierende gebyrer på andre ydelser som netbank, visa-dankort, ændring af vedtægter med mere, skriver mediet. Det viser en ny oversigt, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udarbejdet.
Hvornår kommer der gebyrer på MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer.
Hvor meget koster det at overføre på MobilePay?
Beløbet sendes i modtagerens valuta. Det betyder, at der sker en valutaveksling, og det skal du betale et gebyr for i langt de fleste banker. Gebyret svinger fra bank til bank, men ligger typisk på mellem 0,5 til 1,5 procent inden for Skandinavien.
Hvad betaler virksomheder for MobilePay?
- Subscriptions: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- Invoice: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- App-betaling: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- POS: 0,99%
- MyShop: 0,99% (er alle implementeret sidste år)
- Online: Ingen ændringer.
Er der gebyr på privat MobilePay?
MobilePay vil ifølge Finans indføre gebyr for private, der overfører større beløb til andre private. Fra og med 24. marts vil det fortsat være gratis at overføre de første 4000 kroner om dagen til én bestemt bruger. Men alle beløb derover, der overføres til samme bruger i samme døgn, pålægges et gebyr på én procent.
Hvordan tjener MobilePay penge?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvor mange procent har MobilePay?
Danmarks ældste borgere har på otte år ti-doblet deres brug af MobilePay. I 2014 var fem procent af danskerne i denne aldersgruppe aktive brugere af MobilePay. I dag er det 50%. Samtidig er 73% af de 70-74 årige danskere nu blevet MobilePay-brugere, mens tallene for de 65-69 årige og 60-64 årige er 81% og 87%.
Hvad er gebyret på MobilePay Erhverv?
MobilePay gebyr pr transaktion
Gebyrerne varierer afhængigt af den omsætning din virksomhed forventer at få gennem MobilePay. Omsætning under 10 millioner DKK: 1,49% + 1 DKK per transaktion. Omsætning over 10 millioner DKK: 0,99% + 1 DKK per transaktion.
Er der afgifter på MobilePay?
Det er stadig lige hurtigt, men fremover vil det ikke være lige billigt som privatperson at overføre større pengebeløb med Mobilepay. Overfører man mere end 4.000 kroner om dagen, er der fremover et gebyr på 1 procent for alt over beløbet.
Hvad koster en MobilePay gruppe?
Hvis din gruppe overvejer at bruge MobilePay MyShop til at modtage digitale betalinger, så vær opmærksom på, at I opkræves et gebyr på 0,99% af hvert transaktionsbeløb. For yderligere information om oprettelse, priser og vilkår for MobilePay MyShop, kan du besøge MobilePays hjemmeside.
Hvor stort et beløb kan man overføre via MobilePay?
Hvad er beløbsgrænserne? Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Er der moms på MobilePay gebyrer?
Betaling via MobilePay
Når du modtager betaling, registrerer du det som sædvanlig på fakturaen. MobilePay MyShop tager et gebyr for at håndtere betalingen og det indtastes som en udgift uden moms.
Hvad koster en transaktion på MobilePay?
0,99% pr transaktion.
Hvordan opretter man MobilePay til erhverv?
Log ind på erhvervsportalen
Det er heldigvis meget, meget nemt at logge ind på erhvervsportalen. For at logge ind skal du bare bekræfte din identitet. Når du er logget ind, kan du oprette dig som erhvervskunde, oprette nye erhvervsaftaler og betalingsløsninger. Du har også direkte adgang til dine salgssteder.
Er der nye regler for MobilePay?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Hvilken bank har den billigste foreningskonto?
Og de billigste banker for en forening at være i er: Klim Sparekasse, Middelfart Sparekasse, Stadil sparekasse, og Frøslev-Mollerup sparekasse er alle gratis at have konto i, mens det er én krone dyrere i Nordea og Jutlander bank.
Kan en forening have en bankkonto?
Fra 1. januar 2025 får foreninger og erhvervsdrivende ret til en såkaldt basal bankkonto i et pengeinstitut. Det står klart, efter Folketinget 19. december vedtog ”Lov om betalingskonti og basale erhvervskonti.”