Prisen for en aften på Syttende med 17 serveringer med vinmenu begynder ved 2.500 kroner per kuvert. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag.
Hvad koster det at spise på 17 alsik?
- Laks & Peberrod 205,-
- Kalveculotte & Ramsløg 355,-
- Bergamot & Sesam 185,-
- 3-retters menu 685,-
- Ad libitum fra buffet 525,-
- Alt inklusiv 1045,-
- Vinmenu til 3-retters menu kr. 475,-
Hvad er menuen på Syttende?
Gourmetoplevelse på Syttende
I får serveret Syttendes Echo-menu, der består af sytten serveringer. Menuen skifter løbende ændrer sig i takt med nye råvarer og sæsoner. På Syttende er ypperlige ingredienser, smage og traditioner fra hele verden kombineret med udsøgte lokale råvarer.
Hvor mange Michelin-stjerner har Syttende?
Den har siden september 2021 haft én stjerne i Michelinguiden. Syttende blev åbnet den 23. oktober 2019, og var den første restaurant i Sønderborg der har fået en Michelinstjerne.
Hvordan får man bord på Syttende?
Når du reserverer bord
håndteringsgebyr og modtaget en bekræftelse fra os per mail. Grunden til, at vi beder om et depositum er dels for at undgå ressourcespild, og dels da der blot er syv borde og dermed et begrænset antal pladser på Syttende. Du kan tidligst reservere bord på Syttende 90 dage i forvejen.
PÅ RESTAURANT MED FAN LÆRKE🥢🍜🍤🍣😍
Hvad koster en middag på Syttende?
Prisen for en aften på Syttende med 17 serveringer med vinmenu begynder ved 2.500 kroner per kuvert. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag.
Hvad koster kokketræf på Alsik?
🍷✨ 📍 Alsiks Eventbygning: Sergenten, Sønderborg 🗓 Fredag den 28. februar 2025 ⏰ Kl. 18.00-22.00 💳 Pris: 750,- pr.
Hvem ejer Syttende?
Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter. Siden gik turen til Århus, hvor han står bag successer som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Nu er sønderjyden endelig vendt hjem til Sønderjylland og Syttende.
Hvad laver Peter Rødsgaard i dag?
I 2019 flyttede han til Sønderborg for at tiltræde stillingen som Executive Chef på restaurant Syttende, beliggende i Alsik Hotel. Syttende fik i 2021 en stjerne i Michelin-guiden.
Hvad koster det at spise på Geranium?
Den billigste middag med drikkelse inkluderet koster 1.800 kr. for en frokostmenu og 1.000 kr. for en vinmenu uden alkohol. Prisen er det værd, når helhedsoplevelsen tages i betragtning samt prestigen i at spise på en Michelin-restaurant som Geranium.
Hvad laver Jesper Kochs bror?
Det er selvfølgelig brødrene Lasse, Michael og ikke mindst Jesper Koch, der er tale om. Sidstnævnte bror driver til dagligt Michelin-restauranten Alsik i Sønderborg og er også dommer i det populære TV-program Masterchef.
Hvad koster det at spise på Frederikshøj?
Restaurant Frederikshøj
Her tror man på, at omhu, begejstring og dedikation kan mærkes og smages. Derfor er et bord på Frederikshøj ikke kun en spiseoplevelse – men en fordybelse i farver, lyde, følelser, dufte og smage. På Frederikshøj består menuen af 16 serveringer, og den koster 2000 kroner.
Hvor mange borde er der på Syttende?
Syttende har blot syv borde, og kvalitet kommer langt før kvantitet.
Hvad koster et kaffebord på Alsik?
Her byder vi på et bredt udvalg af friskbagt brød fra eget bageri, pålæg, lune retter, yoghurt, mysli, kaffe, te samt vores velsmagende udvalg af saft og juice. Pris: kr. 295,- pr. person alt inklusiv.
Hvem er kok på Syttende?
Jesper Koch (født 23. juni 1974 i Aabenraa) er en dansk kok. Han er kendt fra blandt andet fjernsynsprogrammet Masterchef Danmark, hvor han har været dommer siden 2014. Han har siden 2019 været chefkok på restaurant Syttende.
Hvad koster det at spise om dagen?
Danskerne bruger i gennemsnit 42 kr. om dagen på mad, men man kan spise sund mad for under 20 kroner om dagen.
Hvad laver Jesper Koch i dag?
Topkokken Jesper Koch har været drivkraften bag 'Michélin'-restauranten Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede tilbage i 2019, og hvor han stadigvæk er køkkenchef i dag.
Hvor gammel er Peter Rødsgaard?
Den 29-årige Peter Rødsgaard har arbejdet som gourmetkok hos store navne som Jesper Koch og Bocuse d'Or vinderen Kenneth Toft Hansen og skal nu sætte sit præg på det alsiske storhotel, der åbner til maj.
Hvor mange stjerner har Hotel Alsik?
Hotel Alsik (officielt Steigenberger Alsik Hotel & Spa) er et 4-stjernet hotel på Sønderborgs gamle havnefront, som blev indviet den 6. maj 2019.
Er Jesper Koch tvilling?
Men i år er det altså en ægte, men landskendt sønderjyde, der får prisen. 48-årige Jesper Koch er opvokset i Aabenraa sammen med sin tvillingbror, Michael, og lillebror Lasse.
Hvor er Peter Rødsgaard fra?
Om Peter Andersen Rødsgaard, Sønderborg
Peter Andersen bor i Sønderborg.
Hvad er der på 18. etage på Alsik?
På 18. etage ligger "The Loft", som er et multifunktionelt område med en guddommelig udsigt over Sønderborgs tage og garanterer et vellykket arrangement.
Hvad koster mad på Alsik?
- Koldrøget Laks 225,- ...
- Friteret Fiskefillet & Behørig Garniture 215,- ...
- Crispy Chicken Burger & Fries 235,- ...
- Arancini & Svampe 255,- ...
- Favoritfisk ”Bouillabaisse” & Provencalsk Grønt 265,- ...
- Europæiske Sæsonoste & Knækbrød 195,- ...
- Bergamot & Sesam 185,- ...
- Dagens Kage 70,-
Er der gratis parkering på Alsik?
Vi henviser til Havnens P-hus lige over for Alsik Hotel, Nørre Havnegade 42, 6400 Sønderborg. De første to timer er gratis og herefter koster parkering 12 kroner i timen.
Hvem er køkkenchef på Alsik?
Sådan beskriver køkkenchef Yves Matter Lindén turist-sæsonen på Hotel Alsik.