Hvad koster det at komme over broen tur retur?

Kom tur/retur til 331 kr. med weekendrabat 24.00, når du har en Storebælt Privataftale og dit køretøj måles til at være under 6 meter i totallængde og under 2,7 meter i højden. Priserne gælder for 2024.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Hvad koster broafgift?

I 2022 forbliver prisen 194 kr. når du krydser Storebælt med automatisk betaling i personbil. Kører du i personbil og betaler kontant eller med kort, stiger prisen derimod til 250 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Hvad koster Storebæltsbroen med Brobizz 2024?

Prisen for at passere Storebælt i personbil vil fra den 1. januar 2024 stige til 196 kr. med automatisk betaling. Det giver en besparelse på 79 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Kan jeg bruge min Brobizz til Storebæltsbroen til Øresundsbroen?

Du kan bruge din nummerplade eller bizz til betaling en række forskellige steder i Danmark samt på Øresundsbron.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Hvornår er det billigst at køre over broen?

Weekend-billetten er en populær rabatordning hos danskerne, når familie og venner i den anden ende af landet skal besøges. Klares både ud- og hjemturen mellem fredag kl. 12.00 og søndag midnat koster det 339,15 kroner. Det er en besparelse på 140,85 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.bilbasen.dk

This is why Norway will leave you SPEECHLESS! | Part 1 of Norway Van Life Road TripHvad koster det med Nummerpladebetaling?

Det er gratis og kan benyttes af både lette og tunge køretøjer. Produktet er 100% digitalt, så I slipper for at skulle forholde jer til fysiske bizzer med alt, hvad det indebærer. Når I har oprettet en nummerpladebetaling, går der kun 20 min., så kan I køre over Storebæltsbroen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Hvad er billigst over Øresundsbroen?

Altid laveste pris over Øresundsbron

ØresundGO er en løbende rabataftale, som koster 359 kroner om året i årsafgift. Du får desuden tilbud og rabatter på oplevelser i Sverige med CLUB Øresund.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på oresundsbron.com

Hvordan kommer man billigst over Storebælt?

Kør i de grønne ekspresbaner, hvis du ønsker at opnå rabat ved automatisk betaling med enten bizz eller nummerpladebetaling. Kør i de blå kortbaner, hvis du ønsker at betale med kort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Hvordan får man rabat på Storebæltsbroen?

Hvis du skal have rabat, når du kører over Storebæltsbroen, kræver det, at du har en nummerpladebetaling eller bizz, og at denne er tilmeldt en Storebælt Privataftale eller en Storebælt Erhvervsaftale. Se, hvor du kan bestille nummerpladebetaling eller bizz her.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Er Nummerpladebetaling gratis?

Med nummerpladebetaling får I en 100% digital løsning til 0 kr., som både gælder til lette og tunge køretøjer. Tilmeld jer i dag, så er I klar til fremtidens betaling.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Hvordan betaler man over broen?

Du kan bruge både danske og udenlandske betalingskort, lastbilkort og benzinkort i kortbanerne, men du kan også betale med eBooking, bizz og nummerplade. Bommen åbner først, når du har valgt betalingsmiddel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Hvad er bedst Brobizz eller nummerplade?

Storebælt anbefaler Brobizz for bilister, der ofte kører gennem betalingsanlægget. Det er den hurtigste og mest pålidelige løsning. FDM anser nummerpladebetalingen for et udmærket tilbud til bilisterne. Men det er vigtigt at afmelde ordningen eller ændre nummeret, når man ikke længere har bilen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Er Brobizz knyttet til nummerplade?

Vær opmærksom på dette, selvom din bizz står som aktiv

Var dit betalingskort gyldigt, inden du opdaterede til et nyt, kan du benytte din bizz og/eller nummerpladebetaling til betaling med det samme hos en af vores samarbejdspartnere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Hvad koster broen til Malmø?

Det koster broen til Sverige

Personbil (max 6 m) med påhæng (max 15 m) / autocamper (6-10 m) eller varebil (6-9 m) med BroPas = 340 kr. Personbil med påhæng over 15 m / autocamper over 10 m / autocamper over 6 m med påhæng / varebil over 9 m med BroPas = 645 kr. Motorcykel med BroPas = 80 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på minrejseguide.dk

Hvor meget koster det at køre over broen til Sjælland?

I 2022 koster det fortsat 194 kr. at passere Storebælt med automatisk betaling i personbil, mens prisen for personbiler, der betaler kontant eller med kort, stiger til 250 kr. Dermed bliver gevinsten ved at benytte automatisk betaling minimum 55 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Hvilke biler kan køre billigt over Storebælt?

Biler, der er under tre meter lange, kan køre billigere over Storebæltsbroen. I Nyborg kører ekstraordinært mange små biler rundt. Biler, som er under tre meter, og som kun har plads til to personer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2fyn.dk

Kan man trække Storebæltsbroen fra i skat?

Brofradraget på Storebæltsbroen er 110 kr. pr. tur i bil og 15 kr. pr. tur i tog i 2023.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skat.dk

Kan man bruge Øresunds bizz på Storebælt?

Med en bizz fra ØresundPAY får du automatisk betaling, når du kører over Storebæltsbroen. For at opnå rabat på Storebæltsbroen som privatkunde skal din bizz fra ØresundPAY være tilmeldt en Storebælt Privataftale.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på storebaelt.dk

Hvor meget koster en Brobizz?

Pris på bizz og nummerpladebetaling

En bizz fra Brobizz A/S koster et engangsbeløb på 200 kroner. Hvis du vælger nummerpladebetaling, kan du tilmelde dig for 0 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Hvornår trækker Nummerpladebetaling penge?

Hvornår trækker Nummerpladebetaling penge? Hvis der er et udestående på din aftale, vil din bizz eller nummerpladebetaling stå som inaktiv. Normalt trækker vi automatisk beløbet for en tur over broen eller med færgen på det betalingskort, du har knyttet til din aftale.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk