Hvad hedder gymnasium i USA?

Niende til tolvte år tilbringer flertallet på en High School svarende til det danske gymnasium, HF eller studenterkursus. Til forskel fra Danmark skal alle gå på High School, og ligesom i Danmark er det her, man kvalificerer sig til de videregående uddannelser - college og universitet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Er college det samme som gymnasiet?

Hvad er college? På USNEI's hjemmeside (se kilder) fremgår det, at college svarer til, hvad vi i Danmark kalder grunduddannelse, basisår, bacheloruddannelse, eller mellemlang uddannelse. På engelsk kaldes disse år for undergraduate education, og de kan bruges på forskellige måder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad svarer high school til?

- 12-16 år: Secondary school - slutter med afgangseksamen (GCSE - General Certificate of Secondary Education). - 17-18 år: Advanced level - svarer omtrent til gymnasium og slutter med A-level, som tages af cirka 30 procent af hver årgang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på folkeskolen.dk

Hvad kommer først high school eller college?

College tilbyder videregående uddannelse for studerende efter high school.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nssa.dk

Hvad er forskellen på college og University i USA?

Hvad er forskellen mellem college og universitet i USA? Når du skal på sabbatår i USA, så har du via EDU mulighed for enten at vælge et community college eller et universitet. Når du blot skal være der et semester, så er den største forskel på de to muligheder, at det er billigere at læse på et community college.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på edu-danmark.dk

Top 10 bedste gymnasier i USAHvad svare Gymnasium til i USA?

Den amerikanske Elementary School går fra første til fjerde eller femte klasse. I femte eller sjette klasse skifter man til Middle School eller Junior High, som fortsætter til og med niende klasse. Niende til tolvte år tilbringer flertallet på en High School svarende til det danske gymnasium, HF eller studenterkursus.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad svarer college til i Danmark?

Undergraduate svarer til bachelorniveau i Danmark. Undergraduate-fag og uddannelser kan således tages efter en afsluttet gymnasial uddannelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på edu-danmark.dk

Hvor gammel er man når man går på college i USA?

College er en institutioner, der udbyder bredt anlagte fireårige undervisningsforløb til de 18-22-årige som overbygning på high school og med en BA- eller en BS-grad som afslutning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad hedder de forskellige år i high school?

De forskellige klassetrin hedder Freshman Year (9. klasse), Sophomore Year (10. klasse), Junior Year (11. klasse) og Senior Year (12.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på momento-education.dk

Hvor meget koster det at gå på Harvard?

Det betyder, at man for de dyreste universiteter godt kan regne med en årlig udgift på godt 630.000 kr. eller 95.000 dollars, skriver f. eks. det prestigefyldte Harvard University.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Er high school gratis i USA?

Skolegang er offentlig og gratis i alle stater med 9-12 års undervisningspligt, i de fleste stater fra seksårsalderen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad hedder gymnasium på britisk engelsk?

gymnasium {et}

eng.] high school {substantiv} [am. eng.]

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.bab.la

Hvad svarer gymnasiet til i England?

btw: Secondary school er hvad der svarer til til et gymnasie her hjemme ikke? Jo, det svarer nærmest til et gymnasium. A-level (= advanced level).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Er college gratis i USA?

En hverdag hvor det akademiske og atletiske er fuldt integreret – noget man ikke finder bedre end på College i USA. Det er selvfølgelig ikke gratis. I USA er samfundet bygget op omkring brugerbetaling hvilket er en stor kontrast til uddannelse i Danmark og Skandinavien.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nssa.dk

Hvad svarer en studentereksamen til i USA?

I Danmark svarer High School til den almene gymnasiale uddannelse, der typisk strækker sig over tre år og afsluttes med en studentereksamen (STX). High School i USA har dog nogle forskelle i forhold til det danske uddannelsessystem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ungarbejde.dk

Hvornår starter man på college?

Studiestart er på de fleste uddannelser omkring 1. september og 1. februar. Nogle uddannelser har dog en tidligere studiestart.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.dk

Hvordan er high school i USA?

på high school i usa. Skolesystemet i USA er noget anderledes, end det vi kender herhjemme. Hver dag kører du til og fra skole i de klassiske, gule skolebusser, og i pauserne henter du bøger til din næste time i dit helt eget “locker” på gangen – præcis som man ser i amerikanske film.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gohighschool.dk

Hvad er senior i high school?

High school omfatter klassetrinnene 7-9, junior high school, og 10-12, senior high school.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Kan man tage 9 klasse i USA?

Efter nogle år i Middle School starter man i High School som er udskoling i Danmark. I Amerika går deres udskoling helt ud til 12. klasse hvor det kun går til 9-10 klasse i Danmark. Herefter kan man tage på college, som er det amerikanske svar på hvad vi i Danmark kalder gymnasie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på valdemarvagnsbjerg.wixsite.com

Hvad koster det at gå på high school i USA?

Prisen varierer afhængigt af flere faktorer, herunder stedet, hvor du vil bo, længden af dit ophold, og om du vælger at bo hos en værtsfamilie eller på internat. Generelt kan den gennemsnitlige pris for at komme på en high school i USA som udvekslingsstudent være et sted mellem 50.000 og 100.000kr. om året.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på thunderexchange.dk

Hvor mange colleges er der i USA?

USA kan prale af godt 4000 videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf mange er blandt de højest rangeret i verden, så der er bestemt mange muligheder at vælge imellem! Der er 'vocational' uddannelser, 'associate' grader som forbereder den studerende til universitetsstudier samt bachelor-, kandidat- og Ph. d-grader.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på isicdanmark.dk

Hvor gammel er man når man går ud af universitet?

I Danmark er gennemsnitsalderen for kandidater 28 år, når de udklækkes fra universiteterne. Både Velfærdskommissionen og Globaliseringsrådet har længe påpeget det samfundsøkonomiske problem i, at danske studerende er for gamle, når de er færdige med uddannelsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på information.dk

Er man akademiker med en bachelor?

Personer med en sådan grad kaldes under et akademikere. I Danmark anvendes følgende grader: Bachelorgraden (undertiden benævnt "universitetsbachelorgraden" for at adskille den fra den ikkeakademiske professionsbachelorgrad), normeret til 3 års fuldtidsstudier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvilket niveau er en bachelor?

Bacheloruddannelser er 3-årige videregående uddannelser, der kan efterfølges af 2-årige kandidatuddannelser. En samlet uddannelse varer 5 år. Videnskabelige teorier og metoder danner grundlag for uddannelserne, som på én gang giver stor faglig bredde og dyb specialiseret indsigt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ug.dk