Hvad farve er Brøndby?

Farverne i byvåbenet er blå og guld, derfor er Brøndby Kommunes officielle farver blå og guldfarvet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.dk

Hvorfor er Brøndby orange?

Normalt er det de blå og gule farver, der pryder Sydsiden, Brøndby Stadions legendariske endetribune. I weekenden mødte flere fans imidlertid op i orange tøj for at markere modstanden mod, at det amerikansk investeringsselskab Global Football Holdings (GFH) vil købe aktiemajoriteten i Brøndby IF.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sn.dk

Hvorfor har Brøndby en brønd som logo?

Det består af en brønd og to stjerner, der symboliserer henholdsvis Brøndbyøster og Brøndbyvester, de to landsbyer der i dag er slået sammen til Brøndby.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvor mange Brøndby fans er der?

Hvor mange fans har Brøndby? Brøndby har ifølge klubben selv 250.000 erklærede fans. Heraf skulle 57 procent af dem bo i Jylland. På Facebook har Brøndby 160.000 følgere, mens man på Instagram har tæt på 100.000.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvor mange sponsorer har Brøndby IF?

Brøndby har angiveligt landet sig noget af en sponsoraftale. Det er ikke længe siden, at Danske Spil blev præsenteret som klubbens nye hovedsponsor. Boozt.com og Nordisk Transport Group kommer til at pryde Brøndbys trøjer, og de tre sponsorer har tilsammen slået ny rekord i Brøndby.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Derfor er Brøndby-fans rasende! | Hvordan påvirker søvn din sport? | KLUBBEN med JonasHvorfor har Brøndby 2 stjerner?

Baggrunden for motivet er navnet Brøndbyerne, som kommunen hed i 1942. De to stjerner symboliserer de daværende to sogne i kommunen, Brøndbyvester sogn og Brøndbyøster sogn. Siden er Brøndby Strand sogn blevet udskilt fra Brøndbyvester sogn i 1973 og Nygårds sogn fra Brøndbyøster sogn i 1979.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Hvad står BIF for?

Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet den 10. oktober 1928) og Brøndbyvester Idrætsforening (stiftet den 1. februar 1909).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.com

Hvem har bedst fans FCK eller Brøndby?

Én gang om året sætter de sig for at kåre den bedste fangruppe i verden, og i 2021 er både Brøndby IF og FC København flot placeret. Brøndby IF er således placeret som nummer fem på listen, mens FC København indtager syvendepladsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvem er bedst af Brøndby eller FCK?

Seks gange er Brøndby blevet mestre, dermed er de stadig den næstmest vindende klub. Brøndby og FCK er også de mest vindende i en anden forstand. Begge hold har nemlig vundet flest kampe i hele Superligaens historie. Begge klubber har rundet over 500 sejre siden 1991 og frem til i skrivende stund.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 888sport.dk

Hvem har flest fans i Danmark?

Det står klart at FCK, ligger tungt i front med samlet set næsten 500.000 følgere, på andenpladsen følger Brøndby med 310.000 følgere og derefter FC Midtjylland med godt 180.000 følgere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fannews.dk

Hvad hedder Brøndbys fans?

Brøndby Support er Brøndby IF's officielle fanklub. Klubben er stiftet 30. april 1993 og har ca. 4500 medlemmer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er Brøndbys maskot?

Har du en entertainer gemt i dig? Går du med en drøm om at underholde børn og voksne som Brøndby IF's officielle maskot, Nanok? Så har du nu chancen!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondbyif.net

Hvad hedder Brøndbys sang?

Denne sang blev indført inden den Brøndby Hymne som er beskrevet ovenfor blev skabt, og var altså det første forsøg på en You'll Never Walk Alone lignende sang. The King's klassiker bliver stadig spillet i pausen på Vilfort Park.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvem er capo i Brøndby?

Men så trådte 13-årige Elliott Hunt-Hansen i karakter. Iklædt gul og blå greb han den ikoniske megafon og påtog sig rollen som stemningsleder på Brøndby Stadion. En rolle der på fansprog også kaldes ''capo''.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2kosmopol.dk

Hvor mange år er Brøndby?

Navnet Brøndby blev første gang brugt i dokumenter omkring år 1085, og i middelalderen var Brøndbyøster og Brøndbyvester blandt de største landsbyer på Sjælland. Her står stadigvæk århundreder gamle middelalderkirker og ældre huse som eksempler på, hvordan noget af byen så ud før i tiden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.dk

Hvad er det største FCK har vundet over Brøndby?

Største sejr over Brøndby IF:

17. maj 2009, F.C. København 4-0 Brøndby IF.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fck.dk

Hvad hedder FCK mod Brøndby?

Klubben blev stiftet 1992 som en overbygning på den gamle traditionsklub KB (Kjøbenhavns boldklub). FCK har hjemme på Danmarks nationalarena; Telia Parken på Østerbro i København, med plads til 38.000 tilskuere. Når FCK spiller mod Brøndby kaldes kampen for New Firm og er det Danmarks største rivalisering.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsporten.dk

Hvor mange gange har Brøndby tabt til FCK?

97 gange tidligere har Brøndby IF mødt FC København i Superligaen. Statistikken siger 28 sejre til Brøndby IF, 22 uafgjorte og 47 nederlag samt en målscore på 111-134 set med Brøndby IF's øjne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.com

Hvem har de vildeste fans?

Men der hører mere til; den indflydelse, som fansene har over klubben, har vi også taget i betragtning.
  • Borussia Dortmund.
  • Galatasaray.
  • Liverpool.
  • AS Roma.
  • Barcelona.
  • Manchester United.
  • Napoli.
  • Atletico Madrid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fodboldtravel.dk

Hvem har de vildeste fans i verden?

Manchester United, den største og mest succesrige klub i England, og er oftest anset som det følgede hold i Verden. En undersøgelse foretaget af klubben for et par år siden rapporterede, at Manchester United havde over 650 millioner fans over hele verden, hvor de seneste rapporter anslår så mange som 750 millioner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsporten.dk

Hvem er den bedste fodboldklub i Danmark?

I den danske top 3 er F.C. København ikke overraskende bedst placeret blandt verdens bedste hold. Mestrene er på en 83. plads i verden. Herefter følger FC Midtjylland, trods det ikke lykkedes Ulvene at kvalificere sig til Mesterskabsspillet i Superligaen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på campo.dk

Hvad hed Brøndby før?

Brøndby IF er en dansk fodboldklub, der blev stiftet i 1964 ved en sammenslutning af Brøndbyvester IF (stiftet 1918) og Brøndbyøster IF (stiftet 1928). Brøndby IF har hjemmebane på Brøndby Stadion, der er Danmarks næststørste med en tilskuerkapacitet på 31.748 pladser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk