Hvad får Klopp i løn?

År: 135.800.600,00 kr. Måned: 11.316.716,67 kr. Uge: 2.611.550,00 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lontjek.dk

Hvad får Guardiola i løn?

År: 169.345.289,00 kr. Måned: 14.112.107,42 kr. Uge: 3.256.640,17 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lontjek.dk

Hvilken træner tjener mest?

Pep Guardiola har en årlig hyre på 167 millioner kroner, mens Jürgen Klopp må 'nøjes' med 132 millioner kroner i årsløn. Hverken Guardiola eller Klopp er dog i nærheden af den løn, som Diego Simeone hæver i Atlético Madrid. Argentineren er nemlig verdens bedst betalte træner med en årsløn på 253 millioner kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvad tjener Torben Frank?

I øjeblikket tjener han fem millioner kroner årligt, men i næste sæson vil danskerens årlige løn eftersigende blive tredoblet til i omegnen af 15-20 millioner kroner. Kontrakten vil også indeholde en bonus, hvis klubben overlever i den bedste engelske fodboldrække. Frank kom til Brentford i 2016.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvor meget tjener Carlo Ancelotti?

År: 37.313.880,00 kr. Måned: 3.109.490,00 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lontjek.dk

Hvordan Jürgen Klopp forvandlede Liverpool til en Billion Dollar ClubHvilken dansk fodboldspiller tjener mest?

1. Andreas Christensen – 77,5 millioner om året. Titlen for den højeste løn i Danmark for en fodboldspiller tilfalder Andreas Christensen, som i juli 2022 skiftede til selveste FC Barcelona fra Chelsea.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på spilxperten.com

Hvem har den højeste løn i fodbold?

Cristiano Ronaldo, Messi og Neymar sidder nemlig stadig trygt på toppen af listen - akkurat som de har gjort det i mange år. Listen er lavet ud fra beregninger på anslået løn i 2023 af erhvervsmediet Forbes.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Hvor meget får Kasper Hjulmand i løn?

Ifølge Ekstra Bladet får Hjulmand i den nye aftale en årsløn i niveauet på fem-seks millioner kroner om året. Selv ønsker Hjulmand ikke af afsløre lønnen, og han vil heller ikke sige, om der er tale om en lønforhøjelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politiken.dk

Hvad får Pierre Emil Højbjerg i løn?

Ifølge The Times tjener midtbanemanden 850.000 kroner om ugen i sin nuværende kontrakt for Tottenham Hotspur - det svarer til en årsløn på 44 millioner kroner - men da han har præsteret godt, ønsker klubben altså at belønne ham og dermed også holde på ham fremadrettet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvad får den danske landstræner i løn?

Kasper Hjulmand er ikke blandt de 10 bedste trænere ved VM-slutrunden i Qatar. Den spanske avis Sport har i hvert fald bragt en liste over VM-trænernes lønninger, og her indtager Danmarks landstræner en 15. plads med en løn på 8,5 millioner kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvilke job tjener man bedst på?

Øverste virksomhedsledelse er det højest betalte erhverv, men listen omfatter også finansmæglere, speciallæger og ingeniører inden for minedrift, metallurgi og beslægtede områder. Toplønningerne mellem mænd og kvinder er meget forskellige. En mandlig senior manager tjener ca. 16 000 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på cv.dk

Hvilken alder tjener man mest?

I gennemsnit tjener danskerne mest fra slutningen fra 40-årsalderen til slutningen af 50'erne. Ufaglærte er typisk 46 år, når indkomsten topper, mens akademikere næsten er fyldt 60 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ae.dk

Hvad tjener en serie 1 træner?

I Jyllandsserien får ingen under 35.000

Næsten to tredjedele trænere i Jyllandsserien får mellem 50.001 og 100.000 kroner om året, mens ingen træner i Jyllandsserien går til under 35.000 kroner, ifølge undersøgelsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dbujylland.dk

Hvad får Håland i løn?

År: 133.417.066,00 kr. Måned: 11.118.088,83 kr. Uge: 2.565.712,81 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lontjek.dk

Hvorfor tjener fodboldspillere så meget?

Hvorfor får de så meget betalt? Gode ​​fodboldspillere er i høj efterspørgsel, fordi de øger sandsynligheden for, at et hold vinder en titel, hvilket betyder, at holdet vil tjene betydelige beløb ved at sælge udsendelsesrettigheder, billetter og merchandise til sine fans. Det hele handler om udbud og efterspørgsel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på thepfsa.co.uk

Hvor meget tjener en gennemsnitlig fodboldspiller?

En superligaspiller tjener i gennemsnit omkring 1,25 millioner kroner i 2020 ifølge Ekstra Bladet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2fyn.dk

Hvad er en god løn om året?

Forskerne betegner dette som det "ideelle indkomstniveau", men det konkrete beløb varierer på tværs af landegrænser. I Skandinavien er det en årlig indkomst på 650.000 kroner eller 54.000 kroner om måneden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ida.dk

Hvad er en god løn som nyuddannet?

Hvilken løn kan du forvente, hvis du bliver ansat i en privat virksomhed? Er du nyuddannet akademiker (dimittend i år eller sidste år), der starter med at arbejde i en privat virksomhed, ligger en typisk løn på omkring 38.000 kr. Det er inklusiv den pension, din arbejdsgiver indbetaler samt ferietillæg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dm.dk

Hvad skal jeg have i løn som nyuddannet?

Din løn består af et basisløntrin og et rådighedstillæg, der begge er bestemt af din anciennitet, og som derfor ikke er til forhandling. De konkrete beløb afhænger af overenskomsten, men med pension ligger startlønnen pr. 1. oktober 2022 mellem 35.500 og 38.400 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på djoefbladet.dk

Hvad får Morten Olsen i løn?

Der er slet ingen tvivl om, at Morten Olsen har været den bedst lønnede af samtlige ansatte i DBU. Det har været nævnt flere steder, at landstræneren har fået en årsløn i underkanten af syv millioner kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ekstrabladet.dk

Hvor meget får Jesper Jensen i løn?

De danske islæt Jesper Jensen, Ulrik Kirkely og Rasmus Overby kunne henholdsvis sætte 6.500, 6.000 og 4000 euro ind på kontoen hver måned.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på europamester.dk

Hvor meget tjener Morten Olsen?

Ifølge flere online medier fik Morten Olsen i sin tid under syv millioner kroner i årsløn. Det er forventeligt, at Kasper Hjulmand tjener mindre end legenden Morten Olsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 888sport.dk

Hvad får Joachim Andersen i løn?

Det kan ifølge B.T.s podcast 'Transfervinduet' ske allerede onsdag – men senest inden for de kommende dage. Joachim Andersen kan ifølge 'Transfervinduets' oplysninger se frem til en årsløn på i omegnen af seks millioner pund i Crystal Palace over de kommende fem år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvad tjener Peter Ankersen?

Peter Ankersen – ca. 300.000 kr. om mdr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 888sport.dk

Hvor meget har Simon Kjær tjent?

111 millioner kr. Dengang var Simon Kjær 28 år og slog sine folder i Sevilla. I skrivende stund, altså i 2021, er han den 11. mest værdifulde danske fodboldspiller.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 888sport.dk