Hvad er sandsynligheden for at slå summen 8 med to terninger?

Sandsynligheden for at slå summen 8 med to almindelige terninger er 5 ud af 36, hvilket svarer til ca. 13,9 %.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lru.praxis.dk

Hvad er chancen for at slå summen 2 med to terninger?

Der er 1/36 sandsynlighed for at slå 2.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laerforlivet.dk

Hvordan regner jeg sandsynlighedsregning ud?

Generelt gælder det, at hvis der er lige stor sandsynlighed for alle udfald i et eksperiment, kan man beregne sandsynligheden ved at dividere antal gunstige udfald med antal mulige udfald. Man kan skrive resultatet som en brøk (fx 1/6), som et tal i procent (fx 16,67%) eller som et decimaltal (fx 0,17).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå to ens terninger?

Som et simpelt eksempel er det muligt eksakt at beregne, at chancen for at slå to ens ved et terningekast med to terninger er lig med 1/6 eller 16,666... %, hvorimod chancen for at slå to forskellige ved et terningekast med to terninger er lig med 1 – 1/6 = 5/6 eller 100% – 16,666...

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er chancen for at slå 5 ens med 6 terninger?

1/65 chance for at få et hvilket som helst specifikt sæt af 5 ens terninger, med 6 af sådanne sæt, giver 6 * 1/65 = 1/64 chance for at få 5 ens terninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

MatematiKan simulering af kast med 4 sidet og 8 sidet terning



Hvad er den mest sandsynlige sum at slå med to terninger?

Hvis du slår en terning to gange (eller to terninger én gang), vil de mulige udfald gennemsnitligt blive 7, og det gør 7 til den mest sandsynlige sum, du får. Hvis du slår en terning én gang, er alle seks forskellige udfald lige sandsynlige, og de vil gennemsnitligt blive 3,5.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvordan bestemmer man sandsynligheden?

Sandsynlighed beregnes ved at dividere antallet af gunstige udfald (det du ønsker skal ske) med det samlede antal mulige udfald. Resultatet angives som et decimaltal mellem 0 og 1, en brøk eller i procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå mindst én 6'er, hvis du slår med tre terninger?

Altså er der 42,1% sandsynlighed for at få mindst én sekser, hvis man har tre slag. Det kan være nyttigt at vide, når man spiller ludo!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på webmatematik.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå to 6'ere med to terninger?

Kommentarsektion. Sandsynligheden for at slå to ens på to sekssidede terninger = 1/6.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvad er sandsynligheden for at slå to 3'ere i træk med en terning i procent?

Det vil sige at der er en tredjedel sandsynlighed for at slå enten 2 eller 3 med en almindelig terning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på webmatematik.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå 2 seksere med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to seksere med to terninger er 1 ud af 36 (eller cirka 2,78%), hvilket regnes ud ved at gange sandsynligheden for hver terning (1/6×1/6).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er forskellen på odds og sandsynlighed?

Odds repræsenterer her ikke den direkte sandsynlighed for udfaldet af f. eks. en given fodboldkamp, men derimod det beløb som en bookmaker vil betale, hvis man har spillet på det rigtige resultat. Et eksempel herpå kan være en fodboldkamp, hvor resultatet uafgjort har odds 2,12.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er sandsynligheden for at slå 2 seksere i træk?

Sandsynligheden for at slå en sekser to gange i træk er 1 ud af 36, hvilket svarer til ca. 2,78%.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå to 6'er i træk?

Sandsynligheden for at slå en sekser er 1/6 i alle dine kast. Først slår du en sekser, det er der 1/6 sandsynlighed for. Så skal du slå en sekser igen, det er der også 1/6 sandsynlighed for.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er chancen for at slå 2 ens med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to ens med to almindelige terninger er 1/6, hvilket svarer til ca. 16,67%. Uanset hvad den første terning viser, er der 1 ud af 6 chancer for, at den anden terning viser det samme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er chancen for at slå 6 seksere?

Hvert forsøg har en 5/6 chance for ikke at være en sekser (fiasko), og en 1/6 chance for at være en sekser (succes).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvad er chancen for at få yatzy?

Chancen i Yatzy er en fri eller "opsamlings"-kategori, hvor du lægger alle terningernes øjne sammen, hvis dit kast ikke passer i andre felter. Man kan altid bruge et kast her, og det giver det samlede antal øjne (maksimalt 30 point med fem terninger).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hyggeonkel.dk

Hvor mange kombinationer er der med 3 cifre?

Der er 1.000 forskellige kombinationer med 3 cifre, når man bruger tallene fra 0 til 9.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på groups.google.com

Hvordan regner jeg sandsynlighed ud?

Sandsynlighed beregnes ved at dividere antallet af gunstige udfald (det du ønsker skal ske) med det samlede antal mulige udfald. Resultatet angives som et decimaltal mellem 0 og 1, en brøk eller i procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er sandsynlighedsteori?

Sandsynlighedsteoretiske modeller baseres på teoretiske antagelser om fænomenet, og der opstilles herudfra en matematisk model. Statistiske modeller laves på basis af kvantitative data om fænomenet, fx temperaturvariation, afgangstider eller aktiekurser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matematikdidaktik.dk

Hvad er chancen for at slå 2 seksere med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to seksere med to terninger er 1 ud af 36 (eller cirka 2,78%), hvilket regnes ud ved at gange sandsynligheden for hver terning (1/6×1/6).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå en 1'er eller en 2'er?

At slå mindre end eller lig 2 betyder, jeg enten slår en 1'er eller en 2'er. Så to, 1 og 2, ud af seks lige sandsynlige muligheder opfylder vores betingelser. Der er en sandsynlighed på 2/6 for at få et tal mindre end eller lig 2.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.khanacademy.org

Hvad betyder a ∩ b?

Den betegnes P(A|B), der læses "sandsynligheden for A, givet B", og er givet ved kvotienten P(A∩B)/P(B) - dvs. sandsynligheden for, at både A og B indtræffer, divideret med sandsynligheden for, at B indtræffer. Ukendskab til betingede sandsynligheder kan føre til forkerte beslutninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lex.dk