Hvad er sandsynligheden for, at du slår summen 12 med de to terninger?

Sandsynligheden for at slå summen 12 med to almindelige sekssidede terninger er 1 ud af 36, hvilket svarer til 2,78% eller brøken 1/36.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lru.praxis.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå summen to med to terninger?

Hvis du slår to terninger, vil du have 36 potentielle udfald. Som du kan se, har du 6 ud af 36 chancer for at få en sum på 7, 5 ud af 36 chancer for at få en sum på 8 eller 6 hver, 4 chancer hver for at få 9 og 5 og så videre og kun én chance for at få en 2 eller 12.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvad er sandsynligheden for at slå to ens terninger?

Som et simpelt eksempel er det muligt eksakt at beregne, at chancen for at slå to ens ved et terningekast med to terninger er lig med 1/6 eller 16,666... %, hvorimod chancen for at slå to forskellige ved et terningekast med to terninger er lig med 1 – 1/6 = 5/6 eller 100% – 16,666...

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor mange kombinationer kan man slå med 2 terninger?

Kombinationer i alt: _______ c) Opskriv de forskellige bogstavskombinationer man kan få af A, B, C. Dvs. 2 terninger giver altså 36 mulige kombinationer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på madsmatik.dk

Hvad er chancen for at slå 2 ens med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to ens med to almindelige terninger er 1/6, hvilket svarer til ca. 16,67%. Uanset hvad den første terning viser, er der 1 ud af 6 chancer for, at den anden terning viser det samme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

The Adventures of Ferdinand Count Fathom — Complete 🎩✨ | T. Smollett



Hvordan beregner man sandsynlighed?

Sandsynlighed beregnes ved at dividere antallet af gunstige udfald (det du ønsker skal ske) med det samlede antal mulige udfald. Resultatet angives som et decimaltal mellem 0 og 1, en brøk eller i procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er chancen for at slå 5 ens med 6 terninger?

1/65 chance for at få et hvilket som helst specifikt sæt af 5 ens terninger, med 6 af sådanne sæt, giver 6 * 1/65 = 1/64 chance for at få 5 ens terninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvad er chancen for at slå 3 ens med 3 terninger?

Derfor er sandsynligheden for at slå en 3'er 1 ud af 6. Man kan også sige, at sandsynligheden for at slå en 3'er er omkring 16,67 %.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå 5 med to terninger?

Der er 4/36=1/9 sandsynlighed for at slå 5.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laerforlivet.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå 2 seksere med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to seksere med to terninger er 1 ud af 36 (eller cirka 2,78%), hvilket regnes ud ved at gange sandsynligheden for hver terning (1/6×1/6).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå 2 seksere i træk?

Sandsynligheden for at slå en sekser to gange i træk er 1 ud af 36, hvilket svarer til ca. 2,78%.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er sandsynlighed?

Sandsynlighed er et tal for, hvor sikkert det er, at noget vil ske. Det angives som en brøk, et decimaltal eller i procent fra 0% (umuligt) til 100% (helt sikkert).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.khanacademy.org

Hvad er chancen for at slå en sekser?

Sandsynligheden for at slå en sekser er 1/6 i alle dine kast. Først slår du en sekser, det er der 1/6 sandsynlighed for. Så skal du slå en sekser igen, det er der også 1/6 sandsynlighed for.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad er sandsynlighedsteori?

Sandsynlighedsteoretiske modeller baseres på teoretiske antagelser om fænomenet, og der opstilles herudfra en matematisk model. Statistiske modeller laves på basis af kvantitative data om fænomenet, fx temperaturvariation, afgangstider eller aktiekurser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matematikdidaktik.dk

Hvad er forskellen på odds og sandsynlighed?

Odds repræsenterer her ikke den direkte sandsynlighed for udfaldet af f. eks. en given fodboldkamp, men derimod det beløb som en bookmaker vil betale, hvis man har spillet på det rigtige resultat. Et eksempel herpå kan være en fodboldkamp, hvor resultatet uafgjort har odds 2,12.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er chancen for at slå 6 ens med 6 terninger?

Chancen for at slå 6 ens (for eksempel 6 seksere eller 6 firere) med 6 terninger er 1 ud af 46.656, hvilket svarer til ca. 0,0021% (0,0000214). Hvis det blot skal være 6 ens af hvilken som helst slags, er chancen 6 ud af 46.656, eller 1 ud af 7.776 (ca. 0,013%).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå mindst én 6'er, hvis du slår med tre terninger?

Altså er der 42,1% sandsynlighed for at få mindst én sekser, hvis man har tre slag. Det kan være nyttigt at vide, når man spiller ludo!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på webmatematik.dk

Hvad er sandsynligheden for at slå 2 ens med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to ens med to almindelige terninger er 1/6, hvilket svarer til ca. 16,67%. Uanset hvad den første terning viser, er der 1 ud af 6 chancer for, at den anden terning viser det samme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er chancen for med en terning at slå en 2'er?

Hvert udfald sker så med sandsynligheden 1/36. 6 af udfaldene har egenskaben, at den røde og den gule viser det samme. Dvs 6 ud af de 36 forskellige udfald er af typen 2 ens. Men så må chancen for at få 2 ens være 6/36=1/6.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Hvad er a priori sandsynlighedsregning?

A priori-sandsynligheder er sandsynligheder, som alle fornuftige mennesker kan enes om; fx "sandsynligheden for at få krone i ét kast med en mønt er lig 1/2" eller "sandsynligheden for at få en sekser i ét kast med en terning er lig 1/6".

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lex.dk

Hvordan regner jeg sandsynlighed ud?

Sandsynlighed beregnes ved at dividere antallet af gunstige udfald (det du ønsker skal ske) med det samlede antal mulige udfald. Resultatet angives som et decimaltal mellem 0 og 1, en brøk eller i procent.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad er chancen for at slå 2 seksere med 2 terninger?

Sandsynligheden for at slå to seksere med to terninger er 1 ud af 36 (eller cirka 2,78%), hvilket regnes ud ved at gange sandsynligheden for hver terning (1/6×1/6).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på studieportalen.dk

Hvad bruges Bayes Formel til?

Den kan bruges til at vægte modstridende beviser inden for medicin, i retten og på mange (hvis ikke alle) videnskabelige felter. Formlen kaldes Bayes' teorem (eller Bayes' formel).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på course.elementsofai.com