Forskellen på en almindelig gruppe (gruppechat) og et fællesskab (community) i Messenger er størrelsen, strukturen og formålet. ·Messenger
Hvad er en Messenger gruppe?
Messenger er Facebooks chatprogram, hvor man kan kommunikere med andre brugere, oftest fra ens venneliste. Vennerne kan se, når man logger på computeren/mobilen. Beskeder popper op i en lille boks på skrivebordet eller på mobiltelefonens skærm. Man kan chatte med mange samtidig, hvis man kan overskue det.
Hvad er forskellen på en side og en gruppe på Facebook?
Forskellen på side og gruppe kan også beskrives på denne måde: EN FACEBOOK SIDE er offentlig tilgængelig. Alle kan se sidens opslag. EN FACEBOOK GRUPPE kan være lukket, så kun medlemmer kan se opslag.
Hvor mange kan være med i en Messenger gruppe?
Du kan oprette chatbaserede fællesskaber med op til 5.000 medlemmer på Messenger for at planlægge begivenheder, finde støtte og dele oplysninger med andre på ét sted. Messenger-fællesskaber bliver administreret af fællesskabsadministratorer. Alle på Messenger kan finde dem og deltage i dem.
Kan man være med i en Messenger gruppe uden at være på Facebook?
Kan du lave opslag, kommentere og deltage i gruppen uden at være medlem? Kan du dele indhold fra gruppen? Bemærk: Medlemmer kan godkende, at nogle af deres private gruppeopslag og kommentarer vises offentligt på eller uden for Facebook, hvis gruppehøjdepunkter er tilgængelige i gruppen.
Sådan opbygger du velstand i AI'ens tidsalder
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Hvordan bliver man medlem af en Messenger gruppe?
Administratorer og medlemmer kan invitere deres Facebook-venner til at blive medlemmer af en gruppe.
- Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook, tryk på Grupper og derefter Dine grupper, og vælg så din gruppe. ...
- Tryk på + Inviter under gruppenavnet.
- Tryk på Inviter ud for navnene på de venner, du vil invitere.
Hvad er forskellen på gruppe og fællesskab på Messenger?
Fællesskaber er ikke Facebook-grupper, og de har ikke de samme funktioner som Facebook-grupper. Husk, at fællesskaber er synlige for og kan vises som forslag til alle på Messenger, men kun medlemmer kan se gruppens medlemmer og hvilket indhold, der sendes.
Kan man slette en gruppe på Messenger?
Nej, du kan ikke direkte "slette" en Messenger-gruppe for alle, så den forsvinder fuldstændigt.
Hvordan tilføjer man en person til en gruppe på Messenger?
- I den gruppechat, som du vil føje personer til, skal du trykke på gruppens avatar (profilbillede) og derefter trykke på Medlemmer.
- Tryk på Tilføj medlemmer. ...
- Tryk på personens navn for at føje vedkommende til gruppen, og tryk derefter på Udført.
Hvad betyder gruppe på Facebook?
Facebook-grupper er steder, hvor du kan kontakte og interagere med personer, der deler en fælles interesse. Du kan oprette eller deltage i en gruppe med personer fra hele verden. Grupper kan oprettes til alt muligt. For eksempel en virksomhed, et sportshold eller en bogklub.
Hvem kan se mine grupper på Facebook?
Sådan ændrer du, hvem der ellers kan se de personer og sider, du følger:
- Tryk på Menu nederst til højre på Facebook.
- Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger og derefter på Indstillinger.
- Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på Følgere og offentligt indhold.
Hvordan kommer jeg ud af en gruppe på Facebook?
For at forlade en gruppe på Facebook skal du gå ind i den pågældende gruppe, trykke på Medlem eller Muligheder og vælge Forlad gruppe. Du kan finde flere detaljer i den officielle Facebook Hjælp.
Kan man skrive sammen på Messenger uden at være venner på Facebook?
Skriv og chat med alle
Du behøver ikke være venner med alle de personer, som du skriver/chatter med på Facebook Messenger. Du kan søge efter en kontaktperson og starte en samtale uden i er venner.
Hvorfor kan jeg ikke se en gruppe på Messenger?
Hvis du ikke kan finde en gruppe på Messenger, skyldes det typisk, at chatten er arkiveret eller slettet, at du er blevet fjernet, eller at der er fejl i din søgning.
Kan andre se, når jeg er på Messenger?
Se, hvem der er aktiv på Messenger
Personer, der har en aktiv indikator ved deres navn eller billede, er aktive eller har for nylig været aktive på Messenger eller Facebook. Når din Aktiv-status er slået til, vises du som aktiv, for nyligt aktiv og i øjeblikket i samme chat som andre.
Kan man slette en samtale på Messenger for begge parter?
Man kan ikke slette en hel samtale på én gang for begge parter på Facebook Messenger; man kan kun slette sine egne sendte beskeder én for én ved at vælge Slet for alle.
Hvordan lukker man en Messengergruppe?
Man kan ikke slette en Messenger-gruppe for alle, men man kan fjerne den fra sin egen indbakke ved at forlade chatten, slette samtalen eller slå notifikationer fra.
Hvad betyder begræns på Messenger?
At begrænse en person på Messenger betyder, at du diskret skjuler samtalen og fjerner notifikationer, uden at personen får besked.
Kan andre se, hvad jeg skriver på Messenger?
Personlige beskeder og opkald på Messenger vil blive end-to-end-krypterede som standard. Det betyder, at beskeder og opkald kun kan ses og høres af dig og den person, du sender dem til, og ingen andre – ikke engang Meta.
Kan man melde sig ud af en Messenger gruppe?
Fjern dig selv fra en gruppesamtale
Åbn gruppesamtalen fra Chats. Tryk på navnene på personerne i samtalen øverst. Rul ned, tryk på Forlad chat, og tryk derefter på Forlad.
Hvordan kan man se, at en Messenger besked er læst?
Ja, man kan som regel se, om en besked på Messenger er læst. Du kan se det ud fra fire forskellige ikoner samt modtagerens eget profilbillede, der vises under eller ved siden af beskeden.
Hvorfor kan jeg ikke blive inviteret til en Messenger gruppe?
I private grupper er godkendelse af medlemskab påkrævet, medmindre begrænset medlemskab er slået til. Læs mere om begrænset medlemskab i en privat Facebook-gruppe. Det betyder, at administratorer eller moderatorer skal godkende medlemskabsanmodninger, før nogen kan blive medlem af gruppen.
Hvordan fjerner man et medlem fra en Messenger gruppe?
Fjern en person fra en gruppechat
- Åbn en gruppechat under Chats.
- Tryk på chattens navn øverst.
- Rul ned, og tryk på Se chatmedlemmer.
- Tryk på den person, du vil fjerne.
- Tryk på Fjern fra gruppechat.
Hvem kan kontakte mig på Messenger?
Hvem kan sende beskeder direkte til din chatliste?
- Dine Facebook-venner.
- Personer på Marketplace.
- Personer på Facebook Dating.
- Virksomheder eller sider, du allerede har forbindelse til, f. eks. ...
- Personer, der svarer på dine beskedannoncer.