Hvad er en obo lavet af?

Moderne oboer er ofte lavet af træsorten grenadil eller plastmaterialet ABS resin. Lyden skabes, når oboisten blæser i et rør, som består af to bambusblade som er bundet op omkring et metalrør.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gottfried.dk

Hvad er forskellen på obo og fagot?

Obo (lys) og fagot (mørk) er begge orkesterinstrumenter, hvor du frembringer lyden via et specielt rørblad, der vibrerer i luftstrømmen. Hvor oboen er smuk og lyrisk, er fagotten mere mørk, dyb og mystisk. Ved klik på tilmeldingsknappen kan du kun tilmelde dig obo.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på holstebromusikskole.dk

Hvad er en obo stemt i?

Oboen er karakteriseret ved en sart, lidt nasal og gennemtrængende klang. Det gør oboen velegnet til at stemme de andre instrumenter efter i et orkester. Oboen er beslægtet med engelskhornet, der er noget større og er stemt en kvint dybere. En musiker, der spiller obo, hedder en oboist.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Er det svært at spille obo?

Er oboen svær at spille på? Oboen anses for at være udfordrende at spille på. Dens unikke embouchure og krav til åndedrætskontrol adskiller den fra andre træblæsere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gear4music.dk

Hvad står obo for?

Navnet obo stammer fra det franske ”hautbois”, som betyder ”højt(klingende) træ”. Oboen kan spille én tone ad gangen og har en mørk og rund klang. Den anvendes til melodi- og solospil inden for næsten alle musikgenrer, herunder både klassisk og rytmisk musik. En musiker, der spiller obo, kaldes en oboist.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musikipedia.dk

Hvorfor oboer er så dyre |Hvad er OBO på engelsk?

o.b.o. written abbreviation for or best offer: used in advertisements for used goods to say that the seller will accept slightly less than the price stated: Lexus for sale: $15,000 o.b.o.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dictionary.cambridge.org

Er det svært at lære at spille klarinet?

Er det svært at spille klarinet? I første omgang kan det være svært at lære dig selv at spille klarinet. Efter at have øvet i et par uger begynder det dog at blive lettere, og du vil let kunne spille mange forskellige sange.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 4sound.dk

Hvad hedder de forskellige blæseinstrumenter?

Indhold
  • Saxofon.
  • Klarinet.
  • Obo.
  • Engelskhorn.
  • Fagot.
  • Sækkepibe.
  • Skalmeje.
  • Tværfløjte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musikipedia.dk

Hvorfor er kammertonen A?

Kammertonen er tonen enstreget a, som har grundfrekvensen 440 Hz. Dette er den mest brugte frekvens for moderne musik, men i en del klassisk musik bruges frekvenser ned til 436 Hz. Kammertonen er lig a, der er den sjette tone i den diatoniske skala udgående fra tonen c. Grundtone i a-dur og a-mol.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvordan Transponerer man?

Transponering af et nummer med capo er den nemmeste og hurtigste måde at transponere på. Her sætter man blot capoen på guitarens gribebræt og spilleren akkorderne som man gjorde før - Blot efter capoen. Her viser vi hvordan man kan transponere en sang der går i akkorderne C, Am, G og F en hel tone op.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på muuv.dk

Hvordan stemmer en alt sax?

Hvordan stemmer en alt sax? En altsaxofon stemt i es, vil således transponere alle noterede toner en stor sekst ned, da afstanden fra tonen c til tonen es er på en stor sekst. En altfløjte stemt i g vil transponere alle toner en ren kvart ned, da afstanden fra tonen c til tonen g er på en ren kvart.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Er en saxofon en træblæser?

Ja, saxofonen er faktisk en træblæser. Den blev opfundet i 1846 af Adolphe Sax og er siden blevet meget udbredt - også indenfor moderne musik. I 1980'erne gjorde saxofonisten Kenny G sig til den bedst sælgende instrumentalkunstner i moderne tid med mere end 75 millioner solgte albums!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danguitar.dk

Er en klarinet en træblæser?

Træblæsere: fløjte, obo, klarinet, fagot, saxofon.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dkdm.dk

Hvad koster en fagot?

13.647 kr. Hos Gear4music kan du shoppe med tillid og ro i sindet. Alle vores produkter er nye, medmindre andet er angivet, og tilbyder 30 dages returret og 5 års garanti som standard.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gear4music.dk

Hvorfor hedder det kammertone?

Kammertonen var oprindeligt en tone, som blev brugt i adelens privatgemakker, som den tone, man kunne stemme instrumenterne efter, når der skulle musiceres. Hver fyrste, sin kammertone.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvad hedder tonen der ligger en halv tone under E?

afledningen en halvtone under e kaldes ikke ees, men es, og afledningen to halvtoner under e kaldes dermed eses.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musikipedia.dk

Hvad er grundtone og overtoner?

Når et legeme (eksempelvis en streng på en guitar) sættes i svingninger, opstår der en række forskellige svingninger. Den kraftigste svingning grundsvingningen skaber grundtonen, mens en række sekundære oversvingninger skaber svagtklingende overtoner. Strengen svinger altså med flere forskellige frekvenser samtidigt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musikipedia.dk

Hvad er det letteste instrument at lære?

Hvad er det nemmeste instrument at lære? Klaveret er et af de mest populære instrumenter, og det er et nemt instrument at gå til som barn. Det kræver ikke så meget at få lyd ud af klaveret, hvilket giver en større spilleglæde. Dit barn kan lære at spille klaver inden for genrerne klassisk, pop, rock, blues og jazz.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvilket instrument er sværest at spille på?

Hvilket musikinstrument er sværest at spille på? De mest udfordrende instrumenter man kan lære at spille på omfatter violin, klaver, obo, harpe og trommer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danguitar.dk

Hvad er det første instrument i verden?

De ældste instrumenter i verden

Det ældste er en fløjte fundet i Sydtyskland i 2009. Den er skåret af ben og er 35.000 år gammel. I Slovenien har arkæologer fundet en fløjte, som, nogle mener, er endnu ældre. Måske op til 42.000 år gammel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad er det nemmeste instrument at lære?

Klaveret er et godt instrument at starte med, da man hurtigt kan lære de nemmeste klaverakkorder og derved lære en masse gode sange.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musikundervisning.dk

Hvorfor er det så svært at lære dansk?

”Det, der gør dansk så svært, er, at vores fonologi, vores ordstruktur, er så ugennemsigtig. Vi er tilbøjelige til at sluge ordendelserne, og derudover er ordbegyndelserne også tit utydelige, fordi vi har så få stærke konsonantlyde,” forklarer Morten H.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvad hedder en der spiller klarinet?

En person, der spiller klarinet, kaldes en klarinettist.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er SFO på engelsk?

When school is over for the day, your child can take part in different leisure time programmes. These take place at a municipal leisure time care facility at school (skolefritidsordning, SFO) or at an after- school recreation centre (fritidshjem).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på uvm.dk

Hvad betyder bo på engelsk?

bo [bor|boede] {verbum} live [lived|lived] {vb.}

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.bab.la