Hvad er en loin?

Loins betyder at det er et stykke af fisken, som er UDEN ben. Langen er fisket i det nordøstlige Atlanterhav, og kan fiskes året rundt. Langens kød minder om torskens, med fast, hvidt kød. Langen er en af de største arter inden for torskefamilien.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hvidesanderogeri.dk

Hvad er loin?

Langeloins refererer til kødet fra fisken "lange", Lange er en saltvandsfisk, der findes i de kolde farvande i det nordlige Atlanterhav. Lange loins er kendt for deres delikate smag, faste konsistens og alsidige anvendelsesmuligheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netfisk.dk

Hvad er en chuck roast på dansk?

Mørbrad: Et slankere snit fra koens hoftedel, med en lidt fastere tekstur end andre snit. Bruges ofte til at grille eller stege. Chuck Roast: En budgetvenlig udskæring fra koens skulderdel, med god marmorering og en rig smag. Bruges ofte til langsomt tilberedte retter som grydesteg eller gryderetter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gourmet-experts.com

Hvad hedder culotte på amerikansk?

Sådan bruges "beef rump" i en sætning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.bab.la

Hvorfor hedder det sirloin?

Ordet er engelsk, af ældre fransk sur 'over' og loigne 'lænd'. Den amerikanske sirloin svarer næsten til tyksteg, mens den engelske sirloin er skåret af tyndsteg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lex.dk

Løver 101 | Nat Geo Wild



Hvad er forskellen på culotte og cuvette?

Cuvetten sidder dog en smule under culotten på låret. Den helt store forskel mellem de to, er teksturen og mørheden af kødet - og selvfølgelig prisen. Culotten er en anelse mere mør end cuvetten, og oftest lidt dyrere end cuvetten, men begge stykker kød er lækre og af høj kvalitet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danishcrown.com

Hvad er brisket på dansk?

Brisket kommer fra oksebrystet. Vi sælger typisk briskets udelukkende skåret af kødkvæg fra f. eks U.S.A, Canada & Australien. De kan på ingen måde sammenlignes med de danske oksespidsbryst vi tilbydes herhjemme, da de amerikanske/canadiske/australske er meget mere kødfulde og intramuskulært marmorerede.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på steak-out.dk

Hvad er beef rump?

Rumpsteak er en 2 cm tyk bøf, skåret af tykstegsfileten fra okse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lex.dk

Hvad er striploin på dansk?

På dansk kaldes striploin også oksefilet, som kommer fra musklen longissimus, der er en dyb muskel fra kvægets lænd, som strækker sig fra hoftebenet og helt op til skulderbenet. I øvrigt er der tale om den samme muskel, som ribeye skæres af. Derfor er striploin også et særdeles mørt stykke kød.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på themeatclub.dk

Hvad hedder entrecote på engelsk?

Oversættelse af "entrecote" til engelsk. entrecôte, steak, rib steak er de bedste oversættelser af "entrecote" til engelsk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.glosbe.com

Hvad er chunk?

Hvad er så chunks? Chunks er talevendinger, der understøtter forståelsen, altså udtryk der ikke består af enkeltord, men af sammensatte udtryk eller kortere sætninger, der forenkler et udtryk. Der er tale om en sproglig enhed, der kan betragtes som ”forståelsesøer”, der kan bygges videre på.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.folkeskolen.dk

Hvad er mørksej loins?

Mørksej loins refererer til kødet fra fisken "mørksej", også kendt som saithe. Mørksej er en saltvandsfisk, der findes i det nordlige Atlanterhav. Mørksej loins har en karakteristisk smag og en fast konsistens, der gør dem velegnede til forskellige tilberedningsmetoder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netfisk.dk

Hvad er forskellen på striploin og entrecote?

Entrecote skæres ud af Striploin som ikke er en bøf / steak udskæring, men et helt stykke ryg. Rib-Eye derimod udskæres fra højreb. Snakker vi svinekød, ville striploin være svinekam, mens højreb ville være nakkekam.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på boemsen.com

Hvad hedder pork shoulder på dansk?

I Puerto Rico bruger man i dag oftere det, som amerikanerne kalder ”pork shoulder” (svineskulder), men denne udskæring er vanskelig at finde i Danmark, medmindre man kender en mere end almindeligt velvillig slagter. Brug i stedet nakkekam eller nakkefilet med svær. Sørg for, at udskæringen ikke er for mager.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvad er ribeye på dansk?

Højreb er en udskæring fra det øverste ribben af koen, mens ribeye er en udskæring fra ribbenene tæt på rygraden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på koedhuset.dk

Hvad er rump tail?

Beef Tail of Rump, eller Tri-Tip, er en alsidig udskæring perfekt til grillning, stegning eller rygning. Dens generøse marmorering sikrer en saftig og saftig tekstur, der løfter dine retter til gourmethøjder. Denne udskæring er elsket af både grillmestre og hjemmekokke for sin rige, kødfulde smag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gourmet-experts.com

Hvad er vague kød?

Wagyu-kød er en type kød, der stammer fra Wagyu-kvæg. Kvæget er oprindeligt fra Japan, men opdrættes i dag også i blandt andet USA og Australien. Wagyu-kvæg producerer kød, der er særligt mørt og saftigt, og det er kendt for sit høje fedtindhold og lækre smag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på themeatclub.dk

Hvad er short ribs på dansk?

Dette må menes at være noget af det bedste 'hyggemad', der findes. På dansk kaldes short ribs for tværreb, der er en udskæring, der kommer fra oksens underside. I denne opskrift bliver kødet tilberedt over flere timer, til det er blevet mørt og lækkert.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lecreuset.dk

Hvad er flank steak på dansk?

Flanksteak fra dansk fritgående kødkvæg

Flanksteak er en forholdsvis overset udskæring, der er placeret under kvægets mørbrad, ikke langt fra brystet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kodbilen.dk

Hvad hedder filet mignon på dansk?

Filet Mignon bøf

Navnet "filet mignon" er fransk og oversættes løst til "lækkert tykt stykke." Filet mignon skæres fra mørbraden. Mørbraden er det kød, der er placeret bagerst på dyret, under lænden, som er den del af kødet på indersiden af brystkassen. Med en okserib findes mørbraden i den sidste del af kødet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bradleysmoker.dk

Hvad er bedst, kalve eller okseculotte?

Er du mere til kalv end okse? Så er culottestegen af kalv noget for dig. Kalveculotten er lidt mindre end okseculotte, og kalveculotten har mere mild smag end okseculotten. Kalveculotte i ovnen eller på grillen er perfekt til en aften, hvor det skal være både nemt, smagfuldt og mørt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på slagtertheilgaard.dk

Hvad er det bedste stykke kød på koen?

- Den bedste bøf skal findes i rygdelen. Det er her, vi finder udskæringer med navne som ribeye, entrecote, højreb og filet. Og så skal man gå efter bøffer, som har en tydelig fedtmarmorering - altså den slags fedt, man kan se som tråde inde i kødet, pointerer Adam Aamann.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad er okseroast?

Vores okseroast er et stykke oksefilet, der er fyldt med hvidløgssmør og snøret med bacon. Du får masser af mørt kød med masser af god smag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på slagtertheilgaard.dk