Hvad er Brøndbys største sejr?

Læs historien om da Brøndby smadrede BK Pioneren med 16-1 i pokalturneringen og tog sin største sejr nogensinde. Humøret er højt på Vestegnen i sommeren 1982.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvad er den største sejr i Superligaen?

Flest sejre i træk i Superligaen – 12 (Brøndby)

Brøndby vandt i 1997-1998 mesterskabet med 13 points forspring.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på spilxperten.com

Hvad er det største Brøndby har vundet over FCK?

Brøndby vinder 5-0 over FCK: Den største derbysejr nogensinde!.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på youtube.com

Hvad er FCK største nederlag?

FC Københavns vilde 7-0-sejr over OB skriver sig ind i historiebøgerne i begge klubber som den henholdsvis største sejr og det største nederlag i Superligaens historie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Hvorfor har Brøndby 2 stjerner?

De to stjerner symboliserer de daværende to sogne i kommunen, Brøndbyvester sogn og Brøndbyøster sogn. Siden er Brøndby Strand sogn blevet udskilt fra Brøndbyvester sogn i 1973 og Nygårds sogn fra Brøndbyøster sogn i 1979. Det har dog ikke givet anledning til ændring af byvåbenet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bold.dk

Brøndby vinder 5-0 over FCK: Den største derbysejr nogensinde!.Hvad hedder Brøndbys sang?

Denne sang blev indført inden den Brøndby Hymne som er beskrevet ovenfor blev skabt, og var altså det første forsøg på en You'll Never Walk Alone lignende sang. The King's klassiker bliver stadig spillet i pausen på Vilfort Park.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvem er bedst BIF eller FCK?

F.C. København har mødt Brøndby IF 77 gange i Superligaen. 37 kampe er vundet, 19 endt uafgjort og 21 gange har Brøndby IF vundet. Målscoren i de 77 kampe er 105-87. 37 af de 77 Superligakampe mod Brøndby IF har været på udebane.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fck.dk

Hvad hed FCK før?

F.C. København blev stiftet den 1. juli 1992 som en overbygning af Danmarks ældste klub Kjøbenhavns Boldklub (KB) og Boldklubben 1903 (B 1903). Begge klubber havde problemer, hvilket var årsagen til overbygningsløsningen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad hedder FCK fans?

F.C. København Fan Club (forkortet FCKFC, FCK Fan Club) er den eneste officielt godkendte fanklub til den danske fodboldklub F.C. København.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem har vundet flest kampe mellem FCK og Brøndby?

halvleg mod 11 mål i kampenes sidste 45 minutter. I de to klubbers 104 tidligere møder i Superligaen, der har Brøndby IF vundet 29 af kampene, 24 er sluttet uafgjort og 51 kampe er vundet af FC København. Målscoren i de 104 opgør er 118-148 med Brøndby IF nævnt først.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.com

Hvad hedder FCK mod Brøndby?

Når FCK spiller mod Brøndby kaldes kampen for New Firm og er det Danmarks største rivalisering. FCK har vundet 15 danmarks-mesterskaber, 7 sølvmedaljer og 3 bronze medaljer. Der er ingen kommende begivenheder for FC København Se andre sendinger under Fodbold.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsporten.dk

Hvad er Brøndbys største nederlag?

På denne dato for 18 år siden leverede Brøndby den største sejr i et Derby nogensinde. På vej mod mesterskabet blev FC København sendte hjem fra Brøndby Stadion med et 5-0-nederlag i bagagen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv3sport.dk

Hvad er den største sejr i fodbold?

Fodboldkampen Australien-Amerikansk Samoa spillet 11. april 2001 endte 31-0, hvilket er den største sejr i en landskamp i fodboldens historie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er den ældste klub i Superligaen?

AaBs historie begyndte i 1885, og den er dermed efter AGF den ældste klub i den nuværende bedste danske fodboldrække. AaB er, sammen med Brøndby IF, en af de to eneste klubber, der har spillet samtlige sæsoner i Superligaen, siden den startede.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvorfor har FCK 3 stjerner?

Det er vores 15. mesterskab, hvilket betyder, at vi i fremtiden bærer tre stjerner over logoet, og at alle F.C. Københavnere igen kan iklæde sig den gyldne farve og fejre endnu et mesterskab til Hovedstaden. På FCKFANSHOP.DK kan du lige nu få fat i merchandise, der markerer vores 15. mesterskab.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fck.dk

Hvor mange gange har FCK vundet over Brøndby?

Brøndby IF har scoret først i 42 af de 103 tidligere Superligakampe mod FC København med 26 sejre, syv uafgjorte og ni nederlag som resultat. Omvendt har FC København scoret først i 54 tilfælde, hvilket for Brøndby IF har resulteret i tre sejre, 10 uafgjorte og 41 nederlag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brondby.com

Er FCK og KB det samme?

I 1991 indgik B 1903 og KB en skelsættende aftale om et nyt fælles førstehold i fodbold med navnet FC København (FCK) og hjemmebane i Parken. De sidste divisionskampe som KB spilles på Frederiksberg Stadion.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dbukoebenhavn.dk

Hvilken fodboldklub har flest fans i Danmark?

Det står klart at FCK, ligger tungt i front med samlet set næsten 500.000 følgere, på andenpladsen følger Brøndby med 310.000 følgere og derefter FC Midtjylland med godt 180.000 følgere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fannews.dk

Hvem har FCK købt?

Sådan har FCK solgt for 1.330.000.000
  • HAKON ARNAR HARALDSSON Lille - 2023. PRIS: 130 mio. ...
  • VICTOR KRISTIANSEN Leicester - 2023. PRIS: 120 mio. ...
  • MOHAMED DARAMY Ajax - 2021. PRIS: 95 mio. ...
  • JONAS WIND Wolfsburg - 2022. ...
  • DENIS VAVRO Lazio - 2019. ...
  • ROBERT SKOV Hoffenheim - 2019. ...
  • ANDREAS CORNELIUS Cardiff - 2013. ...
  • ROBIN OLSEN ROMA – 2018.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på indkast.dk

Hvor mange stjerner har FCK?

I 2021 ugen nr. 2, men nu 5 stjerner og samme placering i 2022 og uændret 5 stjerner. FCK har vundet det danske mesterskab i fodbold i 1993, 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016, 2017, 2019 og 2023.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dbukoebenhavn.dk

Hvad hedder Brøndbys hooligans?

Kevin Werner var ifølge retten leder og stifter af hooligangrupperne Brøndbys Hårde Drenge (BHD) og Brøndbys Hårde Yngre (BHY). Sidstnævnte fungerede som ungdomsgruppe for Brøndbys Hårde Drenge, hvor nye medlemmer kunne ses an. Det var i disse grupper, at han fandt sine ofre.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvad hedder Brøndbys Ultras?

Dette gælder især for Alpha Brøndby, der er Brøndbys største fangruppe. Siden 2006 har Alpha været den dominerende fangruppering på Vestegnen, og den har stået for blandt andet tifoer, pyroshow og aktioner på og udenfor stadion. Derudover findes der også Alpha Ungdom, der er ungdomsgrupperingen for Alpha.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vilfortpark.dk

Hvem er Brøndby hooligan?

Den 29-årige forhenværende Brøndby-hooligan Kevin Adrian Werner blev i dag idømt forvaring for vold, trusler og årelange voldtægter. Kevin Adrian Werner var tiltalt for over 1300 tilfælde af seksuelle overgreb mod 15 drenge og unge mænd. Den yngste var 14 år, da overgrebene begyndte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk