Stryhns Gruppen er en dansk fødevarekoncern, som producerer og markedsfører en række forskellige fødevarer under forskellige brands: Stryhn's leverpostej, Graasten Salater, Langelænder pølser, K-Salat, Jensens Køkken saucer og Royal leverpostej.
Hvilke produkter laver Stryhns?
Vi producerer og markedsfører mærkerne Stryhn's leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger, Langelænder pølser samt vores foodserviceforretning, Delitaste.
Hvem ejer Stryhns?
I 2008 blev Stryhns AS opkøbt af den norske familiekoncern Agra og fusionerede med Graasten Salater AS. En moderne virksomhed, der holder fast i traditionerne og stadig byder på den gode kendte smag af Stryhn's.
Hvad laver stryhns?
Stryhns Gruppen er et moderne mærkevarehus, der står for den nutidige hverdagsmad med rødder i den danske madkultur. Virksomheden producerer og markedsfører mærkerne Stryhn's, Graasten, K-Salat, Jensens Køkken, Langelænder samt Royal leverpostej.
Hvad er Stryhns mission?
VI ARBEJDER MÅLRETTET FOR AT REDUCERE MADSPILD. Som en af initiativtagerne bag 'Danmark mod Madspild, er det vores mål at reducere madspild med 50% inden 2030.
Hvad er strygemærker?
Hvorfor er der en viking på Stryhns leverpostej?
Derfor er vikingen i det nye logo selvfølgelig også flankeret af to vikingevenner bevæbnet med henholdsvis kniv og ske, der understreger, at Stryhns Gruppen er i markedet for skandinaviske fødevarer, og at noget så ufarligt som bestik tjener som våben, når man går på togt og erobrer nye markeder, der styrker Stryhns ...
Er Stryhns leverpostej blevet mindre?
I 2022 var der 450 gram leverpostej i den blå foliebakke fra Stryhns. Nu er der 400 gram i bakken, og det er ikke første gang, den grovhakkede leverpostej er skrumpet – den indeholdt nemlig engang hele 500 gram.
Hvad koster Stryhns leverpostej?
Stryhn's 175 g 85,43/Kg. Stryhn's 240 g 116,46/Kg. Stryhn's 160 g 93,44/Kg. Stryhn's 400 g 62,50/Kg.
Hvem ejer Gråsten Remoulade?
Graasten Salater er et et dansk fødevaremærke, der er ejet af Stryhns Gruppen.
Hvem ejer Delitaste?
Vores historie. Den 9. maj 2022 underskrev Stryhns Gruppen opkøbsaftalen med Delitaste.
Hvor bliver Langelænder pølser produceret?
I Simmerbølle på Langeland bliver de velkendte Langelænder pølser produceret – og det er de blevet siden 1983.
Hvem laver Stryhns leverpostej?
I Himmelev i udkanten af Roskilde ligger vel nok verdens største leverpostejfabrik. Det er her Stryhn's leverpostej bliver produceret – og det er den blevet siden 1956, hvor Henry Stryhn byggede fabrikken.
Kan man varme stryhns leverpostej?
Stryhn's Fransk leverpostej/postej fås i en 175g og 400g variant. Velbekomme! Opvarmning af postej: Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 400 grams bakkerne 2-3 min.
Hvor meget lever er der i Stryhns leverpostej?
Grise - lever 33%, grisespæk, vand, hvede - mel, skummetmælkspulver, løg, salt, ansjoser, krydderier, konserveringsmiddel: sorbinsyre, antioxidant: natriumascorbat, stabilisator: E451. Opbevares ved højst 5°C.
Er leverpostej sundt eller usundt?
Svar: Nej, leverpostej er slet ikke usundt. Faktisk er det en meget sundere spise end rigtig mange går og tror. Indmad som hjerte, nyrer, og lever er generelt rigtig sunde og har et højt indhold af både vitaminer og mineraler.
Kan man varme leverpostej op flere gange?
Når først en leverpostej har været opvarmet, så er det bedst at kassere den. Hvis du genopvarmer den, er der risiko for øget bakteriedannelse.
Kan man fryse rå leverpostej?
Tips. Leverpostejen kan fryses i 2 måneder. Det giver det bedste resultat at fryse leverpostejfarsen rå, og derefter bage den enten direkte fra fryseren eller efter optøning i køleskab.
Hvem ejer Valsemøllen?
Ejerskabsforhold. Valsemøllen har siden 1968 været en del af Abdon Mills AB. En svensk familieejet møllegruppe, som ikke mindst igennem de sidste 10 år har gennemgået en kraftig ekspansion.
Hvem ejer Guldkorn?
Guldkorn ejes af det finske selskab Raisio. Distribueres af Conaxess Trade Danmark, kundekontakt: [email protected].
Hvorfor skal leverpostej i vandbad?
De skal ca. have 1 time og 10 min. på 170 °C i vandbad, for at undgå at få en brændt skorpe. Det er vigtigt, at vandbadet går 2 cm op på formen, så du undgår en brændt bund.
Hvor gamle blev vikingerne?
Bevarede skeletter viser, at de i gennemsnit var 8-10 cm lavere end vi er i dag og de blev sjældent mere end 35-50 år gamle. Kvinderne blev ofte lidt ældre end mændene. Sådan er det også i dag.
Er leverpostej en dansk opfindelse?
Leverpostej er i traditionel dansk form udviklet i slutningen af 1800-tallet. De tidligste versioner af dansk leverpostej, som afløste de hjemmelavede leverpølser, var leverkage, hvor leveren finstødt i morter blev rørt med smør og æg og bagt i en form foret med spæk.