Hvad betyder Tho på dansk?

Tidlig hjemmeophold (THO) er et tilbud til jer med et for tidlig født barn, om at have den sidste del af indlæggelsen i eget hjem. THO gælder børn, som skal udtrappes fra sonden under amme-/flaskeetablering.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på regionshospitalet-randers.dk

Hvad betyder ordet Tho?

Om tidligt hjemmeophold

Tidligt hjemmeophold (THO) betyder, at I er hjemme, mens jeres barn fortsat får sondemad. I er i vante omgivelser med jeres barn i den periode, hvor barnet skal overgå fra sondemad til at spise al sin mad selv, og samtidig tage på i vægt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hospitalsenhedmidt.dk

Hvad betyder tis?

Tis kaldes også urin. Urin produceres i nyrerne hvor kroppens blod renses og filtreres, så affaldsstofferne bliver udskilt og kommer ud via urinen. Urinen ledes fra nyrerne gennem urinlederne mod blæren.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på min.medicin.dk

Hvad betyder huh på dansk?

huh {interjektion}

hva' {interj.} [hverd.] hvabehar {interj.}

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.bab.la

Hvad betyder ahhhh?

bruges for at udtrykke forbehold, lettere uenighed, tvivl el.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ordnet.dk

What's typical Danish? | Easy Danish 1Hvad betyder hej på dansk?

'Hej' er i dag en helt almindelig (hvis ikke den mest. almindelige) hilsen. Den stammer fra svensk 'hej' eller. engelsk 'hi' (DDO).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder Aww på engelsk?

På engelsk hedder nuttet-udråbsordet 'aww', og dette bliver da også flittigt brugt i dansk: »Aww, hvor er han sød«, »Aww, stjernerne er altså übercute, når de tweeter med deres kærester!

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politiken.dk

Hvor ofte skal man tisse?

Normalt tisser vi 5-7 gange på et døgn, eller omkring hver 3. -4. time. Barnets blærekontrol modnes gennem de første leveår ved at en række nervesignaler koordineres og kommer til at fungere sammen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rigshospitalet.dk

Hvad betyder det når urinen lugter?

kraftigt eller svovlet som rådne æg. Er det forbipasserende, kan det være et fredeligt signal om, at du har spist noget mad, der giver en lugtende urin, fx asparges, eller at din urin er for koncentreret, fordi du har drukket for lidt vand. Men det kan også være et symptom på sygdom.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på iform.dk

Hvad betyder gul tis?

Lysegult og klart tis med en farve som citronsodavand er normalt tis. Om morgenen er farven lidt mere mørkegul end ellers, fordi dit tis er mest koncentreret om morgenen, hvor du ikke har drukket væske eller tisset jævnligt. Hvis dit tis er gennemsigtigt, behøver du måske ikke at drikke helt så meget vand, som du gør.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på samvirke.dk

Hvad betyder et udtryk?

Et udtryk er noget, som bliver ytret. Det kan ske mundtligt eller skriftligt, gennem kunst eller adfærd eller gennem ens livsførelse. Når man påstår, at noget et udtryk, så ligger der i det, at der er et indhold, der skal udtrykkes.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder og slang?

Slang er uformelle ord og udtryk med legende og ekspressivt præg. Slang tilhører især talesproget og er alment kendt og udbredt i modsætning til argot og jargon.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad betyder Tau?

Tau er det 19. bogstav i det græske alfabet. Det skrives Τ, τ og har lydværdien [t] ligesom det fønikiske bogstav taw 'mærke, kryds', som det stammer fra. Bogstavet tau har talværdien 300.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad betyder ordet okay?

Okay er et udråbsord og senere også et (ubøjeligt) adjektiv i dansk. Det er blevet udbredt med stigende intensitet siden 1930'erne, først som alternativ til, siden ofte afløser for all right. Ytringen okay besegler en aftale eller bekræfter, at et udsagn er forstået.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad betyder det at koge op?

danne bobler på overfladen fx pga. varmepåvirkning om maling el. lign.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ordnet.dk

Hvornår begyndte man at sige all right?

Født som bevidst stavefejl

Han tror på, at OK første gang blev udtrykt i den amerikanske avis Boston Morning Post d. 23. marts i 1839, og at bogstaverne blev trykt som en forkortelse af "all correct" på side to i avisen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvor kommer forkortelsen OK fra?

Først i 1998 blev OK a.m.b.a. OK's officielle navn. Indtil da hed virksomheden Olieselskabet Danmark. OK kommer af Olie Konsumenterne, som var en svensk virksomhed. Denne virksomhed var aktionær i det daværende OK Olie A/S.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ok.dk

Hvad betyder tau korset?

Denne korsform har navn efter det græske bogstav 'tau'. Frans af Assisi mødte først denne korsform, da han tog sig af de spedalske. I den sammenhæng brugte han og hans medarbejdere korset i denne form som en talisman, der skulle beskytte mod smitte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvorfor siger man Cap?

At “cap” betyder at lyve. Dette specifikke udtryk kan blive brugt i skeptiske situationer (“he's capping”) eller til at overbevise nogen om ægtheden af dit udsagn (“no cap”).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ef-danmark.dk

Hvad står GGWP for?

GGWP. – Betyder «Good Game, Well Played».

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på komplett.dk

Hvad betyder okt?

oktober substantiv, fælleskøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) [ogˈtoˀbʌ] fra latin (mensis) october 'den ottende måned' (efter en ældre romersk kalender) • årets tiende måned • ifølge den gregorianske kalender; har 31 dage – Forkortelse: okt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sproget.dk

Hvad betyder det når man siger spurgt?

Hvis du kommer med en kommentar eller udmelding, som ingen har bedt dig om eller har udvist interesse i at høre, så kan de finde på at sige, at din kommentar var “spurgt”.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arosbusinessacademy.dk

Hvad betyder Chapeau?

Chapeau: Et fransk ord, som bruges af cykelryttere i respekt for en anden rytters præstation. Chapeau betyder bogstaveligt talt 'hat' – så man letter altså underforstået på hatten i respekt for en anden rytter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vorespuls.dk

Hvad betyder Mors slang?

Mor (stedmor) – også kaldt bonusmor i slang. Mor eller morian er en afrikaner. Mor (film fra 1955) – sovjetisk dramafilm. Mor (eksperimentalfilm) – dansk eksperimentalfilm fra 2006 instrueret af Tal R og Jonathan Meese.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder et kors på hovedet?

Peterskorset bruges inden for katolicisme som et tegn på kristen ydmyghed. I nyere tid er denne type kors blevet brugt af satanister, som ser et omvendt latinsk kors som en afvisning af kristendommen. Brugen er specielt sædvanlig i ikke-katolske lande, hvor man ikke er så vant til at se Peterskorset.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org