Synkronisering på en iPhone betyder, at dine data holdes ens og opdateret på tværs af enheder og tjenester, herunder iCloud, en Mac eller en PC. Når du ændrer noget et sted, opdateres det automatisk alle andre steder.
Hvad betyder det at synkronisere?
Synkronisering betyder, at to eller flere ting sker på samme tid, passer sammen i takt eller bliver holdt opdateret med de samme oplysninger.
Hvordan slår man synkronisering fra på iPhone?
På din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro
- Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.
- Tryk på iCloud.
- Tryk på Se alle ud for Gemt i iCloud. Tryk på en app for at vælge, om du vil synkronisere eller bruge den med din enhed eller ej.
Hvad betyder det, når synkronisering med iCloud er sat på pause?
Hvis synkronisering er sat på pause, betyder det, at dine fotos ikke sikkerhedskopieres til iCloud.
Hvordan slår jeg synkronisering fra?
For at hjælpe dig med at slå synkronisering fra, har jeg brug for at vide, hvilket program eller enhed det drejer sig om. Her er de hurtige trin til de mest almindelige tjenester:
Dette SKAL du se, før du køber iPhone 15 🇩🇰 dansk test | ANMELDELSE
Hvad er synkronisering på iPhone?
Synkronisér telefonindhold via iCloud
Du kan synkronisere indholdet i din telefon via iCloud, så du kan få adgang til det fra flere forskellige enheder eller rekonstruere det, hvis du mister din telefon. Før du kan anvende iCloud, skal du aktivere din Apple-konto i telefonen.
Hvordan stopper jeg synkronisering af sms på iPhone?
Gør et af følgende:
- iOS 17.2, iPadOS 17.2 eller nyere: Tryk på Se alle (eller Vis alle), tryk på Beskeder i iCloud, og slå derefter "Brug på denne iPhone" til.
- iOS 16 til 17.1 eller iPadOS 16 til 17.1: Tryk på Vis alle, tryk på Beskeder, og slå derefter Synkroniser denne [enhed] til.
Hvis jeg sletter billeder på min iPhone, bliver de så også slettet på iCloud?
Ja, hvis iCloud Fotos er slået til på din iPhone, bliver billederne også slettet i iCloud og på alle dine andre enheder. De slettes overalt, fordi funktionen synkroniserer dit bibliotek i realtid. Du kan læse mere om funktionen hos Apple-support.
Er Apple-konto og iCloud-konto det samme?
Du bruger din Apple-konto til at få adgang til iCloud og alle andre Apple-tjenester.
Hvor finder jeg synkronisering?
Synkroniser din Google-konto manuelt
- Åbn appen Indstillinger på din enhed.
- Tryk på Om telefonen Google-konto. Kontosynkronisering. Hvis du har mere end én konto på din enhed, skal du trykke på den, du vil synkronisere.
- Tryk på Mere. Synkroniser nu.
Kan man synkronisere iPhone med iPhone?
Sådan gør du
Tænd din nye iPhone. Følg instruktionerne på skærmen, indtil du kommer til skærmen 'Apps og data'. Tryk på 'Overfør fra en anden iPhone'. Følg instruktionerne på skærmen for at forbinde de to enheder.
Hvorfor vil min iPhone ikke synkronisere?
En iPhone vil som regel ikke synkronisere på grund af manglende internetforbindelse, forkerte indstillinger for Apple-id eller manglende plads på kontoen.
Hvordan slår man iCloud fra på iPhone?
På din iOS-enhed (iOS 10.3 eller en nyere version): Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå derefter iCloud-funktioner til eller fra. På din iOS-enhed (iOS 10.2 eller en tidligere version): Gå til Indstillinger > iCloud, og slå derefter iCloud-funktioner til eller fra.
Hvorfor synkronisere?
Hvis du synkroniserer et dokument på en enhed, kan du få adgang til det på enhver anden enhed.
Hvad betyder synkronisering sat på pause?
At synkroniseringen er sat på pause betyder, at overførslen af data mellem din enhed og en cloud-tjeneste (som iCloud, Dropbox eller Google) midlertidigt er standset.
Hvordan stopper jeg synkronisering med iCloud?
Slå iCloud-fotos fra på én enhed
- Download dine originale fotos og videoer. ...
- Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.
- Tryk på iCloud. ...
- Hvis du vil slå iCloud-fotos fra, skal du fravælge “Synkroniser denne [enhed]”.
Hvad gør jeg, når min iCloud er fuld?
Gå til appen Arkiver, og tryk på Gennemse. Under Lokaliteter skal du trykke på iCloud Drive., og tryk derefter på Vælg og vælg det eller de arkiver, som du vil slette. Tryk derefter på Slet for at fjerne arkiverne eller mapperne fra iCloud Drive på alle dine enheder.
Er iCloud det samme som Skyen?
iCloud er den tjeneste fra Apple, der gemmer dine fotos, arkiver, noter, adgangskoder og andre data i skyen på en sikker måde og automatisk holder dem opdateret på alle dine enheder.
Hvordan får jeg min iCloud til at synkronisere?
Konfigurer iCloud Drive på Apple Vision Pro
Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud på Apple Vision Pro. Tryk på iCloud Drive, og slå Synkroniser denne Apple Vision Pro til. Der vises en liste over apps under iCloud Drive. Når du slår en app til, kan den lagre data i iCloud.
Hvad gør man, når ens billeder fylder for meget på iPhone?
Din enhed kan hurtigt blive fyldt op afhængigt af størrelsen på dens lagringskapacitet, og hvor meget indhold du har. Hvis der vises en besked om, at din enheds lagringsplads er fyldt op, kan du frigøre plads ved at bruge iCloud-fotos eller ved at slette indhold på din enhed.
Hvordan frigør jeg plads på min iPhone?
Du kan nemt frigøre plads på din iPhone ved at tjekke dit lager, slette eller aflaste apps, og optimere dine billeder.
Hvordan ved jeg om der er virus på min iPhone?
Du kan kende en inficeret iPhone på uventede pop op-reklamer, ukendte apps og et ekstremt hurtigt batteriforbrug. Det er meget sjældent, at en iPhone får en rigtig virus, fordi Apples system er lukket og sikkert.
Kan man se slettede sms'er på iPhone?
Ja, du kan finde og gendanne slettede beskeder på din iPhone via mappen Slettet for nylig, hvis du gør det inden for 30 dage. Du kan læse mere om funktionen hos Apple Support.
Hvorfor sender min iPhone sms fra iCloud?
Synkroniser beskeder på alle dine Apple-enheder
Når du slår Beskeder i iCloud til, gemmes de beskeder, du sender og modtager på din iPhone, i iCloud. Når du logger ind på den samme Apple-konto og slår Beskeder til i iCloud på en anden enhed, vises og synkroniseres alle dine samtaler også der.
Kan man skjule sine sms på iPhone?
Skjul en direkte besked
Tryk på Direkte beskeder i navigationsmenuen nederst. Vælg den personlige direkte besked eller den direkte gruppebesked på listen. Vælg beskednavnet øverst i samtalen. Vælg Skjul samtale.