Hvad betyder GG i en sms?

GG - good game Det bruges ofte sarkastisk for at vise, at det netop ikke var et godt spil - eller bare til at sige "det er GG", når man er nået til et punkt, hvor man ikke kan vende kampen. I den virkelige verden bruges det dog tit bare til at sige "god/godt".

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sharkgaming.dk

Hvad betyder GG WP?

Sidst men ikke mindst, så har GG i dag udviklet sig til at rumme et par variationer som det også kan være nyttigt at kende til. De vigtigste af disse er: GGWP: står for ”Good Game, Well Played (godt spil, godt spillet). GLHF: står for ”Good Luck, Have Fun (Held og lykke, Hav det sjovt).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dhlan.dk

Hvad betyder idk på dansk?

Hvornår bruger man idk og lmk? Forklaring: I don't know. / Let me know. Kontekst: På dansk betyder det ”jeg ved det ikke” og ”sig til når du ved det”.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gotutor.dk

Hvad betyder DK?

DKK forkortelse (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) • = danske kroner • betragtet som valuta med en bestemt kursværdi i forhold til andre valutaer dkr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sproget.dk

Hvad betyder Good Game?

“Good game” kan med rette oversættes til udtryk i den virkelige verden som fx “godt arbejde” eller “godt gået”, hvilket selvfølgelig kan være en stor ros. Men er arbejdet eller opgaven udført væsentligt ringere end forventet, så kan udtrykkene også anvendes negativt, for at håne personen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sharkgaming.dk

What does GG mean?Hvad betyder WOW?

wow1 udråbsord (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) [ˈwɑːw] også i formerne: wauw, wau fra engelsk • bruges for at udtrykke begejstring, positiv overraskelse osv.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sproget.dk

Hvad betyder frag?

Frag: Slang for et drab.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på esport-betting.dk

Hvad er en PO?

Hvis din kunde sender en købsordre, også kaldet PO (purchase order), skal du følge den. Det betyder, at du skal markere fakturaen med oplysninger som: Købsordrenummer. Korrekt fakturaadresse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på intrum.dk

Hvad er xD?

' xD er en mellemting mellem internetslangordet lol (laughing out loud) og en meget glad smiley (:D). xD-smileyen skal som de fleste smileyer ses fra siden; x'et er øjnene, og D'et er munden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder forkortelsen JK?

JK: Just Kidding. I en chat kan det være svært at tyde humor. Derfor tilføjes et JK, så alle er klar over, at noget var en spøg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fkb.dk

Hvad betyder ordet BRB?

BRB. – Betyder «Be Right Back» og bruges, hvis du for eksempel bare skal hente noget at drikke og hurtigt er tilbage.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på komplett.dk

Hvad betyder IDG?

Hvis vi skal indfri FN´s 17 verdensmål og gennemføre en global bæredygtig omstilling, så kan det ikke ske uden at der samtidig sker en indre menneskelig udvikling. Det er baggrunden for initiativet Inner Development Goals (IDG). Man kunne også kalde dem de Indre Verdensmål.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på socialeentreprenorer.dk

Hvordan siger man bl a på engelsk?

[forkortelse] among others [am.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.bab.la

Hvad betyder OMG i en sms?

OMG, LOL, XO og IDK er bare få af de mange forkortelser, som henholdsvis betyder, oh my God, laughing out loud, kiss and hug (kys og kram) og I don't know.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder GL?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Gymnasieskolernes Lærerforening er den faglige organisation for gymnasiale lærere og ledere, der arbejder på gymnasieuddannelserne i Danmark. Som medlem af GL er du​​ med i et stærkt fællesskab.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gl.org

Hvad betyder GF?

Forretningside og formål. Ideen om gruppeforsikring, som bogstaverne ”GF” står for, opstod som en folkebevægelse, hvor folk gik sammen i grupper i protest mod tidens stigende forsikringspræmier.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gfforsikring.dk

Hvad betyder sep?

Sep: seponatur (betyder "der skal ophøres med" og angiver ophør af medicinering eller anden behandling) Cresc.: crescat (betyder "at vokse" og bruges om dosisøgning af ordineret præparat) Dem.: deminatur (betyder "nedsættelse" og bruges om dosisnedsætning af ordineret præparat)

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på medicinershoppen.dk

Hvad er en UE?

Ue, skrivemåde for det tyske u umlaut, ü. Artiklen indeholder tekst fra: Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red), Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Gyldendal 1999.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad er VESP?

Vesper er den tidebøn, der i den katolske kirke traditionelt bedes dagligt ved solnedgang, dvs. ved døgnets afslutning ifølge antik tidsregning; på visse festdage i kirkeåret bedes to vespere: aftenen før (vigilien) og på selve dagen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad betyder fru?

Kvinde som er eller har været gift. Denne betegnelse var ofte forbeholdt kvinder af overklassen i det 19. århundrede, i modsætning til tiltalen madam.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder f og FF?

ff. forkortelse (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) • = og flere følgende (sider eller afsnit) • bruges i henvisninger f.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sproget.dk

Hvad er en far?

Far eller fader er betegnelsen for et hankønsvæsen, der har fået afkom. Det bliver også brugt om mænd, der udfylder en faderrolle for andre. Ordet far er grundlæggende en biologisk betegnelse, men adopterede børn og stedbørn kalder ofte adoptivfaren eller stedfaren for far.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad betyder ve og vel?

Oprindelig var ve og vel to modsætninger, og udtrykket betød "ulykke og lykke", "ondt og godt". I dag betyder udtrykket trivsel, velbefindende. "Jeg bekymrer mig om hendes ve og vel." Ve og vel er et såkaldt ordpar.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fyens.dk

Hvad er forskellen på WoW og WoW Classic?

Mens man skal købe 'Warcraft' og kan spille det offline, er 'World of Warcraft' derimod udelukkende et onlinespil, som man skal abonnere på månedlig basis. 'World of Warcraft' kaldes WoW af fans, og denne første udgave af WoW kaldes i dag for WoW Classic eller WoW Vanilla.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på information.dk

Hvem har lavet WoW?

World of Warcraft er et verdensberømt MMORPG-spil, hvis massive fantasyunivers befolkes af tusindvis af spillere samtidig over internettet. Spillet blev lanceret af Blizzard Entertainment i 2004 på tiåret for udgivelsen af Warcraft, et strategispil hvis verden og historie fortælles videre i World of Warcraft.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk