Hvis du sletter selve appen Google Fotos fra din telefon, sker der intet med dine billeder, men hvis du sletter dine billeder inde i Google Fotos, bliver de flyttet til papirkurven og kan mistes på tværs af enheder, hvis backup er slået til.
Hvad sker der, hvis man sletter Google Fotos?
Når du sletter billeder og videoer fra Google Fotos-appen, slettes de samme elementer fra din enhed. Det betyder, at både Google Fotos-kopien og den på din enhed bliver slettet. Hvis disse elementer er sikkerhedskopieret, slettes det samme indhold på alle enheder, hvor sikkerhedskopiering er aktiveret.
Kan jeg slette billeder i Google Fotos og beholde dem på min Android?
Du kan bruge Google Fotos til at spare plads på din enhed, når du sletter billeder, der er sikkerhedskopieret. Før du bruger denne funktion, skal du sikre dig, at du allerede har sikkerhedskopieret dine billeder korrekt. Se, hvordan du sikkerhedskopierer billeder.
Kan man fjerne Google Fotos?
Slet billeder og videoer permanent
Gå til photos.google.com/login på din computer. Vælg det billede eller den video, du vil slette permanent. foroven. Slet.
Hvordan frigør man plads på Google Fotos?
Du kan frigøre lagerplads og administrere din kontoplads effektivt.
- Åbn appen Google Fotos. ...
- Du kan finde forslag til oprydning ved at trykke på Gennemgå lignende billeder.
- Gennemgå grupperne af lignende billeder på siden "Lignende billeder". ...
- Tryk på Slet [antal] lignende billeder for at slette de valgte billeder.
Drop iCloud og Google Fotos! Her er min nye løsning 🌤️
Hvordan stopper jeg med at bruge Google Fotos?
Sådan deaktiverer du adgang til standardgalleriet på din enhed:
- Åbn Google Fotos-appen på din Android-enhed.
- Log ind på din Google-konto.
- Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav.
- Tryk på Indstillinger for Google Fotos Apps og enheder Adgang til Google Fotos.
Hvordan rydder jeg op i Google Fotos?
Administrer lagerplads via Google One
- Gå til Google One på din computer.
- Klik på Lagerplads.
- Klik på Frigør lagerplads under "Få din plads igen".
- Under "Forslag til oprydning" eller "Frigør lagerplads i tjenester" skal du klikke på en kategori eller tjeneste, du vil gennemgå.
- Vælg de filer, du vil slette.
Hvordan deaktiverer jeg Google Fotos?
For at slå Google Fotos fra, skal du deaktivere sikkerhedskopiering i appen og fjerne appens adgang til dine billeder. Følg disse trin for din enhed:
Kan andre se mine billeder på Google Fotos?
Du kan dele billeder af bestemte personer eller dele billeder fra og med en bestemt dato. Disse billeder deles automatisk, når de er sikkerhedskopieret på din konto. Vigtigt! Det er ikke muligt at dele billeder af bestemte personer i alle geografiske regioner.
Hvordan slettes Google Fotos uden at slette iCloud Fotos?
Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner sikkerhedskopierede billeder og videoer fra Google Fotos, men ikke din enhed.
- Åbn appen Google Fotos. på din iPhone eller iPad.
- Log ind på din Google-konto.
- Hold fingeren på et billede eller en video, du vil flytte til papirkurven. ...
- Tryk på Papirkurv.
Hvordan sletter jeg alle billeder i Google Fotos?
Google tilbyder ikke en enkelt "slet alle"-knap til Google Fotos. Du skal i stedet bruge computeren til at markere det første billede, holde Shift-tasten nede og klikke på det sidste billede, flytte dem til papirkurven og derefter tømme papirkurven.
Er Google Fotos og Galleri det samme?
Sådan fungerer Google Fotos med din enheds standardgalleri. Når du giver din enheds standardgalleriapp adgang til Google Fotos, bliver de billeder, du sletter fra standardgalleriappen, også slettet i Google Fotos, selvom de er sikkerhedskopieret.
Hvordan frigør jeg plads på min Android telefon?
Gå til enhedsproducentens website for at få flere oplysninger.
- Ryd cache: Sletter midlertidige data. Nogle apps kan være langsomme, næste gang du åbner dem.
- Ryd lagerplads: Sletter permanent alle appdata. Prøv at slette dataene i appen først.
Hvad bruger man Google Fotos til?
Når du åbner Google Fotos, kan du se alle de billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer. Rul for at se alle dine billeder. Ude til venstre kan du navigere i og gøre mere med dine billeder.
Hvad er forskellen på Google Fotos og iCloud?
Bemærk forskellen på Google Fotos og iCloud Fotos. iCloud er en synkroniseringstjeneste. Sletter du fotos på en enhed sletter du overalt! Google Fotos beholder kopien i "skyen" også selv om du sletter på en enhed.
Hvordan afmelder jeg Google Fotos?
Gå til https://myaccount.google.com/deleteservices.
- Log ind på den Google-konto, der er knyttet til dit nuværende abonnement.
- Vælg Google One.
- Opsig og slet dit nuværende abonnement.
Hvordan stopper jeg synkronisering i Google Fotos?
Du kan stoppe synkronisering (sikkerhedskopiering) i Google Fotos på din telefon eller computer ved at ændre indstillingerne for kontoen.
Hvor er det bedst at gemme sine billeder?
Det bedste sted at gemme dine billeder er i skyen (cloud), på en ekstern harddisk eller ved at bruge begge dele som en god sikring.
Hvordan fjerner jeg dubletter i Google Fotos?
Google Fotos har ikke nogen indbygget funktion, der automatisk finder og sletter dubletter på tværs af hele din sky. Du kan fjerne dubletter ved at bruge manuel oprydning, eksterne programmer eller browser-udvidelser.
Hvorfor kan jeg ikke se alle mine billeder i Google Fotos?
Tjek din status for sikkerhedskopiering
Dine manglende billeder eller videoer sikkerhedskopieres muligvis ikke til Google Fotos. Dine indstillinger for sikkerhedskopiering har betydning for, hvordan og hvornår Google Fotos sikkerhedskopierer dine elementer.
Hvor gemmer Google mine billeder?
Google gemmer dine billeder i skyen via tjenesten Google Fotos. Når du aktiverer sikkerhedskopiering, synkroniseres dine billeder automatisk, så du kan tilgå dem fra alle dine enheder ved at logge ind på din Google-konto.
Er Google Fotos gratis?
Ja, Google Fotos er gratis at bruge, men der medfølger 15 GB gratis lagerplads per Google-konto, som deles med Gmail og Google Drev. Når de 15 GB er brugt op, skal du betale for mere plads via Google One.
Hvordan stopper jeg Google Fotos?
Fjern sikkerhedskopierede billeder og videoer fra Google Fotos
- Deaktiver sikkerhedskopiering i Google Fotos-appen på din Android-enhed. ...
- Gå til photos.google.com/login på din computer eller i din mobilbrowser.
- Slet de valgte sikkerhedskopierede billeder og videoer.
Hvordan frigør jeg plads på denne enhed i Google Fotos?
Frigør plads
- Åbn appen Google Fotos. på din Android-enhed.
- Log ind på din Google-konto.
- Foroven skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav.
- Tryk på Indstillinger for Fotos Sikkerhedskopiering. Administrer lagerplads. ...
- Tryk på Vælg.
- Vælg de elementer, du vil slette.
- Tryk på Flyt til papirkurven.
Hvem kan se mine Google Fotos?
Vælg, hvilke oplysninger der skal vises
- Gå til din Google-konto på din Android-telefon eller -tablet.
- Tryk på Personer og deling.
- Tryk på Om mig under "Vælg, hvad andre kan se".
- Under hver type af oplysninger kan du vælge, hvem der aktuelt kan se dem.
- Vælg en af følgende: