Hvordan stopper jeg synkronisering med iCloud?

Du kan stoppe synkronisering med iCloud ved at gå til Indstillinger, trykke på dit navn og vælge iCloud for at slå specifikke apps eller hele funktionen fra.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan slår jeg synkronisering fra?

For at hjælpe dig med at slå synkronisering fra, har jeg brug for at vide, hvilket program eller enhed det drejer sig om. Her er de hurtige trin til de mest almindelige tjenester:

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.microsoft.com

Hvad betyder synkronisering med iCloud?

iCloud overfører automatisk hvert foto og hver video, du tager og optager, til iCloud, så dine fotos sikkerhedskopieres og synkroniseres, og du kan altid få adgang til dit bibliotek fra enhver enhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan slår jeg iCloud fra?

For at slå iCloud fra på din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Her kan du vælge præcis hvilke apps (f.eks. Fotos eller Kontakter), du ikke længere vil synkronisere, eller rulle helt ned og trykke på Log ud for at deaktivere det fuldstændigt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på help.apple.com

Hvordan slår jeg iCloud-fotos fra og sletter appen?

Klik på Apple-konto (Apple-id). Klik på iCloud, og klik derefter på Administrer. Vælg iCloud-fotos, og klik derefter på Slå fra og slet fra iCloud. I macOS Sonoma eller tidligere: Vælg Fotos, og klik derefter på Slå fra og slet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvis jeg sletter billeder på min iPhone, bliver de så også slettet på iCloud?

Ja, hvis iCloud Fotos er slået til på din telefon, bliver billederne også slettet i iCloud og på alle dine andre enheder. iCloud er nemlig en synkroniseringstjeneste, ikke en uafhængig backup.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Er iCloud og lagringsplads det samme?

iCloud-lagringsplads opbevarer dine billeder, arkiver, noter og andre data sikkert i skyen og holder dem automatisk opdateret på alle dine enheder, der er logget på med den samme Apple-konto. Lagringsplads på din enhed er lagringspladsen på din Apple-enhed, f. eks. din iPhone eller iPad.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan tilgår jeg iCloud fra min iPhone?

Log ind på iCloud.com

Indtast din e-mailadresse eller dit telefonnummer, og vælg derefter "Log ind med loginnøgle" for at scanne en QR-kode (hvis du har slået iCloud-nøglering til og har en iPhone eller iPad med iOS 17, iPadOS 17 eller en nyere version).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan fjerner jeg iCloud fra min iPhone?

Åbn appen Indstillinger. Tryk på iCloud, og tryk derefter på Log ud. Tryk på Log ud igen, tryk på Slet fra min [enhed], og indtast derefter adgangskoden for dit Apple-id.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad sker der, hvis man logger ud af iCloud?

Når du logger ud, forbliver alle oplysninger, der er gemt i iCloud, tilgængelige i iCloud. Disse oplysninger vil blive fjernet fra din enhed, medmindre du vælger at beholde en kopi af disse data, når du bliver bedt om det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Er Apple-konto og iCloud konto det samme?

Du bruger din Apple-konto til at få adgang til iCloud og alle andre Apple-tjenester.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Er iCloud det samme som Skyen?

iCloud er den tjeneste fra Apple, der gemmer dine fotos, arkiver, noter, adgangskoder og andre data i skyen på en sikker måde og automatisk holder dem opdateret på alle dine enheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad betyder det at synkronisere?

Synkronisering betyder, at to eller flere ting sker på samme tid, passer sammen i takt eller bliver holdt opdateret med de samme oplysninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ordnet.dk

Hvad er iCloud synkronisering?

iCloud er Apples cloudtjeneste, der binder dine Apple enheder sammen, så dine data følger dig. Når du logger ind med den samme Apple konto på iPhone, iPad og Mac, kan iCloud automatisk holde ting som billeder, kontakter, noter, beskeder, adgangskoder og dokumenter opdaterede på alle dine enheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på supermacservice.dk

Hvad betyder det, at synkronisering med iCloud er sat på pause?

Du kan kontrollere, at iCloud-fotos synkroniserer dine fotos til iCloud, så du har kopier, hvis der sker noget med din iPad. Hvis synkronisering er sat på pause, betyder det, at dine fotos ikke sikkerhedskopieres til iCloud.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvor finder jeg synkronisering på iPhone?

Synkronisering via iCloud

  1. Åbn “Indstillinger” på både din iPhone og iPad.
  2. Klik på dit navn øverst.
  3. Vælg “iCloud”
  4. Slå de tjenester til du vil synkronisere – f. eks. Kontakter, Kalender og Fotos.
  5. Sørg for at begge enheder er på Wi-fi og har strøm nok.
  6. Nu går iCloud i gang med at holde dine data opdaterede.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gladteknik.dk

Kan man afmelde iCloud?

Ja, man kan godt afmelde eller opsige sit betalte iCloud+-abonnement samt logge ud af selve iCloud-tjenesten på sine enheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan rydder jeg ud i min iCloud?

Slå Oprydning i iCloud-mail til

  1. Gå til appen Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på [dit navn], og tryk derefter på iCloud.
  3. Tryk på Mail under Gemt i iCloud, tryk på Oprydning i iCloud-mail, og slå Brug oprydning i iCloud-mail til. Bemærk: Din indbakke påvirkes ikke, før du slår en anbefaling til oprydning til.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan gendanner jeg min iPhone fra iCloud?

Gendan alt indhold på iPhone fra en sikkerhedskopi

  1. Tænd din iPhone. Velkomstskærmen vises. ...
  2. Gør et af følgende: Tryk på Indstil manuelt, tryk på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan slår jeg iCloud fra på min iPhone?

På din iOS-enhed (iOS 10.3 eller en nyere version): Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå derefter iCloud-funktioner til eller fra. På din iOS-enhed (iOS 10.2 eller en tidligere version): Gå til Indstillinger > iCloud, og slå derefter iCloud-funktioner til eller fra.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på help.apple.com

Kan jeg slette billeder på min iPhone og beholde dem i iCloud?

Ja, hvis du bruger iCloud-fotos, slettes billederne også i iCloud, når du sletter dem på din iPhone. iCloud er en synkroniseringstjeneste, og ændringer slår igennem på tværs af alle dine enheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan fjerner man en enhed fra iCloud?

Fjern en enhed fra Find enheder på iCloud.com

  1. Gå til icloud.com/find, og log derefter ind på din Apple-konto (om nødvendigt). Tip: Hvis du vil logge ind uden at indtaste en kode til tofaktorgodkendelse, skal du vælge. ...
  2. Vælg den enhed, du vil fjerne, på listen over enheder. ...
  3. Vælg Fjern denne enhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad gør jeg, når min iCloud er fuld?

Gå til appen Arkiver, og tryk på Gennemse. Under Lokaliteter skal du trykke på iCloud Drive., og tryk derefter på Vælg og vælg det eller de arkiver, som du vil slette. Tryk derefter på Slet for at fjerne arkiverne eller mapperne fra iCloud Drive på alle dine enheder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan frigør jeg plads i iCloud?

For hurtigt at frigøre plads i iCloud, kan du slette gamle enhedsbackups, rydde ud i tunge videoer i iCloud Fotos eller slette store filer direkte i iCloud Drive. Følg disse trin direkte på din iPhone, iPad eller Mac:

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad kan man bruge i stedet for iCloud?

Vælg Dropbox som et mere fleksibelt alternativ til iCloud

Jeg er også glad for, at jeg kan synkronisere mapper fra min iPhone og sikkerhedskopiere dem automatisk til Dropbox! Dette har været en stor fordel for mig, fordi jeg kan udnytte den ekstra lagerplads uden for iCloud. Jeg anbefaler altid folk at bruge Dropbox!”

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dropbox.com