Du kan se dine gamle og tidligere delte stories på Facebook ved at gå til din profil, åbne menuen for indstillinger eller valgmuligheder, og vælge dit personlige storyarkiv.
Hvor længe ligger en story på Facebook?
Med stories kan du dele billeder og videoer, der forsvinder fra din profil, dit feed og dine beskeder efter 24 timer, medmindre du føjer dem til din profil som story-højdepunkter.
Kan man gemme stories på Facebook?
Slå dit storyarkiv til eller fra
Tryk på Valgmuligheder. Tryk på Arkiv, og tryk derefter på Storyarkiv øverst. Tryk på Indstillinger øverst til højre. Slå Gem i arkiv til eller fra.
Hvordan ser jeg min historik på Facebook?
Se din aktivitetslog
- Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
- Tryk på Indstillinger under dit profilbillede, og tryk derefter på Aktivitetslog.
- Herfra kan du trykke for at gennemgå aktiviteter såsom: ...
- Du kan også trykke på Aktivitetshistorik øverst for at se din aktivitetshistorik.
Hvordan ser jeg stories på Facebook?
Du finder en story (historie) på Facebook ved at kigge øverst i dit nyhedsfeed, trykke på en persons profilbillede eller gå ind i dit eget arkiv.
How To View Instagram Stories Without Them Knowing! (2022)
Kan man se sine tidligere stories på Facebook?
Slå dit storyarkiv til eller fra
Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn. Tryk på Indstillinger. Tryk på Arkiv, og tryk derefter på Storyarkiv øverst.
Hvordan fungerer stories på Facebook?
Du kan bruge stories på Facebook til at dele hverdagens øjeblikke med dine venner og følgere. Stories er kun synlige i 24 timer, men du kan altid genbesøge de stories, du har delt, i dit story-arkiv. Se, hvordan du gør følgende: deler stories fra din personlige profil eller side.
Kan folk se, at man har set deres stories på Facebook?
Husk, at når du ser en story, vil den konto (inklusive kontoejere og administratorer), der har oprettet storyen, kunne se, at du har set den.
Hvordan finder jeg gamle opslag på Facebook?
Tryk på Indstillinger øverst til højre, og tryk derefter på Aktivitetslog. Tryk på Vis aktivitetshistorik nederst. Tryk på Filtre. Dine opslag for at gennemgå ting såsom billeder, videoer, tekst og statusopdateringer, du har delt på Facebook.
Hvordan rydder man op på Facebook?
Du kan rydde op på Facebook ved at slette gamle opslag, rydde din søgehistorik og fjerne personer, du ikke kender.
Hvad er forskellen på reels og story på Facebook?
Forskellen på en Reel og en Story på Facebook er levetid, målgruppe og placering, hvor Reels er permanente videoer for alle, mens Stories sletter sig selv efter 24 timer.
Hvem ser mine stories på Facebook?
Sådan ser du, hvem der kan have set din story: I afsnittet Stories øverst i dit feed trykker du på Din story. Tryk på Seere nederst til venstre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story. Hvis du ikke ser dette, er der endnu ikke nogen, der har set din story.
Kan folk se, at man har set deres story?
Ja, det kan de som udgangspunkt godt, på platforme som Instagram, Facebook og Snapchat, hvor din brugerprofil vil fremgå af deres seerliste, så længe opslaget er aktivt.
Hvorfor kan jeg ikke se stories på Facebook?
Tænd en story
Gå til afsnittet Stories øverst i dit feed, og tryk derefter på Din story. Tryk på Valgmuligheder og derefter på Rediger privatindstillinger for story nederst. Tryk på Stories, du har slukket for. Tryk på Tænd igen ud for navnet på personen eller siden.
Hvor lang tid varer en story?
En Instagram-story kan være op til 15 sekunder. Ved Instagram Live har du 1 times skærmtid, men kortere live-videoer kan også gøre det. Videoer på IGTV kan vare op til 15 minutter, når de uploades fra en telefon, og op til 60 minutter, når de uploades fra en computer.
Hvordan sletter jeg min story på Facebook?
Du kan nemt slette en aktiv story på Facebook ved at trykke på din story, vælge menuen og trykke på slet.
Hvordan ser man gamle stories på Facebook?
Du kan se dine gamle og tidligere delte stories på Facebook ved at gå til din profil, åbne menuen for indstillinger eller valgmuligheder, og vælge dit personlige storyarkiv.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Hvorfor forsvinder opslag på Facebook?
Dine opslag bliver fjernet, fordi de overtræder Facebooks fællesskabsregler eller handelspolitikker. Det sker ofte på grund af automatisk filtrering, spam eller anmeldelser fra andre brugere.
Kan folk se, hvis man tager et screenshot på en Facebook story?
Nej, du er helt sikker haha, Facebook giver ikke besked om ting som screenshots eller linkdeling, medmindre du deler deres opslag internt på Facebook.
Kan man se, hvem der tjekker ens profil på Facebook?
Nej, det kan man ikke. Ifølge Facebook Hjælp giver Facebook ikke brugere mulighed for at se eller spore, hvem der besøger deres profil.
Hvad betyder blå prik på Facebook?
Hvis der vises en blå prik ud for et søgeresultat, betyder det, at det er en konto, som har delt opslag, du endnu ikke har set. Læs mere om, hvordan du finder opslag med Søg og udforsk.
Hvad er forskellen på reels og stories?
Forskellen på en Reel og en Story ligger i deres levetid, hvem der kan se dem, og deres formål. Kort sagt er en Story midlertidig og privat for følgere, mens en Reel er permanent og skabt til at nå nye mennesker.
Hvem kan se mine stories på Facebook?
Hvis din storys privatindstillinger er sat til Offentligt, kan du se navnene på de venner, følgere og visse ikke-følgere, der har set din story. Nogle personer i din målgruppe, som ser din story, kan blive vist som "andre".
Hvor lang tid er en story på Facebook?
En story på Facebook er synlig for andre i 24 timer, før den automatisk slettes fra din profil. Hvert enkelt videoklip i en story kan vare op til 120 sekunder.