For at slette en ekstra eller specifik profil på Facebook, skal du gå til Kontocenter via indstillingerne, vælge Ejerskab og kontrol over konto og derefter trykke på Deaktivering eller sletning.
Hvordan fjerner man en ekstra profil på Facebook?
For at slette en ekstra profil på Facebook skal du gå til Indstillinger og privatindstillinger, åbne Kontocenter og vælge Ejerskab og kontrol over konto.
Hvordan fjerner man en tilknyttet konto på Facebook?
Sådan fjerner du konti fra Kontocenter
- Tryk på Menu øverst til højre på Facebook.
- Rul ned, og tryk på Indstillinger.
- Tryk på Kontocenter, og tryk derefter på Konti.
- Tryk på Fjern ud for den konto, du vil fjerne.
- Tryk på Fjern konto, og følg vejledningen på skærmen.
Hvordan fjerner man en profil fra Facebook?
Deaktiver din Facebook-profil
Tryk på Indstillinger. Tryk på Kontocenter, og tryk derefter på Administrer konti. Tryk på Administrer ud for den profil, du vil deaktivere. Tryk på Deaktivering eller sletning.
Hvordan sletter jeg mit profilbillede på Facebook?
For at fjerne dit profilbillede på Facebook skal du gå til din profil, åbne dit album med profilbilleder og slette det pågældende billede. Bemærk, at Facebook altid kræver, at du har et profilbillede, så du kan slette det nuværende, men ikke fjerne funktionen fuldstændigt uden at uploade et standard/anonymt billede i stedet.
Slik sletter du Facebook-konto permanent 2024 || Hvordan sletter jeg Facebook-profilen min 2024?
Hvordan sletter man et profilbillede på FB?
Slet et Facebook-profilbillede
- Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
- Tryk på Billeder.
- Gå til albummet Profilbilleder.
- Tryk for at åbne det billede, du vil slette.
- Tryk på Indstillinger og derefter på Slet.
- Tryk på Ja for at bekræfte.
Hvordan sletter man en gammel profil på Facebook?
Slet din Facebook profil gennem Indstillinger
- Gå ind på Facebook og tryk på dit profilbillede, som er placeret i øverste højre hjørne.
- Tryk på 'Indstillinger og privatindstillinger', og vælg derefter 'Indstillinger'
- Vælg 'Dine Facebook-oplysninger'
- Tryk på 'Deaktivering og sletning'
- Tryk på 'Slet konto'
Hvis man har to profiler på Facebook?
Det strider mod Facebook Fællesskabsregler at have flere personlige konti, men du kan enten have en hovedprofil med ekstra profiler tilknyttet eller risikere, at en ekstra konto bliver lukket.
Hvordan sletter man en Facebook profil ved dødsfald?
For at slette en Facebook-profil efter et dødsfald skal du indsende en anmodning til Facebook. Det kræver, at du uploader dokumentation for dødsfaldet (f.eks. en dødsattest, dødsannonce eller skifteretsattest) samt bevis på, at du er et nært familiemedlem eller bobestyrer.
Hvordan fjerner jeg en konto fra min Facebook?
Deaktiver din Facebook-profil
- Fra din hovedprofil skal du trykke på Menu øverst til højre på Facebook.
- Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger.
- Tryk på Indstillinger.
- Tryk på Kontocenter, og tryk derefter på Administrer konti.
- Tryk på Administrer ud for den profil, du vil deaktivere.
Hvordan sletter jeg en person på Facebook?
Du sletter en ven på Facebook ved at gå ind på personens profil, klikke på knappen Venner og vælge Fjern som ven. Personen får ikke en direkte besked om det.
Kan folk se, at jeg har været inde på deres Facebook?
Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, at du har besøgt deres profil, medmindre du laver en handling der afslører dig, som at like et opslag eller se en story. Du kan læse mere i den officielle Facebook Hjælp.
Hvad sker der, hvis man sletter sin Facebook-profil?
Hvad sker der, hvis du sletter din Facebook-profil permanent? Du vil ikke kunne genaktivere din profil. Dine billeder, opslag, videoer og alt andet, du har tilføjet, bliver slettet permanent. Du vil ikke kunne hente noget af det, du har tilføjet.
Hvor mange Facebook-profiler må man have?
Facebook er et fællesskab, hvor folk bruger deres rigtige identitet. Det strider mod vores fællesskabsregler at have mere end én personlig konto.
Hvordan skifter jeg mellem profiler på Facebook?
Skift mellem dine profiler
- Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook eller dit profilbillede.
- Tryk på Valgmuligheder, og vælg derefter den side, du vil skifte til.
Hvordan sletter man en side, man har oprettet på Facebook?
Klik på dit sidebillede øverst til højre. Klik på Indstillinger og privatindstillinger, og klik derefter på Indstillinger. Klik på Adgang og kontrol i menuen til venstre. Vælg Slet side, og klik derefter på Fortsæt, og følg trinnene.
Hvad gør man med Facebook, når man dør?
Hvis Facebook bliver gjort opmærksom på, at en person er afgået ved døden, vil vi automatisk omdanne personens konto til en mindekonto. En mindekonto er et sted, hvor venner og familie kan samles og dele minder om en afdød person.
Hvordan lukker man en Facebook profil ned?
Tryk på Ejerskab og kontrol over konto. Tryk på Deaktivering eller sletning. Tryk på den profil, du vil slette, og klik derefter på Fortsæt. Følg instruktionerne på skærmen for at slette din profil.
Hvornår lukkes kontoen efter dødsfald?
Konti spærres
For når en person dør, skal den afdødes konti ifølge loven automatisk spærres. Har man haft fælles konti, opstår der derfor en uheldig situation, hvor den efterladte ikke kan få adgang til sine penge, før der foreligger en skifteretsattest,” fortæller hun.
Kan jeg se, hvem der kigger på min profil på Facebook?
Nej, du kan ikke se, hvem der kigger på din almindelige Facebook-profil [5.5]. Facebook tillader ikke nogen at spore eller se besøgende på deres personlige tidslinje [5.5, 5.9].
Hvordan skifter jeg mit profilbillede?
Tilføj eller rediger profilbillede
- Log ind på din Google-konto.
- Klik på Personlige oplysninger.
- Klik på Profilbillede under "Grundlæggende oplysninger".
- Upload et billede fra din computer, eller vælg et af dine billeder i Google Fotos.
- Roter og beskær dit billede efter behov. ...
- Klik på Gem som profilbillede nederst.
Kan man have mere end en profil på Facebook?
Du kan ikke længere oprette ekstra Facebook-profiler. Eksisterende ekstra profiler er ikke blevet påvirket. Ekstra profiler kan repræsentere forskellige ting om dig, såsom dine interesser eller de fællesskaber, du tilhører.
Hvordan fjerner man sit profilbillede på Facebook?
For at fjerne dit profilbillede på Facebook skal du gå til din profil, åbne dit album med profilbilleder og slette det pågældende billede. Bemærk, at Facebook altid kræver, at du har et profilbillede, så du kan slette det nuværende, men ikke fjerne funktionen fuldstændigt uden at uploade et standard/anonymt billede i stedet.
Hvor lang tid tager det at slette en Facebook-profil?
Nu tager det 30 dage at komme endegyldigt af med sin Facebook-profil. Dermed mere end fordobler Facebook den tid, det tager at slette en profil på det sociale medie.
Hvordan sletter man en profil på Facebook ved dødsfald?
Sådan sletter du en afdød persons Facebook-konto
Hvis du ønsker at slette kontoen helt, skal du: Kontakte Facebook via deres formular til kontosletning. Fremsende dokumentation såsom dødsattest eller fuldmagt, hvis du er nærmeste pårørende. Afvente bekræftelse fra Facebook.